Sisältöön

S-Etukortilla –20 %: Naiset, Miehet, Koti

TRESemmé

TRESemmé Nourish Coconut Shampoo Silikoniton ja väriaineeton 400 ml

4,90 €
12,25 €/l

Myymäläsaatavuus

Tuotteen tiedot

Tuotekuvaus

TRESemmé Nourish Coconut -shampoo kosteuttaa hiuksesi ilman silikoneja tai väriaineita. TRESemmé Nourish -sarjassa on käytetty luonnollisia ja hoitavia ainesosia (kookosöljy ja aloe vera) jotta hiuksesi näyttäisivät terveiltä ja luonnollisen kiiltäviltä. TRESemmé Nourish Coconut kookosöljyä ja aloe veraa sisältävä TRESemmé-shampoo pesee hellävaraisesti ja ravitsee hiuksiasi. Shampoo silottaa kuivat hiukset, saa ne näyttämään kauniilta ja tuntumaan ihanan pehmeiltä.

TRESemmé Nourish Coconut -shampoo tekee hiuksistasi kiiltävät, pehmeät ja helpommin käsiteltävät. Parhaan tuloksen saavuttamiseksi tee näin: levitä runsas määrä shampoota hiuksiin ja hiero hellävaraisesti päänahkaan ja hiusten juuriin. Puristele shampoo kevyesti hiusten tyvestä latvoja kohti ja huuhtele sitten huolellisesti. Viimeistele TRESemmé Nourish Coconut -hoitoaineella.

TRESemmé on omistautunut kampaamotason hiustenhoito- ja muotoilutuotteille. TRESemmén erityisosaaminen ammattitason hoito- ja muotoilutuotteissa tarkoittaa, että jokainen voi saavuttaa huipputuloksia kotonaan – ja luoda oman persoonallisen tyylinsä.

Me TRESemméssä olemme aina uskoneet, että tyyli on tärkeä osa sinua. TRESemmé-tuotteiden ansiosta koko tyylien maailma on sinun. Joten kerro oma tarinasi, jätä jälkesi ja saavuta potentiaalisi – luo oma tyylisi.

TRESemmé-tuotteiden taustalla on vuosien tutkimus- ja kehitystyö. Jokainen ainesosa on valittu tarkasti, jotta sinä voit huolehtia hiuksistasi parhaalla mahdollisella tavalla ja saat haluamasi lopputuloksen. Hoida hiuksiasi säännöllisesti TRESemmé Botanique -sarjan hiustenhoitotuotteilla.

TRESemmén kaikki tuotteet ovat PETAn (People for the Ethical Treatment of Animals) hyväksymiä. PETA on maailman suurin eläinten oikeuksia puolustava järjestö. Voit siis luottaa siihen, että valitsemasi TRESemmé-tuotteen valmistuksessa ei ole käytetty eläinkokeita.

Tuotetiedot
Ainesosat

Aqua (Water), Sodium Laureth Sulfate, Cocamidopropyl Betaine, Sodium Chloride, Aloe Barbadensis (Aloe Vera) Leaf Juice Powder, Citric Acid, Cocos Nucifera (Coconut) Fruit Extract, Cocos Nucifera (Coconut) Oil, Disodium EDTA, Glycerin, Isopropyl Alcohol, Lactic Acid, Parfum (Fragrance), Pentylene Glycol, Polyquaternium-10, PPG-6, Propylene Glycol, Sine Adipe Lac (Nonfat Dry Milk), Sodium Acetate, Sodium Benzoate, Sodium Hydroxide, Coumarin, Linalool.

(Tarkastathan aina ainesosaluettelon tuotepakkauksesta)

Alkuperämaa

Puola

Valmistaja

Unilever Finland Oy, HPC

Tuotekoodi

8710447211052

Arviot

Tuotteesta ei ole vielä arvioita