Sisältöön
KuvituskuvaKuvituskuva

Kaunis kattaus kahvi- ja teehetkiin

Pöydän kattaminen kahvi- tai teehetkeä varten on paitsi hauskaa puuhaa, myös ruokkii luovuutta. Katatpa pöydän sitten perheelle viikonloppuaamuna tai ystäville juhlahetkenä, kauniilla astioilla voit vain onnistua. Inspiroidu kevään suloisimmista kattauksista ja tule tekemään kattausostoksia Sokokselle sekä verkkokauppaan sokos.fi.

Tämän kevään trendikkäimmät kattaukset syntyvät käytännöllisillä astioilla, jotka sopivat niin arkeen kuin juhlaan. Lisäksi astiat ovat tällä hetkellä hyvin hennon sävyisiä: kattauksissa on nähtävissä nyt erityisesti pastellisia kuin maanläheisiä värejä.

Vaikka viettäisit herkkuhetken itseksesi tai pienellä seurueella, tekevät kauniit astiat siitä erityisen. Valitse astioita, jotka ovat samaa sarjaa tai joilla on samanlainen sävymaailma.Aamukahvi tai iltapäivätee maistuu takuulla erityisen hyvältä kauniista mukista nautittuna.

Osta mukeja ja kuppeja

Osta astioita

Ethän unohda kattauksesta tarjoilun tukipilareita kuten vateja, tarjottimia ja kulhoja, jotka ovat mukava nostaa esille niin arkikäytössä kuin erityisen juhlakattauksen yhteydessä. Pöytäkattauksen kanssa yhteen sointuvat tarjoiluastiat kruunaavat hetken ja ovat ilo silmälle joka kerta. Mielikuvitusta hyödyntäen kattauksen viimeistely syntyy jo pienillä elementeillä. Tyylikkäiden serviettien ja pöytäliinan ohella voit lisätä pöydälle esimerkiksi kukkakimpun tai yllättävänkin ruukkukasvin. Kynttilät tuovat erityistä tunnelmaa herkkuhetkeen – olipa vuodenaika mikä tahansa. Hyödynnä myös luonnonantia: jopa hedelmillä voi koristaa kattausta ja piristää niiden tuomalla ilmeellä kanssaherkuttelijoita.

Osta tarjoiluastioita

Osta tarjoiluvateja ja -kulhoja

Osta vaaseja ja maljakkoja