Sisältöön
IsaDora

IsaDora Volume Lash Style Mascara

tuotteen arvosana 4.6/5

Siirry arvioihin5kappaletta
19,90 €

Myymäläsaatavuus

Tuotteen tiedot

Tuotekuvaus

Volume Lash Styler on tuuheuttava ripsiväri, joka myös muotoilee ja pidentää. Lopputuloksena on viuhkamaisesti levittyvät ripset. Muotoiltu harja käsittelee ripset juuresta latvaan ja taivuttaa niitä ulos- ja ylöspäin. Harjaan varastoituu runsaasti ripsivärimassaa, mikä antaa tuuheutta joka harjanvedolla. Eripituiset harjakset erottelevat ripset sisänurkasta ulkonurkkaan. Kosteutta kestävä koostumus sopii joka säähän. Hajusteeton, silmälääkärien testaama, vegaaninen.

Tuotetiedot
Väri

BLACK

Koko

9 ml

Ainesosat

Aqua/Water, Synthetic Beeswax, Paraffin, Stearic Acid, Acacia Senegal Gum, Butylene Glycol, Copernicia Cerifera Cera/Copernicia Cerifera (Carnauba) Wax, Glyceryl Stearate, Polybutene, VP/Eicosene Copolymer, Aminomethyl Propanediol, Phenoxyethanol, Hydroxyethylcellulose, Potassium Sorbate, Ascorbyl Palmitate, Tocopherol, CI77499/Iron Oxides.

(Tarkastathan aina ainesosaluettelon tuotepakkauksesta)

Alkuperämaa

Sveitsi

Valmistaja

Berner Oy

Tuotekoodi

7317851231303

Arviot (5)

tuotteen arvosana 4.6/5

  • asiakkaan antama arvosana 5/5

    Sirpa61Vahvistettu osto

    Siistit ripset muutamalla vedolla.

    Olen käyttänyt noin vuoden.

  • asiakkaan antama arvosana 5/5

    nimetön00Vahvistettu osto

    Paras ripsiväri

    Tekee ripsistä ihanan tuuheat! Ei paakkuunnu. Lyhyemmätkin ripset näyttävät pitkiltä.

  • asiakkaan antama arvosana 4/5

    lkejralje

    Muuten erinomainen mutta varisee

    Levitettynä jälki on suht siistiä ja tuo kivasti volyymia mutta aamulla laitettu ripsiväri alkaa iltapäivästä jo varista. Sääli, muuten olisi päässyt luottotuotteeksi.

  • asiakkaan antama arvosana 4/5

    sitruunapippuri

    erittäin hyvä muttei täydellinen

    Muuten todella hyvä levittää ja tuuheutti kyllä, mutta jossain kehuttiin ettei varise. Kyllä varisee, illalla saattaa olla alaluomilla kerros. Sellaisen ominaisuuden kun vielä sais....

  • asiakkaan antama arvosana 5/5

    Oivariini

    Loistava ripsari

    Todella toimiva ripsiväri, joka todella sai aikaan viuhkamaiset ja erotellut, tasaiset ripset. Parilla kerroksella saa jo aikaan näyttävät ja kauniit ripset. Väri myös pysyy omissa ripsissäni koko päivän, omalla kohdallani varisemista ei ole tapahtunut lainkaan. Tämänhetkinen ehdoton suosikkini!