Sisältöön
Rimmel London

Rimmel 11ml Wonder'Full Volume Colorist Mascara 001 Black ripsiväri

tuotteen arvosana 4/5

Siirry arvioihin7kappaletta
13,90 €

Myymäläsaatavuus

Tuotteen tiedot

Tuotekuvaus

Volume Colourist ripsiväri tuuheuttaa ripsiä sekä tummentaa niitä asteittain. Välittömänä vaikutuksena ripsiväri tekee ripsistä mustaakin mustemmat, tuuheammat ja pidemmät. Pidemmällä aikavälillä luonnollista väriainetta sisältävä ripsiä sävyttävä yhdiste tummentaa omaa ripsiesi väriä asteittain ja saa ne näkyvämmäksi jo kahden viikon säännöllisen käytön jälkeen. Sävyttävä yhdiste ei värjää ripsiä pysyvästi, joten sävy hälvenee asteittain viimeisen käyttökerran jälkeen.

Tuotetiedot
Väri

BLACK

Ainesosat

AQUA/WATER/EAU, PARAFFIN, CERA ALBA/BEESWAX/CIRE D'ABEILLE, STEARIC ACID, PVP, CETYL ALCOHOL, ARGININE, POLYSORBATE 20, PROPYLENE GLYCOL, COPERNICIA CERIFERA CERA/COPERNICIA CERIFERA (CARNAUBA) WAX/CIRE DE CARNAUBA, SYNTHETIC WAX, PANTHENOL, GLYCERYL STEARATE, CANDELILLA CERA/EUPHORBIA CERIFERA (CANDELILLA) WAX/CIRE DE CANDELILLA, PHENOXYETHANOL, CAPRYLYL GLYCOL, TALC, XANTHAN GUM, SIMETHICONE, MICROCRISTALLINA CERA/MICROCRYSTALLINE WAX/CIRE MICROCRYSTALLINE, ARGANIA SPINOSA KERNEL OIL, TOCOPHERYL ACETATE, SODIUM HYDROXIDE, ACRYLATES/CARBAMATE COPOLYMER, DISODIUM EDTA, PANTOLACTONE, HDI/TRIMETHYLOL HEXYLLACTONE CROSSPOLYMER, COLLAGEN, POLYETHYLENE, HYDROLYZED KERATIN, SODIUM SULFATE, POTASSIUM SORBATE, SILICA, SODIUM BENZOATE, FD&C RED NO. 40 (CI 16035), CARAMEL, FD&C BLUE NO. 1 (CI 42090), FD&C YELLOW NO. 5 (CI 19140), |[May Contain/Peut Contenir/+/-:MICA, IRON OXIDES (CI 77491, CI 77492, CI 77499), TITANIUM DIOXIDE (CI 77891), FERRIC FERROCYANIDE (CI 77510), CARMINE (CI 75470), CHROMIUM HYDROXIDE GREEN (CI 77289), CHROMIUM OXIDE GREENS (CI 77288), ULTRAMARINES (CI 77007)].

(Tarkastathan aina ainesosaluettelon tuotepakkauksesta)

Alkuperämaa

Yhdistynyt kuningaskunta

Tuotekoodi

3614221496442

Arviot (7)

tuotteen arvosana 4/5

  • asiakkaan antama arvosana 1/5

    mt93Vahvistettu osto

    Aiheutti allergisen reaktion

    Kun käytin tätä ensimmäisen kerran, silmiäni kirveli ja ne olivat aivan punaiset pari päivää käytön jälkeen. Kokeilin nyt pari viikkoa tuon jälkeen uudestaan, ja reaktio oli yhtä paha. Varmasti johtuu siis tästä ripsiväristä. Olen käyttänyt todella paljon erilaisia ripsivärejä ja muita meikkejä, eikä mistään ole aiemmin tullut allergista reaktiota.

  • asiakkaan antama arvosana 5/5

    MahtavaVahvistettu osto

    Mahtava

    En ole huomannut ettäripsistä tulisi tuuheammat. Mutta tämä on silti yks Siksi lempi ripsarini. Onko tapa veden kestävä$203

  • asiakkaan antama arvosana 5/5

    PrincessVahvistettu osto

    Luonnollinen lopputulos

    Olen ostanut tämän tuotteen aina uudestaan, aina vain tyytyväisempänä..

  • asiakkaan antama arvosana 5/5

    pinks

    Positiivinen yllätys

    En olisi odottanut ripsiväriltä kummempia mutta se olikin positiivinen yllätys. Ei sotke ja tuotetta on helppo levittää. Ripsiväri pysyy ripsissä eikä varise. Taivutus pysyy hyvin. Olen huomannut myös ripsieni tummentuvan. Suosittelen!

  • asiakkaan antama arvosana 5/5

    Jasmiini

    Kauniit ripset

    Tekee ripsistä tuuheat ja näkyvät. Olen saanut kommentteja että ripseni näyttävät hyviltä. Intensiivinen musta väri tekee ripsistä näkyvät ja ei sottaa. Minun on ollut vaikea löytää riipsiväriä joka ei aiheuta kirvelyä silmissä ja tämä sopii minulle. Suosittelen !