Sisältöön
Paul Mitchell

Paul Mitchell Super Strong Shampoo 300 ml

tuotteen arvosana 4.8/5

Siirry arvioihin4kappaletta
24,90 €
83,00 €/l

Myymäläsaatavuus

Tuotteen tiedot

Tuotekuvaus

Shampoo voimattomille ja vaurioituneille hiuksille. Jälleenrakentaa hiusta sisältäpäin ja jättää hiuksen luonnollisen pehmeäksi. Kosteuttaa, tuuheuttaa ja antaa uskomattoman kiillon.

Tuoteinfo:

Vahvistava shampoo. Hiero tuotetta hiuksiin, vaahdota ja huuhtele huolellisesti.

Tuotetiedot
Väri

571

Koko

300ML

Ainesosat

Aqua (Water, Eau), Sodium Laureth Sulfate, Sodium Lauryl Sulfate, Cocamide MIPA, Panthenol, Equisetum Arvense Extract, Nasturtium Officinale Extract, Prunus Virginiana Bark Extract, Urtica Dioica Extract, Hydrolyzed Vegetable Protein PG-Propyl Silanetriol, Wheat Amino Acids, Citric Acid, Disodium EDTA, Disodium Soyamphodiacetate, Glycerin, Glyoxal, Isoceteth-20, Panthenyl Ethyl Ether, Polyquaternium-10, Propylene Glycol, Sodium Chloride, Sodium Citrate, Sodium Xylenesulfonate, Tetrasodium EDTA, Magnesium Chloride, Magnesium Nitrate, Methylchloroisothiazolinone, Methylisothiazolinone, Phenoxyethanol, Potassium Sorbate, Sodium Benzoate, Parfum (Fragrance), Benzyl Alcohol, Benzyl Salicylate, Linalool

(Tarkastathan aina ainesosaluettelon tuotepakkauksesta)

Alkuperämaa

Yhdysvallat

Materiaali

SUPER STRONG-YHDISTE, KASVIPERÄISET LIPIDIT, PANTENOLI.

Tuotekoodi

0009531112930

Arviot (4)

tuotteen arvosana 4.8/5

  • asiakkaan antama arvosana 5/5

    Sähköinen pehkoVahvistettu osto

    Luottotuote

    Hyvin vaahtoutuva, päänahan puhdistava ja hiukset vahvoiksi, pehmeiksi sekä hyväntuoksuiseksi jättävä shampoo. Muita kokeillut, mutta tähän aina palaan.

  • asiakkaan antama arvosana 5/5

    Hel18Vahvistettu osto

    Hyvä

    Hyvä tuote. Ostan jatkossakin.

  • asiakkaan antama arvosana 4/5

    UlpukkaVahvistettu osto

    Hyvä shampoo

    Ostin tämän tuotteen noin kuukausi sitten.Tuote on mielestäni hyvä ,koska se tuuheuttaa ja vahvistaa hiusta.Lupaus siis pitää energiset ja hyvinhoidetut hiukset.,

  • asiakkaan antama arvosana 5/5

    Makeup60Vahvistettu osto

    Tehokas tuote!

    Minulla on harmaat hiukset, niitä on paljon, mutta ohuita. Kuten suomalaisilla yleensä. Olen käyttänyt tätä shampoota nyt noin vuoden ajan ja ollut oikein tyytyväinen. Hiuksista tulee helposti muotoiltavat ja tuuheat.