Sisältöön
Cutrin

Cutrin Muoto Heat Protection lämpösuojasuihke 200 ml

tuotteen arvosana 4.2/5

Siirry arvioihin9kappaletta
19,90 €
99,50 €/l

Myymäläsaatavuus

Tuotteen tiedot

Tuotekuvaus

CUTRIN MUOTO LÄMPÖSUOJASUIHKE on kehitetty suojaamaan hiuksia lämpömuotoilun aikana. Antaa sädehtivää kiiltoa ja jättää hiuksiin silkin sileän tunteen. Kevyt tuki. Voidaan käyttää sekä sileän että kiharaisen tyylin luomiseen. Koivusokerit kosteuttavat ja auttavat vahvistamaan hiuksia. Sisältää lämpösuojan.

Tuotetiedot
Koko

200ML

Ainesosat

C0623: DIMETHYL ETHER, AQUA (WATER), ALCOHOL DENAT., PROPYLENE GLYCOL, PEG-60 ALMOND GLYCERIDES, SODIUM METHOXY PEG-16 MALEATE/STYRENE SULFONATE COPOLYMER, PANTHENOL, BETULA ALBA LEAF EXTRACT, XYLITYLGLUCOSIDE, ANHYDROXYLITOL, XYLITOL, BETULA ALBA JUICE, CITRIC ACID, CHLORPHENESIN, PHENOXYETHANOL, POTASSIUM SORBATE, PARFUM (FRAGRANCE), LINALOOL, CITRONELLOL. THIS INGREDIENT LIST IS SUBJECT TO CHANGE, PLEASE CHECK THE INGREDIENT LIST FROM THE PRODUCT PACKAGING OF YOUR PURCHASED PRODUCT.

(Tarkastathan aina ainesosaluettelon tuotepakkauksesta)

Alkuperämaa

Ruotsi

Käyttöohjeet

Suojataksesi hiuksia lämmöltä, käytä tuotetta sekä kosteisiin hiuksiin ennen hiusten föönausta että kuviin hiuksiin ennen hiusten kihartamista tai suoristamista.

Säilytys

Säilytys kuivassa

Tuotekoodi

6412600549072

Arviot (9)

tuotteen arvosana 4.2/5

  • asiakkaan antama arvosana 5/5

    FannyVahvistettu osto

    Todella toimiva tuote!

    Tykkään todella paljon tuotteesta, lämpösuojan lisäksi antaa hyvän tuen

  • asiakkaan antama arvosana 5/5

    Soili63Vahvistettu osto

    Toimii!!!

    Tämä on jo toinen purkki tätä tuotetta, toimii hyvin, kun ei halua 'tönkkö' tukkaa, vaan kivan muotoilun, tukee ja suojaa sopivasti hiuksia arkikäytössä! Ostan seuraavalla kerralla tämän saman tuotteen!

  • asiakkaan antama arvosana 3/5

    Mä123Vahvistettu osto

    Kevyt koostumus helppo laittaa hiuksiin

    Ostin tuotteen kuukausi sitten ja olen ollut tuotteen sisältöön tyytyväinen. Miinusta tulee tuotteen teknisestä toimivuudesta. En ole varma oliko tuote maanantai kappale, mutta tuote ei tullut purkita ulos kevyenä suihkuna. Tuote tuli ulos purkista kuin olisi purkki ollut tukossa suurimmanosan käyttö ajastani, jolloin käyttökokemus on epämiellyttävä, sotkeva ja turhauttava käyttää. Jos tuote olisi toiminut kunnolla, olisin tyytyväisempi tuotteeseen ja sen laatuun.

  • asiakkaan antama arvosana 4/5

    MussukkaVahvistettu osto

    Luotettava kotimainen

    Olen käyttänyt tuotetta vuoden verran ja koen että tuote on laadukas ja luotettava suomalainen tuote. Asun paljon ulkomailla ja olen huomannut miten paljon laatueroja on eri tuotteiden välillä. Ostan aika kun käyn Suomessa.

  • asiakkaan antama arvosana 5/5

    Kikkarapää89Vahvistettu osto

    Loistava tuote!

    Suorustaa kiharammankin tukan ja ei tahmaa.