Sisältöön

S-Etukortilla –20 %: Naiset, Miehet, Koti

Rexona

Rexona for Men Cobalt Suihkusaippua Miehille 250 ml

2,40 €
9,60 €/l

Myymäläsaatavuus

Tuotteen tiedot

Tuotekuvaus

Rexona Cobalt on miehille kehitetty, tehokkaasti puhdistava 2in1-suihkusaippua – yhdistetty suihkugeeli ja shampoo. Rexona Cobalt sisältää aktivoivaa ja mieltä virkistävää mentolia, joka antaa raikkaan tunteen koko päiväksi. Suihkusaippuaan on lisätty myös ihoa kosteuttavaa glyseriiniä, joka suojaa ihoa kuivumiselta ja ärsytykseltä.

Kastele hiukset ja iho ennen saippuan levittämistä. Hiero iholle ja hiuksiin, vaahdota kevyesti. Huuhtele huolellisesti. Suihkun jälkeen tunnet olosi puhtaaksi ja virkeäksi. Rexona Cobaltin raikas, virkistävä ja maskuliininen tuoksu aktivoi aistisi välittömästi. Aamuinen virkistävä suihku saa sinut liikkeelle! Nyt olet valmis ottamaan päivän haasteet vastaan raikkaana ja aistit valppaina. Rexona Cobalt on dermatologisesti testattu.

Rexona Cobalt for Men -suihkusaippua:
• 2in1-koostumus, Rexona Cobalt pesee sekä hiukset että vartalon
• Kosteuttaa sekä hiuksia että ihoa
• Iho tuntuu pesun jälkeen miellyttävän raikkaalta
• Miehekäs tuoksu

Rexonan suihkusaippuat, deodorantit ja antiperspirantit on suunniteltu aktiiviseen elämään. Rexonalla meidän tärkein tehtävämme on tietää kaikki hikoilusta. Se, mitä opimme, johtaa jatkuvasti uusiin tuoteinnovaatioihin. Joten riippumatta siitä, mitä teet elämässäsi – kiipeät vuorille, juokset bussille, pidät esityksen kollegoille tai menet treffeille – voit luottaa siihen, että Rexona antaa virkistävän lähdön päivään ja parhaan suojan hikoilua vastaan.

Rexona on alan edelläkävijä. Tästä on esimerkkinä mm. antiperspiranteistamme, kuten Rexona Cobalt antiperspirantti, tuttu ainutlaatuinen MotionSense ™ -teknologia, joka reagoi kehon liikkeisiin. Mitä vauhdikkaammin liikut, sitä enemmän se suojaa hikoilulta.

Tuotetiedot
Alkuperämaa

Puola

Tuotekoodi

8710447278048

Arviot

Tuotteesta ei ole vielä arvioita