Sisältöön

Ultrasun Sports Gel SPF30 200ml

tuotteen arvosana 4.7/5

Siirry arvioihin18kappaletta
31,00 €

Myymäläsaatavuus

Tuotteen tiedot

Tuotekuvaus

"Nopeasti imeytyvä, väritön UVA- ja
UVB-aurinkosuojageeli (SPF30). Helppo ja nopea levittää. Ei jätä ihoa tahmeaksi. Ihanteellinen aktiivisille urheilijoille. Vedenkestävä. Syttyvää – sisältää alkoholia. Ei mineraaliöljyjä. Suodatus: kemiallinen. Säilyvyys avaamisesta 24kk."

Tuotetiedot
Koko

200ML

Tuotekoodi

0756848486154

Arviot (18)

tuotteen arvosana 4.7/5

  • asiakkaan antama arvosana 5/5

    HerbinaVahvistettu osto

    Hyvä aurinkosuoja

    Koostumus litkumpaa kuin oletin, mielestäni ennemmin öljymäinen kuin geeli, vaikkei öljyä olekaan. Levittyy helposti eikä sottaa, värittömyyden takia saa olla tarkkana levityksessä että menee joka paikkaan. Aika voimakas tuoksu mutta haihtuu aika hyvin. Pysyy hyvin, ei tarvitse olla koko ajan lisäilemässä. Onnistuin silti tämänkin kanssa itseni käräyttämään etelän keskipäivän auringossa. Siitä huolimatta oikein hyvä aurinkosuoja!

  • asiakkaan antama arvosana 4/5

    RK74Vahvistettu osto

    Todella hyvä aurinkosuojatuote.

    Olen käyttänyt tätä aurinkosuojaa varmaan parikymmentä vuotta. Alun perin siksi, että olen harrastanut snorklausta ja vedenalaisvalokuvausta ja tämä oli aikanaan ainoa löytämäni suoja, jonka kanssa maskin sai tiiviisti pysymään kasvoilla. Muut kokeilemani olivat liianrasvaisia ja maskiin pääsi vettä. Muutenkin hyvä suoja, tosin joissain tilanteissa korkeampi suojakerroin olisi tarpeen.

  • asiakkaan antama arvosana 4/5

    MarikkiVahvistettu osto

    Helposti levittyy

    Helppo käyttää, levittyy nopeasti ja ei tahraa.

  • asiakkaan antama arvosana 5/5

    HjabaVahvistettu osto

    Hy aurinkosuoja

    Käyttänyt vuosia jo todennut hyväksi

  • asiakkaan antama arvosana 5/5

    ElluVahvistettu osto

    Juuri sellainen tuote kuin toivoin!

    Kerrankin sellainen aurinkosuojatuote, joka ei oikeasti jätä ihoa tahmeaksi. Aiemmat käyttämäni aurinkovoiteet ovat tahmanneet, vaikka olisi luvattu päinvastaista. Plussaa vielä Ultrasunin eläinkokeettomuudesta ja ympäristöystävällisyydestä!