Sisältöön

S-Etukortilla –20 %: Naiset, Miehet, Koti

NIVEA

NIVEA 50ml Cellular Expert Lift Advanced Anti-Age Day Cream sk 30 -päivävoide

tuotteen arvosana 4.8/5

Siirry arvioihin5kappaletta
21,90 €
438,00 €/l

Myymäläsaatavuus

Tuotteen tiedot

Tuotekuvaus

NIVEA Cellular Expert Lift Advanced Anti-Age Day Cream sk 30 -päivävoide boostaa ihosi kollageenituotantoa 4 tunnissa! Koostumus sisältää tehokasta bakuchiolia ja hyaluronihappoa, jotka vievät dynaamisella tehollaan ihonhoitosi seuraavalle tasolle! Bakuchiolia kutsutaan kasvikunnan retinoliksi ja se muistuttaakin retinolia, mutta on paremmin siedetty iholla. Yhdistelmä tehokkaita aktiivisia anti-age-aineita vaikuttavat syvälle solutasolle ja mahdollistavat kauniin, nuorekkaan ja kuulaan ihon. Kasvovoide kosteuttaa, kiinteyttää intensiivisesti ihon rakennetta ja vähentää merkittävästi syviäkin juonteita ja ryppyjä sekä viimeistelee ihosta pehmeän tuntuisen. Hellävarainen ja tehokas, sopii kaikille ihotyypeille – myös herkälle iholle. Jotta olet täysin valmis ja varautunut päivän haasteisiin voiteessa on suojakerroin 30 ja tehokkaat UVA/UVB-suodattimet, jotka ehkäisevät ihon ennenaikaista ikääntymistä, ikääntymisestä aiheutuvia pigmenttiläiskiä ja UV-säteiden aiheuttamia soluvaurioita. Levitä iltaisin puhdistetuille kasvoille, kaulalle, decoltee-aluetta unohtamatta. Vältä kontaktia silmiin. Dermatologisesti testattu.

Parhaimman lopputuloksen saat, kun käytät samanaikaisesti tuotteita, joiden ainesosat tukevat ja voimistavat toistensa vaikutuksia. Muista, että kasvoille tarkoitettu kosteusvoide hoitaa ihoasi paremmin kuin yleisvoide. Jokapäiväinen ihonhoito on hyvä aloittaa aamuin illloin puhdistuksella. Valitse NIVEA -puhdistustuotteista omalle ihotyypillesi sopiva vaihtoehto. NIVEA Cellular Expert Lift Advanced Anti-Age Day Cream sk 30 -päivävoiteen pariksi sopii täydellisesti NIVEA Cellular Expert Lift -yövoide tukemaan ihon luonnollista uusiutumisprosessia. Ajatuksena on, että mihin päivävoide iltapuhdistuksella lopettaa työnsä, jatkaa yövoide siitä työtä aamupuhdistukseen asti. Muista myös silmänympärysalueelle aamuin illoin NIVEA Cellular Expert Filler Eye Cream -silmänympärysvoide silottamaan ja kosteuttamaan herkkää silmänympärysaluetta.

Mikä on Bakuchiol? Tutustu uuteen anti-age-ihonhoidon supertähteen!
Sen nimi on Bakuchiol, ja se määrittää ihosi tulevaisuuden. Todellinen monilahjakkuus, joka torjuu ihon ikääntymisprosessia ja ikääntymisen tyypillisimpiä merkkejä, kuten juonteita, ryppyjä - jopa syviä ryppyjä - ja ihon veltostumista. Bakuchiolin käyttö anti-age-tuotteissamme osoittaa tehokkaita tuloksia: 100 %:lla naisista ihon rakenne oli näkyvästi parantunut*! Nyt myös sinä voit ottaa bakuchiolin täyden tehon käyttöön uusien NIVEA Cellular Expert Lift -tuotteiden avulla.

