Sisältöön
Dr. Hauschka

Dr. Hauschka Hair Tonic hiusvesi 100 ml

24,90 €
249,00 €/l

Myymäläsaatavuus

Tuotteen tiedot

Tuotekuvaus

Dr. Hauschka Neem -hiusvesi vahvistaa ja hoitaa hiuksia. Se elvyttää hiuspohjan verenkiertoa ja tasapainottaa päänahan ihoa. Neem hiusvesi sopii erityisesti hilseongelmista, rasvoittuvista tai elottomista hiuksista kärsiville henkilöille.
Sisältää Neem-puunlehtien uutetta, nokkosuutetta, koivunkuoriuutetta ja takiaisuutetta. Uutteet elvyttävät ja vahvistavat hiuspohjaa ja hiuksia. Neem -hiusvesi tekee ohuet hiukset tuuheammiksi ja täyteläisemmiksi.

Tuote on vegaaninen. Ei sisällä synteettisiä hajusteita eikä säilöntäaineita, ei mineraaliöljyjä, parabeeneja, silikoneja eikä PEG:tä. Dermatologisesti testattu, ei eläinkokeita.

Dr. Hauschka tuotteiden raaka-aineet ovat mahdollisimman pitkälti valvottua luomu- tai biodynaamista tuotantoa, sekä reilun kaupan mukaista tuotantoa.

Tuotetiedot
Koko

100ML

Ainesosat

Water (Aqua), Alcohol, Melia Azadirachta Leaf Extract, Urtica Urens Leaf Extract, Arnica Montana Flower Extract, Betula Alba Bark Extract, Calendula Officinalis Flower Extract, Aesculus Hippocastanum (Horse Chestnut) Seed Extract, Borago Officinalis Extract, Arctium Lappa Root Extract, Fragrance (Parfum)*, Linalool*, Limonene*, Geraniol*, Coumarin*, Citronellol*.*from natural essential oils

(Tarkastathan aina ainesosaluettelon tuotepakkauksesta)

Luonnonkosmetiikkatuote

Kyllä

Alkuperämaa

Saksa

Käyttöohjeet

Neem hiusvettä voidaan käyttää kosteisiin tai kuiviin hiuksiin. Jaa hiukset osioihin, levitä Neem -hiusvettä kauttaaltaan hiuspohjaan ja hiero kevyesti sormenpäillä. Jätä hiusvesi hiuksiin ja muotoile ne haluamallasi tavalla. Levitä föönausaineena runsaasti kosteisiin hiuksiin.

Tuotekoodi

4020829077515

Arviot

Tuotteesta ei ole vielä arvioita