Sisältöön

S-Etukortilla –20 %: Naiset, Miehet, Koti

Aussie

Aussie 100ml Aussome 3 Miracle Oil Reconstructor Leave in Treatment

tuotteen arvosana 5/5

Siirry arvioihin3kappaletta
9,90 €
99,00 €/l

Myymäläsaatavuus

Tuotteen tiedot

Tuotekuvaus

Olisiko syytä vähän hillitä menoa? No ei nyt sentään! Australialaista macadamiapähkinäöljyä, jojobansiemenöljyä ja avokadoöljyä (kyllä, kaikkia kolmea!) sisältävän monilahjakkaan Aussie 3 Miracle Oil Reconstructorin koostumus korjaa näkyvästi hiuksia jättämättä hiuksia rasvaisen tuntuisiksi. Kätevä pieni pelastaja auttaa hiuksia näyttämään silkkisen sileiltä ja upean kiiltäviltä, joutuivatpa ne millaiselle koetukselle hyvänsä. Voit käyttää tätä fantastista koostumusta kolmella eri tavalla: ennen pesua, kosteisiin hiuksiin sileyden palauttamiseksi tai kuiviin hiuksiin antamaan uskomatonta kiiltoa. Kolminkertainen eläköön-huuto Oil Miracle -tehohoidolle: Eläköön! Elä... no, taidat tietää miten se menee.

Tuotetiedot
Koko

100ML

Tuotekoodi

8001090518606

Arviot (3)

tuotteen arvosana 5/5

  • asiakkaan antama arvosana 5/5

    AnonyymiVahvistettu osto

    Suosittelen !

    Olen nyt hetken käyttänyt tätä hiusöljyä, ja tämä tuote tekee kyllä ihmeitä hiuksille! Käyän tätä aina pyyhekuiviin ja kuiviin hiuksiin. Hiuksista tulee extra pehmeä, todella kiiltävät ja tosi pehmeet. Aikaisemmin mun hiukset näytti todella huonokuntoisilta (mitä ne varmasti ovatkin) mutta kun käyttää tota öljyä niin hiukista tulee todella hyvännäköiset! Tuote on myös riittoisaa ja pari tippaa riittää pitkiinkin hiuksiin. En voi kuin suositella :)

  • asiakkaan antama arvosana 5/5

    THOO

    Edullinen Ratkaisu

    Toimii ja on hyvä tuote,suosittelen.

  • asiakkaan antama arvosana 5/5

    Mizz08Vahvistettu osto

    Paras hiusöljy

    Tämä öljy ei jätä hiuksia tahmaiseksi, tuoksuu ihanalle ja tekee hiuksista upean näköiset. Käytän märkiin sekä kuiviin ja toimii aina.