Sisältöön
Dr. Hauschka

Dr. Hauschka Silk Body Powder silkkipuuteri 50 g

tuotteen arvosana 4.5/5

Siirry arvioihin11kappaletta
32,90 €

Myymäläsaatavuus

Tuotteen tiedot

Tuotekuvaus

Dr. Hauschkan Silkkipuuteri hoitaa vartaloa päästä jalkoihin. Se antaa iholle suojaa, hoitaa ja tekee ihosta pehmeän. Silkkipuuteri sisältää aitoa jauhettua raakasilkkiä salvian, katkeron ja tammen kuoren uutteilla täydennettynä. Se antaa iholle kevyen deodoroivan ja kutinaa lievittävän vaikutuksen sekä normalisoi luonnollista ihoflooraa. Hieno puuterikoostumus ei sisällä ihoa ärsyttäviä aineita. Vartalon iho saa luonnollisen matan pinnan, ja erityisesti herkkää ihoa silkkipuuteri suojaa hellävaraisesti.

Tällä tuotteella on useita eri käyttötapoja: Voi käyttää hikeä sitomaan myös rintojen alla. Kantapäihin ja varpaisiin levittynä ehkäisee hiertymiä. Toimii hyvin kuivasampoona eikä näy myöskään tummissa hiuksissa. Ohuisiin ja hentoihin hiuksiin Silkkipuuteri tuo ryhtiä ja volyymiä. Valokuvauksessa Silkkipuuteria voi levitää paljaille ihon kohdille ja näin vähentää heijastumia.

Ei sisällä synteettisiä hajusteita eikä säilöntäaineita, ei mineraaliöljyjä, parabeeneja, silikoneja eikä PEG:tä. Dermatologisesti testattu, ei eläinkokeita.

Dr. Hauschka tuotteiden raaka-aineet ovat mahdollisimman pitkälti valvottua luomu- tai biodynaamista tuotantoa, sekä reilun kaupan mukaista tuotantoa.

Tuotetiedot
Ainesosat

Oryza Sativa (Rice) Starch, Silk (Serica) Powder, Silica, Fragrance (Parfum)*, Linalool*, Limonene*, Geraniol*, Coumarin*, Citronellol*, Citral*, Gentiana Lutea Root Extract, Quercus Robur Bark Extract, Salvia Officinalis (Sage) Leaf Extract, Diatomaceous Earth (Solum Diatomeae). *from natural essential oils

(Tarkastathan aina ainesosaluettelon tuotepakkauksesta)

Luonnonkosmetiikkatuote

Kyllä

Alkuperämaa

Saksa

Käyttöohjeet

Levitetään suihkun tai kylvyn jälkeen puhtaalle, kuivalle iholle. Käytettäessä yhdessä deodorantin kanssa levitetään kainaloihin ensin deodorantti ja annetaan sen imeytyä. Sitten laitetaan Silkkipuuteria kämmenelle ja painellaan se kainaloihin.

Tuotekoodi

4020829005631

Arviot (11)

tuotteen arvosana 4.5/5

  • asiakkaan antama arvosana 4/5

    Kademuru1Vahvistettu osto

    Toimiva

    Monikäyttöinen,toimii puuterina tai kuivashampoona ja tuoksuukin hyvälle

  • asiakkaan antama arvosana 5/5

    SilkkisVahvistettu osto

    Takuuvarma

    Olen käyttänyt vuosia silkkipuuteria: vie kiillon kasvoista, pöyhistää rasvaisen tukan,toimii talkin tavoin hikisinä päivinä eri puolilla kehoa ja erittäin riittoisa.

  • asiakkaan antama arvosana 5/5

    SissiSVahvistettu osto

    Viiden tähden tuote!

    Päivittäisessä käytössä, talkkina ja hiusten freesaamisessa : )

  • asiakkaan antama arvosana 5/5

    pirkkoliisa78Vahvistettu osto

    Aivan erinomaiset ominaisuudet

    Ostin tuotteen n.kuukausi sitten Olen erittäin tyytyväinen Silkkipuuteriin!

  • asiakkaan antama arvosana 5/5

    SilkkipuuteriVahvistettu osto

    Hyvä ostos

    Ostin silkkipuuterin kesällä, on toiminut hyvin ja bonusta on miellyttävä tuoksu.