Sisältöön

S-Etukortilla –20 %: Naiset, Miehet, Koti

TRESemmé

TRESemmé Nourish Coconut Hoitoaine Silikoniton ja väriaineeton 400 ml

4,90 €
12,25 €/l

Myymäläsaatavuus

Tuotteen tiedot

Tuotekuvaus

TRESemmé Nourish Coconut -hoitoaine hoitaa ja kosteuttaa kuivia hiuksia. Se saa aikaan kiiltävät ja luonnollisen pehmeät hiukset.
TRESemmé Nourish Coconut-sarjassa on käytetty luonnollisia ja hoitavia ainesosia. Hoitoaine sisältää yhdistelmän kookosöljyä ja aloe veraa. Koostumus hoitaa hiuksiasi hellävaraisesti ja ravitsee niitä. Hoitoaine saa hiuksesi näyttämään kauniilta ja tuoksumaan ylelliseltä. TRESemmé Nourish Coconut -hoitoaineessa ei käytetä silikoneja eikä väriaineita.

Ravitse hiuksiasi säännöllisesti TRESemmé Nourish-tuotesarjan hiustenhoitotuotteilla. TRESemmé on omistautunut kampaamotason hiustenhoito- ja muotoilutuotteille. TRESemmén erityisosaaminen ammattitason hiustenhoito- ja muotoilutuotteissa tarkoittaa, että jokainen voi saavuttaa huipputuloksia kotonaan – luo oma persoonallinen hiustyyli TRESemmé tuotteilla!

Anna kuiville hiuksillesi terve ja hyvinvoiva kiilto pesemällä ne TRESemmé Nourish Coconut -Shampoolla. Purista sitten TRESemmé Nourish Coconut -hoitoainetta käsiisi. Aloita levittämällä hoitoainetta hiusten keskipituudesta kohti latvoja. Käytä leveähampaista kampaa tai sormiasi. Anna vaikuttaa 2-3 minuuttia ja huuhtele sitten huolellisesti. Viimeistele kampaus TRESemmé-suosikkimuotoilutuotteillasi.

TRESemmé on aina uskonut siihen, että että tyyli on tärkeä osa sinua. Kaikki työmme perustuu arvoihimme ja viimeisimpiin trendeihin. Tuotteidemme taustalla on vuosien tutkimus- ja kehitystyö. Jokainen ainesosa on valittu huolellisesti, jotta sinä voit hoitaa hiuksiasi parhaalla mahdollisella tavalla.

TRESemmén kaikki tuotteet ovat PETAn hyväksymiä. PETA (People for the Ethical Treatment of Animals) on maailman suurin eläinten oikeuksia puolustava järjestö. Voit siis luottaa siihen, että valitsemasi TRESemmé-tuotteen valmistuksessa ei ole käytetty eläinkokeita.

TRESemmé Nourish Coconut -pullo on valmistettu 100 % kierrätetystä muovista.

Tuotetiedot
Ainesosat

Aqua (Water), Cetearyl Alcohol, Stearamidopropyl Dimethylamine, Aloe Barbadensis (Aloe Vera) Leaf Juice Powder, Behentrimonium Chloride, Cocos Nucifera (Coconut) Fruit Extract, Cocos Nucifera (Coconut) Oil, Dipropylene Glycol, Disodium EDTA, Glycerin, Lactic Acid, Magnesium Chloride, Magnesium Nitrate, Methylchloroisothiazolinone, Methylisothiazolinone, Parfum (Fragrance), Pentylene Glycol, Propylene Glycol, Sine Adipe Lac (Nonfat Dry Milk), Sodium Chloride, Coumarin, Linalool.

(Tarkastathan aina ainesosaluettelon tuotepakkauksesta)

Alkuperämaa

Puola

Valmistaja

Unilever Finland Oy, HPC

Tuotekoodi

8710447224311

Arviot

Tuotteesta ei ole vielä arvioita