Sisältöön
Dove

Dove Men+Care Clean Comfort Antiperspirantti Deodorantti Roll-on Miehille 48 h suoja 50 ml

3,60 €2,52 €
72,00 €/l
Alennus vain verkossa

Myymäläsaatavuus

Tuotteen tiedot

Tuotekuvaus

Mikään toinen miesten antiperspirantti ei sisällä yhtä tehokasta yhdistelmää, joka auttaa ehkäisemään hikeä, hajua ja ihon kuivumista. Uudessa Clean Comfort Antiperspirantti Roll-onissa on miellyttävän raikas tuoksu. Tehokkaisiin antiperspiranttiainesosiin on yhdistetty ¼ kosteusvoidetta, joka auttaa ehkäisemään ihon kuivumista ja kosteuttaa tehokkaasti. Miehet, kädet ylös! Nyt voit tuoksua raikkaalta ja hyvältä, kiitos Dove Men+Care Clean Comfort roll-on antiperspirantin! Tämä kosteuttava miedontuoksuinen deodorantti suojaa hikoilulta jopa 48 tunnin ajan. Se pitää kainalosi kuivana ja samalla hoitaa ihoa. Sisältää ¼ kosteusvoidetta. Tämä 50 ml miesten deodorantti on myös alkoholiton. Se on siis armoton hielle, mutta ei iholle.

Dove Men+Care Deo Clean Comfort on dermatologisesti testattu antiperspirantti. Saat tehokkaan suojan hikoilua vastaan, joten voit keskittyä päivääsi ilman, että sinun tarvitsee huolehtia hien hajusta. Dove Men+Care Deo Clean Comfort roll-on antaa miellyttävän tunteen pitkäksi aikaa! Dove ei jätä sinua pulaan. Dove on kasvanut palasaippuoiden valmistajasta yhdeksi maailman rakastetuimmista kauneusbrändeistä. Dove uskoo, että niin kauneus kuin komeus kuuluvat kaikille. Siksi syntyi Dove Men+Care -sarja, joka vie tätä perintöä eteenpäin. Se tarjoaa miehille kehitettyjä tuotteita samoilla hoitavilla ominaisuuksilla, joista Dove tunnetaan. Dove Men+Care tarjoaa jokaiselle jotakin. Tutustu hoitavien ja kosteuttavien deodoranttien, suihkugeelien tai shampoiden valikoimaan. Globaalisti, Dove ei testaa eläimillä ja tuotemerkille on myönnetty PETA Cruelty Free -sertifikaatti.

Tuotetiedot
Ainesosat

Aqua, Aluminum Chlorohydrate, Glycerin, Helianthus Annuus Seed Oil, Steareth-2, Parfum, Steareth-20, Disodium EDTA, Pentaerythrityl Tetra-di-t-butyl Hydroxyhydrocinnamate, Potassium Lactate, Alpha-Isomethyl Ionone, Citronellol, Coumarin, Hexyl Cinnamal, Limonene, Linalool.

(Tarkastathan aina ainesosaluettelon tuotepakkauksesta)

Alkuperämaa

Yhdistynyt kuningaskunta

Valmistaja

Unilever Finland Oy, HPC

Tuotekoodi

0000050210404

Arviot

Tuotteesta ei ole vielä arvioita