Sisältöön

S-Etukortilla –20 %: Naiset, Miehet, Koti

Wella

Wella Professionals SP Luxe Oil Reconstructive Elixir hiusöljy 100 ml

tuotteen arvosana 4.8/5

Siirry arvioihin131kappaletta
24,90 €
249,00 €/l

Myymäläsaatavuus

Tuotteen tiedot

Tuotekuvaus

SP Classic Reconstructive Oil Elixir on ylellinen hoitava hiusöljy, joka on kehitetty suojaamaan hiuksia ja parantamaan niiden rakennetta. Koostumuksen Lightweight Transform -teknologia suojaa hiusten keratiinia tekemättä hiuksista raskaita. Ravitsevat ainesosat imeytyvät syvälle hiuksiin, lukitsevat niihin kosteuden ja sitovat keratiinia. Muodostaa suojaavan kerroksen hiuksen ympärille, joka suojaa vaurioilta ja korjaa hiuksia. Sisältää tehokkaita öljyjä, jotka antaa välitöntä pehmeyttä ja pitkäkestoista sileyttä. SP Classic Reconstructive Oil Elixir sopii kaikille hiustyypeille ja on täydellinen lisä kaikkiin hiustenhoitorutiineihin.

Tuotetiedot
Koko

100ML

Ainesosat

Cyclopentasiloxane, Dimethiconol, Alcohol Denat., Parfum, Tocopheryl Acetate, Amyl Cinnamal, Hexyl Cinnamal, Linalool, Argania Spinosa Kernel Oil, Geraniol, Aqua, Simmondsia Chinensis Seed Oil, Prunus Amygdalus Dulcis Oil, Camellia Oleifera Seed Oil, Limonene.

Cyclopentasiloxane, Dimethiconol, Alcohol Denat., Parfum, Tocopheryl Acetate, Amyl Cinnamal, Hexyl Cinnamal, Butylphenyl Methylpropional, Linalool, Argania Spinosa Kernal Oil, Geraniol, Aqua, Simmondsia Chinensis Seed Oil, Prunus Amygdalus Dulcis Oil, Camellia Oleifera Seed Oil, Limonene.

(Tarkastathan aina ainesosaluettelon tuotepakkauksesta)

Muut ominaisuudet

#NIMI?

Alkuperämaa

Saksa

Tuotekoodi

4064666326108

Arviot (131)

tuotteen arvosana 4.8/5

  • asiakkaan antama arvosana 1/5

    Raf12Vahvistettu osto

    Tuote ei toimi

    Öljyn tuoksu muistuttaa lasten vadelmalta maistuvaa kuumelääkettä, todella makea ja ällöttävä. Omiin hiuksiini tämä tuote ei toiminut. Hiukset saivat hiukan kiiltoa, mutta latvat muuttuivat tikkusuoriksi ja koviksi. Kokeilin öljyn käyttöä kuiviin sekä puolikuiviin hiuksiin. Harmittaa ja ihmettelen suuresti mikseivät hiukseni tykänneet tästä:(

  • asiakkaan antama arvosana 5/5

    MaijaLiisa66Vahvistettu osto

    Nykyinen luottotuote

    Tosi kevyt koostumus ja hyvä tuoksu. Tykkään laittaa tätä etenkin aamuisin kuiviin hiuksiin, antaa ihanan kiillon ja hiukset näyttää terveemmiltä. Ainoa miinus on melko korkea hinta, mutta onkin onneksi hyvin riittoisaa tavaraa pidemmillekin hiuksille.

  • asiakkaan antama arvosana 5/5

    AlinaVahvistettu osto

    Mahtava tuote!

    Olen käyttänyt tuotetta noin kuukauden ajan ja olen ollut todella tyytyväinen. Hiukset ovat ihanan pehmeät ja silkkiset sekä hyväkuntoisen oloiset.

  • asiakkaan antama arvosana 4/5

    NittaVahvistettu osto

    Loistava tuote

    Riittoisa ja hyvä tuote

  • asiakkaan antama arvosana 5/5

    AnuHVahvistettu osto

    Uusi luottotuote

    Erittäin hyvä hiusöljy hieman kihartuvalle tukalle. Harjaus helpottui ja hiukset tuoksuivat miellyttävälle.