Verkkokauppa

Tervetuloa Sokoksen kauneustilaisuuksiin

Tällä sivulla voit ilmoittautua Sokoksen ja Emotionin Kutsu kauneuteen -kauneustilaisuuksiin. Tänä vuonna järjestämme osan kauneustilaisuuksista virtuaalisesti, joten voit osallistua niihin mukavasti vaikkapa omalta kotisohvaltasi. Tervetuloa mukaan!

Alueellisten pandemiarajoitusten takia osa myymälöissä järjestettävistä kauneustilaisuuksista on valitettavasti peruttu. Näiden tilaisuuksien sijaan järjestämme upeita valtakunnallisia virtuaalikauneustilaisuuksia, joihin voit osallistua kätevästi verkossa.

Lisäksi osa taloistamme järjestää kauneustilaisuuksia myös tuttuun tapaan paikan päällä myymälöissä. Myymälät huolehtivat, että osallistuminen näihin tapahtumiin on turvallista ja alueelliset pandemiarajoitukset on huomioitu. Ilmoittautumissivulta voit helposti tarkistaa järjestääkö oma lähimyymäläsi kauneustilaisuuksia.

 

Ilmoittaudu mukaan kauneustilaisuuksiin!

Otamme ilolla vastaan ilmoittautumisesi kauneustilaisuuksiin. Voit ilmoittautua sekä virtuaalisiin että myymälöiden järjestämiin kauneustilaisuuksiin alla olevasta linkistä. Tervetuloa mukaan!

Ilmoittaudu kauneustilaisuuksiin >> 


Näin ilmoittaudut kauneustilaisuuksiin:

- Kun avaat linkin ilmoittaudu-sivulle, sivulla lukee automaattisesti: Tapahtumia ei löytynyt. Tästä ei tarvitse pelästyä, vaan tapahtumat löytyvät sivulta vasta päivämäärän, paikkakunnan tai myymälän mukaan haettuna.

- Voit hakea kauneustilaisuuksia joko päivämäärän, paikkakunnan tai myymälän mukaan. Tässä muutama vinkki tapahtumien hakemiseen:

Virtuaaliset kauneustilaisuudet: valitse paikkakunta-valikosta kohta: Virtuaalitapahtuma (paikkakunnasta riippumaton) ja myymälä-valikosta kohta: Virtuaalitapahtuma ja klikkaa hae tapahtumia -painiketta. Näin saat näkyville kaikki järjestettävät virtuaalitapahtumat.

Myymäläkohtaiset kauneustilaisuudet: valitse paikkakunta-valikosta haluamasi paikkakunta. Varmista että valikot päivämäärä ja myymälä ovat tyhjiä, näin saat esille kaikki haluamallasi paikkakunnalla näkyvät tapahtumat. Klikkaa sitten hae tapahtumia -painiketta. Mikäli paikkakunnalla järjestetään myymäläkohtaisia tapahtumia, ne tulevat näin näkyviin. Jos taas tapahtumia ei järjestetä, sivulla lukee teksti: Tapahtumia ei löytynyt.

- Kun löydät mieleisesi kauneustilaisuuden, klikkaa ilmoittaudu-painikkeesta. Tällöin aukeaa sivu, josta pääset ilmoittamaan osallistumisesi tapahtumaan ja näet onko kyseiseen tapahtumaan vielä paikkoja jäljellä. 

Näin ilmoittaudut: Täytä kysytyt henkilötiedot ja valitse, että osallistut tapahtumaan ja paina jatka-painiketta. Siitä pääset sivulle, jolla voit vielä vahvistaa ilmoittautumisesi. Kun ilmoittautuminen on vahvistettu, saat vielä sähköpostiisi vahvistusviestin. Huom! Virtuaalitapahtumien osallistumislinkin ja lisätiedot saat vasta sähköpostitse tulevassa vahvistusviestissä.

 

TAPAHTUMAREKISTERI

Tietosuojakäytäntö:

Tallennamme antamasi tiedot Sokoksen tapahtumarekisteriin, jonka ylläpitäjä on Suomen Osuuskauppojen Keskuskunta (SOK).

SOK käyttää antamiasi yhteystietojasi kutsun lähettämiseen tiettyyn tapahtumaan. Tietosi anonymisoidaan tapahtuman järjestämisen jälkeen ja kaikki henkilötiedot tuhotaan, ellet ole antanut suostumusta tietojen tallentamisesta pitkäaikaiseen tapahtumarekisteriin. Tietojasi ei käytetä muuhun tarkoitukseen eikä niitä luovuteta kolmansille osapuolille. Sinulla on oikeus nähdä, mitä tietoja olemme tallentaneet sinusta tapahtumarekisteriin lähettämällä tietopyynnön sähköpostiosoitteeseen palaute.markkinointi@sokos.fi.