Sisältöön
Origins

Origins Plantscription™ Retinol Night Moisturizer with Alpine Flower yövoide 30 ml

78,50 €
2 616,67 €/l

Myymäläsaatavuus

Tuotteen tiedot

Tuotekuvaus

Kosteuttava yövoide, joka sisältää puhdasta ja laadukasta retinolia (A-vitamiinia). Kiihdyttää solujen uusiutumista ja vähentää ikääntymisen merkkejä. Häivyttää juonteita ja ihohuokosia ja tasoittaa ihonsävyä. Dokumentoitu välitön vaikutus: Ihon kosteuspitoisuus lisääntyy ja ihosta tulee kuulaampi, koska tuote tekee ihosta kimmoisamman ja tasoittaa ihonsävyä ja ihon pintarakennetta. Alppitähti ja Anogeissus tukevat ihon luonnollisia nuoruusproteiineja, retinoli (A-vitamiini) tehostaa ihon luonnollista soluaineenvaihduntaa ja edistyneet kosteuttavat ainesosat täyttävät ihon kosteusvarannot ja suojaavat ihoa kuivumiselta.

Tuotetiedot
Koko

30ML

Ainesosat

Water\aqua\eau, butylene glycol, dicaprylyl carbonate, silica, glycerin, niacinamide, isopropyl isostearate, citrus limon (lemon) peel oil*, citrus grandis (grapefruit) peel oil*, mentha viridis (spearmint) leaf oil*, citrus aurantium dulcis (orange) peel oil*, limonene, linalool, citral, butyrospermum parkii (shea butter), simmondsia chinensis (jojoba) butter, hydroxyethyl ure, hordeum vulgare (barley) extract\extrait d'orge, trehalose, cucumis sativus (cucumber) fruit extract, panax ginseng (ginseng) root extract, sodium polyaspartate, tocopheryl acetate, sodium pca, helianthus annuus (sunflower) seedcake, sorbitol, caffeine, linoleic acid, ophiopogon japonicus root extract, squalane, sodium hyaluronate, ppg-15 stearyl ether, ammonium acryloyldimethyltaurate/vp copolymer, hydroxyacetophenone, carbomer, caprylyl glycol, xanthan gum, sodium hydroxide, ethylhexylglycerin, disodium edta, phenoxyethanol * essential oil Please be aware that ingredient lists may change or vary from time to time. Please refer to the ingredient list on the product package you receive for the most up to date list of ingredients.

(Tarkastathan aina ainesosaluettelon tuotepakkauksesta)

Alkuperämaa

Yhdysvallat

Käyttöohjeet

Valmistele iho Plantscription™ Anti-Aging Power Serumilla. Levitä iholle herneen kokoinen määrä Plantscription™ Retinol Night Moisturizer PM -yövoidetta. Vältä silmänympärysaluetta. Käytä joka toinen ilta kahden ensimmäisen viikon ajan ja lisää käyttö sen jälkeen jokailtaiseksi. Käytä aurinkosuojavoidetta ja vältä auringolle altistumista käytön aikana ja viikko käytön lopettamisen jälkeen. Huomioitavaa tuotteen käytössä: Retinoli on erittäin tehokas ja voimakkaasti vaikuttava anti-aging-ainesosa, jota ammattilaiset käyttävät. Retinoli voi aiheuttaa lievää punoitusta, kuumottavaa ja pistelevää tunnetta tai ihon hilseilyä (kuoriutumista). Tämä on täysin normaalia ja merkki siitä, että koostumus vaikuttaa. EMME suosittele käyttämään Plantscription™ Retinol Night Moisturizeria ärtyneelle tai vaurioituneelle iholle tai käytettäväksi yhdessä reseptillä saatavien tuotteiden kanssa.

Tuotekoodi

0717334238688

Arviot

Tuotteesta ei ole vielä arvioita