Sisältöön
KuvituskuvaKuvituskuva

Kuukauden huoltovinkki: kenkien huolto-opas

Kengät pysyvät siistinä ja niiden käyttöikä pitenee, kun niitä muistaa huoltaa säännöllisesti. Nahkaa on hyvä suojata ja hoitaa, sillä kuivunut ja huonosti hoidettu nahka alkaa halkeilla ja menettää joustavuuttaan, jolloin kengän käyttömukavuus ja ulkonäkö kärsii. Valitse omille kengillesi soveltuvat tuotteet, joilla varmistat, että kenkäsi pysyvät suojattuina, mukavina ja edustavina pidempään.

Suojaa suihkeilla ja voiteilla

Puhdasta ja suojattua nahkaa on helpompi hoitaa. Suojasuihkeen avulla suojaat kenkäsi kosteudelta ja lialta vaivattomasti ja tehokkaasti. Kengän pinnalle suihkutettava suoja pitää huolen siitä, ettei lika jumitu kengän materiaaliin, vaan irtoaa helposti. Suihkeet suojaavat kenkää myös haalistumiselta ja niitä voi käyttää nahan lisäksi tekstiileille. Hoitavalla kenkävoiteella suojaat pintanahan kosteudelta ja pidät huolen siitä, että kengän ulkonäkö säilyy kiiltävänä ja edustavana.

Siistit ja huolitellut jalkineet hetkessä

Jalkineet näyttävät siisteiltä ja huolitelluilta, kun ne puhdistetaan hyvin ja säännöllisesti. Puhdistukseen voi käyttää puhdistusharjaa tai puhdistussientä, joka irrottaa pölyn ja lian hellävaraisesti. Muista puhdistaa myös pohjien reunakumit liasta, jolloin palautat kengän ulkonäön loistoonsa helposti ja tehokkaasti.

Hyvin hoidettu kenkä on kaunis ja mukava

Nahkarasvalla pidät kenkäsi hoidettuina ja materiaalin joustavana, jolloin nahka pysyy ehjänä ja mukavan tuntuisena jalassa. Valkoiseen kengän taas voi raikastaa käsittelemällä sen tehokkaalla värinpeitolla, joka myös suojaa ja ravitsee nahkapintaa. Värinpeittoa voi käyttää myös tekstiileillä ja synteettisilla materiaaleilla.