Mikä on Hyaluronihappo?
Hyaluronihappo on kehon oma aine, jolla on kyky sitoa itseensä suuri määrä vettä. Hyaluronihappo on yksi soluja uudostavista ainesosista ja vastaa siitä, että ihon kosteustasapaino säilyy riittävällä tasolla. Lisäksi se auttaa tukemaan ihon rakennetta, joka on iholle elintärkeää! Hyaluronihapon puute ihossa aiheuttaa elastisuuden vähenemiseen, jolloin iho kuivuu ja juonteet alkavat näkyä selkeämmin.

Tuotetiedot
Ainesosat

Aqua, Glycerin, Methylpropanediol, Tapioca Starch, Ethylhexyl Salicylate, Butyl Methoxydibenzoylmethane, Dicaprylyl Carbonate, Bis-Ethylhexyloxyphenol Methoxyphenyl |Triazine, Cetearyl Alcohol, Ethylhexyl Stearate, Phenylbenzimidazole Sulfonic Acid, Ethylhexyl Triazone, Glyceryl Stearate, Behenyl Alcohol, Triisostearin, Bakuchiol, Creatine, 1-Methylhydantoin-2-Imide, Sodium Hyaluronate, Tocopherol, Sodium Stearoyl Glutamate, Ethylhexylglycerin, 1,2-Hexanediol, Xanthan Gum, Trisodium EDTA, Sodium Hydroxide, Sodium Chloride, Phenoxyethanol, Sodium Sulfate, Parfum, CI 15985, CI 16035

(Tarkastathan aina ainesosaluettelon tuotepakkauksesta)

Alkuperämaa

Puola

Valmistaja

Beiersdorf Oy

Käyttöohjeet

Levitä aamuisin hyvin puhdistetuille kasvoille ja kaulalle. Levitä voide ylös- ja ulospäin suuntautuvin liikkein. Parhaan hoitotuloksen saat käyttämällä sekä päivä- että yövoidetta.

Förbered huden genom noggrann rengöring. Klappa huden torr med en ren handduk. Applicera dagkrämen genom att massera i små cirklar.

Tuotekoodi

4005900599438

Arviot (5)

tuotteen arvosana 4.8/5

  • asiakkaan antama arvosana 5/5

    reiluVahvistettu osto

    hyväksi havaittu

    käytössä joka päivä ja yö

  • asiakkaan antama arvosana 5/5

    SeilaVahvistettu osto

    Ihoa kirkastava päivävoide

    Tämä voide on todella hämmästyttävä: Se tuntuu miellyttävältä ja kosteuttavalta iholla eikä voidetta tarvitse lisätä päivän mittaan. Hämmästyttävää voiteessa on se hehku ja tasaisuus, minkä se jättää iholle. Iho näyttää huolitellulta ilman meikkivoidettakin. Suuri plussa voiteessa on lisäksi korkea aurinkosuojakerroin 30 ja laatuun nähden edullinen hinta. Hyvä tuote!

  • asiakkaan antama arvosana 4/5

    neilikka28Vahvistettu osto

    Hyvä päivävoide

    Ravitsevan tuntuinen, yllättävän paksu koostumus päivävoiteeksi. Tunnistettava Nivean tuoksu, aurinkovoidemainen, onhan suojakerroinkin melko korkea. Ei tarvitse paljon kerralla, riittää siis varmasti vielä pitkään. Kasvot tuntuvat kosteutetuilta koko päivän.

  • asiakkaan antama arvosana 5/5

    Vaaka 72

    Paras!

    Paras päivävoide, jossa suojakerroin 30. Kiinteyttää ja kosteuttaa erinomaisesti.

  • asiakkaan antama arvosana 5/5

    Paula2020Vahvistettu osto

    Loistava

    Olen käyttänyt tätä pidempään, ja olen todella tyytyväinen ja enemmänkin. En vaihda mihinkään muuhun, erittäin hyvä.