Sisältöön

S-Etukortilla –20 %: Naiset, Miehet, Koti

Remington

Remington sauvakiharrin Silk CI96W1

tuotteen arvosana 4.5/5

Siirry arvioihin8kappaletta
49,95 €

Myymäläsaatavuus

Tuotteen tiedot

Tuotekuvaus

Ylelliset kiharat kartiomaisella Silk-sauvakihartimella! Kihartimessa on aitoa silkkiä sisältävä keraaminen pinnoite. Kihartaminen on helppoa ja nopeaa. Aseta kiharrin hiusten tyveen ja kierrä hiuksen kihartimen ympärille, pidä hetki latvaosasta kiinni ja vapauta kihara. Mukana pakkauksessa on lämmönkestävä hansikas sekä silkkinen säilytyspussi. Digitaalinen lämpötilan säätö 120-220ºC. Kihartamisen voi aloittaa välittömästi, sillä kiharrin lämpenee todella nopeasti, 30 sekunnissa. Laite on turvallinen ja sammuttaa virran automaattisesti 60 minuutin kuluttua. 5 vuoden takuu.

Tuotetiedot
Väri

MUSTA/PUNAINEN

Kokotiedot

3 (Leveys) x 4 (Korkeus) x 32 (Syvyys) cm

Muut ominaisuudet

13-25mm sauvakiharrin
aitoa silkkiä sis. keraaminen pinnoite 3D-korosteilla
digitaal. lämpötilan säätö 120-220ºC
voidaan käyttää kaikkialla maailmassa, jännite 120-240V
käyttövalmis 30 sek
lämpötilan lukitus
3 m pyörivä johto
automaattinen virrankatkaisu
lämmönkestävä hansikas
silkkinen säilytyspussi

Takuu

TAKUU 5 VUOTTA/GARANTI 5 ÅR

Alkuperämaa

Kiina

Tuotekoodi

4008496789177

Arviot (8)

tuotteen arvosana 4.5/5

  • asiakkaan antama arvosana 4/5

    TiinaVahvistettu osto

    Toimiva tuote

    Tuote on ollut muutamia kertoja käytössä ja toimii hyvin. Itselleni ensimmäinen tämänkaltainen tuote, joten en voi vertailla muihin tuotteisiin. Tällä saa hyvät ja pysyvät (2 päivää kestävät) kiharat, kun käyttää asiallisia muotoilutuotteita ja lämpösuojaa. Hyvä, että lämpötila on säädettävissä ja näkyy numeroina näytöllä. Todella helppokäyttöinen ominaisuuksiltaan. Loput onnistumisesta jääkin sitten kihartajan taitojen varaan. Kestävyyttä vaikea arvioida, kun on ollut käytössä vain vähän aikaa.

  • asiakkaan antama arvosana 4/5

    Lissu_56Vahvistettu osto

    Hyvä laite

    Täytti odotukseni. On helppokäyttöinen ja mukana tullut käsine estää polttamasta kättä tukkaa käsitellessä. Laineet pysyvät hiuksisssa hyvin, hiusten pitää olla puhtaat, jotta tulos on hyvä. En ole käyttänyt lakkaa tuloksen parantamiseksi mutta seuraavana päivänäkin laineet ovat vielä kohtuullisessa kunnossa.

  • asiakkaan antama arvosana 5/5

    RoosaVahvistettu osto

    Suosikki kiharrin

    Olen etsinyt sopivaa kiharrinta puolipitkille hiuksille ja tykästyin tähän heti. Tällä puikolla saa valita, tekeekö kiharoista tiukat vai rennommat, mielen mukaan!

  • asiakkaan antama arvosana 5/5

    johannaVahvistettu osto

    Loistavaa 5/5

    Hyvä ja helppokäyttöinen, kiharat onnistui ensikertalaiseltakin. Kiva, että lämpötilaakin pystyy säätämään kätevästi. :)

  • asiakkaan antama arvosana 5/5

    SuskiKVahvistettu osto

    Kiharat helposti ja nopeasti

    Lämpenee nopeasti ja tekee hyvää jälkeä. Kiharat muodostuu nopeasti ja helposti. Suojahanskalla suojaa hyvin käden, jolla hiuksia pyörittää puikon ympärille. Laiskalle hiustenlaittajalle ehdoton työkalu, jolla saa helposti hienoa jälkeä. Olen todella tyytyväinen hankintaani.