Sisältöön

S-Etukortilla –20 %: Naiset, Miehet, Koti

Tolonen

Tolonen Ubikinon Q10 200mg +B-vitamiinit 60kaps

tuotteen arvosana 4.5/5

Siirry arvioihin10kappaletta
49,95 €
0,83 €/kpl

Myymäläsaatavuus

Tuotteen tiedot

Tuotekuvaus

Vahva Ubikinoni 200 mg! Tolonen Ubikinon-B-vitamiinikapseleilla voi korvata ikääntymisen aiheuttamaa ubikinonin tuotannon vähenemistä. Ubikinoni eli koentsyymi Q10 on vitamiinin kaltainen yhdiste, jota esiintyy elimistön kaikissa soluissa. Sen tuotanto vähenee voimakkaasti noin 30 vuoden iästä alkaen. Tolonen Ubikinon sisältää B-vitamiineja, tiamiinia ja riboflaviinia, jotka edistävät normaalia energia-aineenvaihduntaa. Riboflaviini edistää solujen suojaamista hapettumisstressiltä ja auttaa vähentämään väsymystä ja uupumusta. Tiamiini edistää sydämen ja hermoston normaalia toimintaa. Suositeltava vuorokausiannos 1 kapseli. Ravintolisä ei korvaa monipuolista ja tasapainoista ruokavaliota eikä terveitä elämäntapoja. Kehitetty Suomessa! Lajitteluohje: Ulkopakkaus pahviin, läpipainopakkaus sekajätteeseen.

Tuotetiedot
Ainesosat

Auringonkukkaöljy, ubikinoni, liivate (nauta), kosteudensäilyttäjät (glyseroli, sorbitoli), stabilointiaineet (rasvahappojen mono-ja diglyseridit, kookosöljy), emulgointiaine (auringonkukkalesitiini), tiamiinihydrokloridi, riboflaviini, väri (rautaoksidit).

Solrosolja, ubikinon, gelatin (nöt), fuktighetsbevarande medel (glycerol, sorbitol), stabiliseringsmedel (mono- och diglycerider av fettsyror, kokosolja), emulgeringsmedel (solroslecitin), tiaminhydroklorid, riboflavin, färg (järnoxider).

(Tarkastathan aina ainesosaluettelon tuotepakkauksesta)

Alkuperämaa

Saksa

Valmistaja

Midsona Finland Oy

Käyttöohjeet

Suositeltava vuorokausiannos: 1 kapseli. Ilmoitettua suositeltua vuorokausiannosta ei saa ylittää. Ravintolisä ei korvaa monipuolista ruokavaliota eikä terveitä elämäntapoja.
Suositeltu vuorokausiannos (1 kaps.) sisältää:
Ubikinonia 200 mg
Tiamiinia 1,9 mg (173 %*)
Riboflaviinia 1,9 mg (136 %*)
*vuorokautisen saannin vertailuarvosta

Rekommenderad daglig dos: 1 kapsel. Den rekommenderade dagliga dosen får inte överskridas. Kosttillskott bör inte användas som alternativ till en varierad och balanserad kost eller en hälsosam livsstil.
Den rekommenderade dagliga dosen (1 kaps.) innehåller:
Ubikinon 200 mg
Tiamin 1,9 mg (173 %*)
Riboflavin 1,9 mg (136 %*)
*av referensvärdet för det dagliga intaget

Säilytys

Tuote on säilytettävä pienten lasten ulottumattomissa.

Produkten skall förvaras utom räckhåll för små barn.

Tuotekoodi

6430012052393

Arviot (10)

tuotteen arvosana 4.5/5

  • asiakkaan antama arvosana 4/5

    kate14Vahvistettu osto

    Tosi hyvä tuote minulle

    Olen ostanut tuotetta usein

  • asiakkaan antama arvosana 5/5

    SinikkaVahvistettu osto

    Ubikion Q10

    Käyttäjän Ubikion luontaistuotetta. Mieluiten käytän 200mg + B vitamiini tablettia. Olen todella tyytyväinen, että Sokoksella on saatavilla myös luontaistuotteita. Käyttämäni tutut tuotteet löytyvät sieltä, eikä tarvitse lähteä etsimään muualta. Plussana on vielä, kun tuotteista saa bonusta.

  • asiakkaan antama arvosana 5/5

    Kirsi OmaishoitajaVahvistettu osto

    Mahtava energialisä!

    Olen käyttänyt tätä Tolosen ubikinonia jo usean vuoden ajan - valmiste on ihan superhyvä! Antaa voimaa, kestävyyttä ja lisää stressinsietokykyä!

  • asiakkaan antama arvosana 5/5

    Puuma60Vahvistettu osto

    Paras tuote

    Olen käyttänyt Tolosen ubikinonia jo vuosia. Käytän kolesterolilääkettä ja valitin kerran lääkärille että jalkoja juilii. Hän suositteli ubikinonia ja alettuani käyttää sitä, juiliminen loppui. Kun tuota ikää alkaa jo olla, ubikinoni on ehdoton lääke siihen.

  • asiakkaan antama arvosana 5/5

    Raimo44Vahvistettu osto

    Loistava tuote

    Muilla valmistajilla ei ole yhtä voimakkaasti ( 200 mg) vaikuttavaa tuotetta.