Sisältöön

S-Etukortilla –20 %: Naiset, Miehet, Koti

Via Naturale

Nokkos-Kalkki Inkivääri+Vihersimpukka 200 tabl. Via Naturale

tuotteen arvosana 4.5/5

Siirry arvioihin2kappaletta
16,50 €
0,08 €/kpl

Myymäläsaatavuus

Tuotteen tiedot

Tuotekuvaus

Nokkos-Kalkki-Inkivääri+Vihersimpukkavalmiste, ravintolisä.
Nokkos-Kalkki-Ikivääri + Vihersimpukka sisältää runsaasti kalsiumia, magnesiumia, C- ja D3-vitamiineja. Kalsium ja magnesium edistävät lihasten normaalia toimintaa ja luuston pysymistä normaalina. C-vitamiini edistää normaalia kollageenin muodostumista luuston ja rustojen normaalia toimintaa varten. D-vitamiini edistää luiden pysymistä normaaleina ja edistää normaalin lihastoiminnan ylläpitämistä sekä edistää kalsiumin normaalia imeytymistä.

Tuotetiedot
Ainesosat

Kalsiumkarbonaatti */**, täyteaineet (mikrokiteinen selluloosa, polyvinyylipyrrolidoni, hydroksipropyyliselluloosa), magnesiumoksidi */**, VIHERSIMPUKKAjauhe**, L-askorbiinihappo**, inkiväärinjuurijauhe**, nokkosenlehtijauhe**, paakkuuntumisenestoaineet (rasvahappojen magnesiumsuolat, piidioksidi), kolekalsiferoli (D-vit.)**. Alkuperä: *EU, **muukin EU. Valmiste on makeuttamaton ja gluteeniton. Ei sisällä hiivaa, maidon ainesosia eikä soijaa.

Kalciumkarbonat */**, fyllnadsmedel (mikrokristallinsk cellulosa, polyvinylpyrrolidon, hydroxipropylcellulosa), magnesiumoxid */** , GRÖNLÄPPAD MUSSLApulver**, L-askorbinsyra**, ingefärsrotpulve**, nässelbladspulver**, klumpförebyggande medel (fettsyrornas magnesiumsalter, kiseldioxid), kolekalciferol (D-vit.)**. Ursprung: *EU, **icke-EU. Produkten är sötad, gluten- och konserveringsmedelfritt. Innehåller inte jäst, mjölkens beståndsdelar eller soja.

(Tarkastathan aina ainesosaluettelon tuotepakkauksesta)

Ravintosisältö/​Näringsinnehåll
Ravintoarvoilmoitus/Näringsdeklaration100 g:sta /från g
Kalsium/Kalcium344 mg
Magnesium/Magnesium180 mg
C-vitamiini100 mg
D-vitamiini2.5 μg
Muut ominaisuudet

- Kalsium on tarpeellinen luuston pysymiseksi normaalina ja D-vitamiini edistää sen hyödyntämistä. Yhdessä magnesiumin kanssa kalsium osallistuu solujen jakautumisprosesseihin ja edistää hermövälitystä sekä lihasten toimintaa. Vahva luusto sekä hyvä hermo- ja lihastoiminta tukevat hyvinvointia ylläpitävää liikkumista.

Alkuperämaa

Suomi

Valmistaja

Via Naturale Oy

Käyttöohjeet

2 tablettia vuorokaudessa. Ilmoitettua vuorokausiannosta ei saa ylittää. Ravintolisää ei tule käyttää monipuolisen ja tasapainoisen ruokavalion eikä terveiden elämäntapojen korvikkeena. Tuote on säilytettävä pienten lasten ulottumattomissa. Inkiväärin vuoksi tuotetta ei suositella raskaana oleville.

2 tabletter per dygn. Även för långvarigt bruk. Den rekommenderade dagliga dosen får inte överskridas. Näringstillskottet bör inte användas för att ersätta en allsidig och balanserad kost och sunda levnadsvanor. Produkten skall förvaras utom räckhåll för små barn. Rekommenderas inte för gravida kvinnor på grund av ingefäran.

Säilytys

Huoneenlämmössä, kuivassa paikassa.

På torr plats och i rumstemperatur.

Tuotekoodi

6417612820799

Arviot (2)

tuotteen arvosana 4.5/5

  • asiakkaan antama arvosana 5/5

    Taina TVahvistettu osto

    Apua fibromyalgiaan

    Olen käyttänyt tätä tuotetta jo monia vuosia ja huomannut, että se ennaltaehkäisee fibromyalgian oireita yhdessä liikunnan kanssa.

  • asiakkaan antama arvosana 4/5

    Heleni

    Apua nivelvaivoihin

    Kärsin polven nivelrikosta. Olen käyttänyt tuotetta vuosia, eikä ole enää ollut kipuja polvessa.