Sisältöön

S-Etukortilla –20 %: Naiset, Miehet, Koti

Bioteekki

Bioteekki Teho Punariisi + Q10 ravintolisä 60 kaps.

tuotteen arvosana 4.5/5

Siirry arvioihin2kappaletta
15,95 €
0,27 €/kpl

Myymäläsaatavuus

Tuotteen tiedot

Tuotekuvaus

Bioteekin Teho Punariisi + Q10 sisältää fermentoitua punariisiä sekä ubikinonia (koentsyymi Q10). Nykytiedon mukaan alhainen veren homokysteiinipitoisuus on yhtä tärkeää kuin kohdallaan olevat rasva-arvot. Ravitsemuksella voi vaikuttaa kumpaankin. Kasvikset sisältävät veren rasva-arvoja tasapainottavan kuidun lisäksi antioksidantteja, jotka estävät kolesterolin haitallista hapettumista. Kokojyväviljasta saa kuidun lisäksi foolihappoa ja B6-vitamiinia, jotka yhdessä B12-vitamiinin kanssa edistävät normaalia homokysteiinin aineenvaihduntaa. Kovien eläinrasvojen sijasta kannattaa suosia kasvi- ja kalaöljyä, jotka tasapainottavat rasva-arvoja. Myös liikunta ja laihduttaminen ovat hyväksi. Terveellistä ruokavaliota voi täydentää monakoliini-K:ta sisältävällä fermentoidulla punariisillä ja vitamiineilla. Bioteekin Teho Punariisi + Q10 sisältää näiden lisäksi myös ubikinonia (koentsyymi Q10). Ei sisällä gluteenipitoisen viljan ainesosia. Laktoositon, maidoton.

Tuotetiedot
Muut ominaisuudet

- Ravintolisä, joka sisältää standardoitua punariisivalmistetta, B-vitamiineja ja ubikinonia (Q10). Yksi kapseli sisältää 2,5 mg monakoliini K:ta.

Alkuperämaa

Suomi

Tuotekoodi

6413620158602

Arviot (2)

tuotteen arvosana 4.5/5

  • asiakkaan antama arvosana 5/5

    MerdeVahvistettu osto

    arvot kohillaan

    Olen syönyt kyseistä punariisituotetta ja minua se on ainekin auttanut.

  • asiakkaan antama arvosana 4/5

    Helvi2Vahvistettu osto

    Punariisi kokeilussa

    Kun on ollut kilpirauhasen vajaatoiminta ja sen myötä kolesteroli ja paino noussut. Kokeilen punariisillä laskeeko tavoitearvoihin. Pari viikkoa olen ottanut joka toinen päivä. En tiedä vielä toimiiko$399 Nyt lumisena talvena en osaa erottaa, johtuuko nivel- ja lihaskivut punariisistä vai paljosta lumitöistä$400