Sisältöön

S-Etukortilla –20 %: Naiset, Miehet, Koti

Ziaja

Ziaja Goat's Milk vuohenmaito päivävoide 50 ml

tuotteen arvosana 4.9/5

Siirry arvioihin7kappaletta
7,90 €
158,00 €/l

Myymäläsaatavuus

Tuotteen tiedot

Tuotekuvaus

Ziaja Goat's Milk vuohenmaito päivävoide kuivalle iholle ja juonteita vastaan.

Tämä kosteuttava ja silottava päivävoide on Ziajan myydyin ja rakastetuin kasvovoide! Hoitava vuohenmaitokoostumus auttaa täydentämään iholta puuttuvien luonnollisten ravintoaineiden varastoja, mikä tekee ihosta hyvinvoivan ja terveen näköisen. Voide sisältää ihoa kosteuttavaa vuohenmaitoa, uudistavaa A-vitamiinia, suojaavaa E-vitamiinia ja rauhoittavaa D-pantenolia.

Silkinpehmeä koostumus levittyy ja imeytyy hyvin. Sopii erinomaisesti myös meikin alle. Vuohenmaito päivävoide ehkäisee auringon aiheuttamaa valovanhenemista ja sopii kaikenikäisille 20 ikävuodesta lähtien. Lopputuloksena luonnonkaunis ja sileä ihoa. Miellyttävä ja mieto tuoksu.

Sisältää 88 % luonnollisia ainesosia. Testattu ihotautilääkärin valvonnassa.

Tuotetiedot
Ainesosat

Aqua (Water), Caprylic/Capric Triglyceride, Isononyl Isononanoate, Glyceryl Stearate, PEG-100 Stearate, Glycerin, Cetyl Alcohol, Dimethicone, Ethylhexyl Salicylate, Propylene Glycol, Butyrospermum Parkii (Shea) Butter, Ethylhexyl Triazone, Butyl Methoxydibenzoylmethane, Panthenol, Tocopheryl Acetate, Bis-Ethylhexyloxyphenol Methoxyphenyl Triazine, Olea Europaea (Olive) Fruit Oil, Goat Milk Extract, Lactobacillus/Milk Solids/Glycine Soja (Soybean) Oil Ferment, Cyclodextrin, Retinyl Palmitate, Hydroxyethyl Acrylate/Sodium Acryloyldimethyl Taurate Copolymer, Hydroxyacetophenone, Methylparaben, Parfum (Fragrance), Linalool, Citronellol, Hexyl Cinnamal, Geraniol, Eugenol, Alpha-Isomethyl Ionone, Coumarin, Limonene, Citric Acid.

(Tarkastathan aina ainesosaluettelon tuotepakkauksesta)

Alkuperämaa

Puola

Käyttöohjeet

Levitä kasvojen iholle aamuisin.

Tuotekoodi

5901887001737

Arviot (7)

tuotteen arvosana 4.9/5

  • asiakkaan antama arvosana 5/5

    Marja 76

    Tosi miellyttävä

    Tuote on miellyttävä ja helppo

  • asiakkaan antama arvosana 5/5

    ImmulaVahvistettu osto

    Erinomainen

    Sain näytteen ja sen perusteella valitsin tuotteen, joka on ainakin tähän asti ollut erinomainen ongelmaiholleni. Kaiken lisäksi on kukkaroystävällinen.

  • asiakkaan antama arvosana 5/5

    76 v eläkeläinenVahvistettu osto

    Olen käyttänyt Ziajaa pitkään.

    En voinut mennä koronrajoitusten takia mennä Sokoksen kemppariosastolle, niin tilasin neljä tuotetta verkkokaupasta. Hyvin sujui ,

  • asiakkaan antama arvosana 4/5

    J0hannaVahvistettu osto

    Erinomainen päivävoide

    Olen käyttänyt tuotetta jo vuoden ja olen erittäin tyytyväinen. Tuote sopii loistavasti kuivalle iholleni ja käyttäytyy todella hyvin meikin alla. Se imeytyy nopeasti, mutta jättää iholle kosteutetun tunteen. Hintalaatusuhde ihan hyvä. Purkki on melko pieni, mutta tuote on todella riittoisaa.

  • asiakkaan antama arvosana 5/5

    Sanna73Vahvistettu osto

    Paras voide

    Voide on paras löytö! Sopivan rasvainen mutta imeytyy helposti. Iho on ihanan pehmeä käytön jälkeen!