Sisältöön

S-Etukortilla –20 %: Naiset, Miehet, Koti

Phytomer

Phytomer Oligopur Creme hoitovoide 50 ml

tuotteen arvosana 4.5/5

Siirry arvioihin2kappaletta
40,90 €
818,00 €/l

Myymäläsaatavuus

Tuotteen tiedot

Tuotekuvaus

Talineritystä tasapainottava voide. Hillitsee ihon kiiltoa, kosteuttaa ja tasapainottaa ihon talintuotantoa. Kevyt voide, seka-rasvaiselle iholle sopii hyvin myös meikinalusvoiteeksi. Tuoksuu bergamotilta ja seetriltä.
Normaline (punaleväuute): puhdistava ja antibakteerinen. Seboreguline (merellisen oligosakkaridin ja sinkin yhdiste): vähentää kiiltoa, antibakteerinen ja ehkäisee tulehduksia.

Phytomerin raaka-aineet, tuotteet ja pakkaukset ovat kaikki tuotettu sertifioidusti ympäristöystävällisellä prosessilla.

Tuotetiedot
Väri

383

Koko

50ML

Ainesosat

AQUA (WATER) / EAU, GLYCERIN, ISOHEXADECANE, DIMETHICONE/VINYL DIMETHICONE CROSSPOLYMER, C14-22 ALCOHOLS, CETYL ALCOHOL, SODIUM STEAROYL GLUTAMATE, PHENOXYETHANOL, C12-20 ALKYL GLUCOSIDE, ETHYLHEXYLGLYCERIN, HYDROXYETHYL ACRYLATE/SODIUM ACRYLOYLDIMETHYL TAURATE COPOLYMER, PARFUM (FRAGRANCE), XANTHAN GUM, HYDROLYZED ALGIN, C12-14 PARETH-12, ACRYLAMIDE/SODIUM ACRYLOYLDIMETHYLTAURATE COPOLYMER, ACRYLATES/VINYL ISODECANOATE CROSSPOLYMER, ASPARAGOPSIS ARMATA EXTRACT, CAPRYLYL GLYCOL, DISODIUM EDTA, MARIS SAL (SEA SALT) / SEL MARIN, POLYQUATERNIUM-7, SODIUM HYDROXIDE, CAPRYLIC/CAPRIC TRIGLYCERIDE, POLYSORBATE 80, POLYSORBATE 60, SORBITAN ISOSTEARATE, ZINC SULFATE, CHLORPHENESIN, MARIS AQUA (SEA WATER) / EAU DE MER, SORBITAN OLEATE, CHLORELLA VULGARIS EXTRACT, SODIUM BENZOATE, TOCOPHEROL, CITRIC ACID, PROPYL GALLATE, CI 42090 (BLUE 1), CI 19140 (YELLOW 5).

(Tarkastathan aina ainesosaluettelon tuotepakkauksesta)

Alkuperämaa

Ranska

Materiaali

SEBOREGULINE, NORMALINE, PHÉOHYDRANE JA OLIGOMER.

Tuotekoodi

3530013501920

Arviot (2)

tuotteen arvosana 4.5/5

  • asiakkaan antama arvosana 4/5

    tamaraVahvistettu osto

    Ihana mattapinta

    Loistava tuote myös aikuiselle rasvoittuvalle iholle. Kosteuttaa hyvin mutta jättää silti hienon mattapinnan.

  • asiakkaan antama arvosana 5/5

    Marie

    Täydellinen rasvoittuvan ihon päivävoide

    Minulla on kolmekymppisen sekaiho, joka ilman kosteusvoidetta jää helposti pintakuivaksi (kiristelevä ja meikki liukuu iholle epätasaisesti) mutta toisaalta rasvaisuutta ja kiiltelyä on liikaakin, mustapäät ovat pysyvästi vallanneet nenän ja nenänpielet ja ihohuokosten toivoisin olevan vähemmän näkyvillä... Tämä voide sopii täydellisesti iholleni. Se kosteuttaa ja tekee ihosta pehmeän ja sileän (mineraalimeikkijauhe levittyy ihanan tasaisesti). Voide ehkä todella pienentää ihohuokosia aavistuksen, jolloin iho näyttää ja tuntuu sileämmältä. Ja mikä tärkeintä - hyvästi parin tunnin päästä meikkaamisesta iholle puskeva rasvaisuus ja kiiltely! Tämä voide on sopivan kevyt ja tekee ihosta todellakin terveen mattapintaisen! Olen kokeillut lukuisia erilaisia tuotteita, ja vihdoin löysin sen oikean - tämä merkki sopii iholleni täydellisesti. Tuotteet ovat laadukkaita eivätkä jätä ihoa kiristeleväksi, punoittavaksi tai kiilteleväksi vaan puhtaaksi, sieläksi, pehmeän kosteutetuksi mutta sopivan mattapintaiseksi. Ja lähes tuoksuttomat tuotteet sopivat myös tuoksuherkille.