Sisältöön

S-Etukortilla –20 %: Naiset, Miehet, Koti

Absolution Le Gommage Corps Eclat Vartalokuorinta 208 g

tuotteen arvosana 5/5

Siirry arvioihin2kappaletta
46,90 €
225,48 €/kg

Myymäläsaatavuus

Tuotteen tiedot

Tuotekuvaus

Absolutionin vartalokuorinta poistaa kuolleen ihosolukon ja puhdistaa ihoa jättäen pehmeän ja miellyttävän tunnun. Kuorivana ainesosana on käytetty iholle hellävaraista, hienoksi jauhettua hohkakiveä. Tämä vulkaaninen jauhe ei raavi tai ärsytä ihoa, mutta silti sen kuoriva vaikutus on erittäin tehokas. Kuorinnan sisältämät vitamiinipitoiset kasviöljyt ja –uutteet ravitsevat, rauhoittavat ja uudistavat ihoa. Pois huuhdeltaessa kuorinnan öljymäinen koostumus muuttuu maitomaiseksi ja se jättää iholle silkkisen, hoitavan ja suojaavan hunnun. Sopii kaikille ihotyypeille. Vegaaninen tuote.

Tuotetiedot
Tuotekoodi

3700562300361

Arviot (2)

tuotteen arvosana 5/5

  • asiakkaan antama arvosana 5/5

    KathrynVahvistettu osto

    Hyvä tuote, mutta ei välttämättä kaikkien makuun

    Koostumukseltaan hyvin hienojakoinen ja vetelä vartalonkuorintatuote. Erinomainen kuorintatulos, mutta tuotteen koostumus ei välttämättä ole kaikkien makuun. Jos olet rouhean ja öljyisen kuorinnan ystävä, tämä ei ole sinun tuotteesi. Kohtalaisen riittoisa - lusikallisella kuorii koko kropan. Tuoksu on raikas, ei selkeän hedelmäinen, mutta ehkä häivähdys greippiä on siinä päällimmäisenä. Ylellisyystuote, edullisemmallakin ajaa saman asian, mutta tässä on viehättävä spa-tunnelma.

  • asiakkaan antama arvosana 5/5

    SpohVahvistettu osto

    Parhainta absolutionia!!!

    Tämä on aivan timantti, kuorinnan jälkeen iho jää hiukan öljyisen tuntuiseksi mutta se tunne häviää kuivatessa. Kosteuttaa ihanasti ja on hyvin riittoisaa!