Verkkokauppa

Verkkokaupan kilpailut

GARNIER BIO KILPAILUN SÄÄNNÖT

1. Arvonnan järjestäjä
L’Oréal Finland Oy
Keilaranta 13A 02150 Espoo
Y-tunnus: 0346279-6
Myöhemmin "arvonnan järjestäjä".

2. Kuinka arvontaan voi osallistua ja osallistumiskelpoisuus

Interrail lippujen arvontaan voi osallistua 6.5.-2.6.2019 välisenä aikana Sokos.fi-verkkosivuilla.
Arvontaan osallistutaan täyttämällä tuotearvio vapaavalintaisesta Garnier Bio – tuotteesta ja täyttämällä yhteystiedot tuotearvion yhteydessä Sokos.fi verkkokaupassa.

Palkinnon arvontaan voivat osallistua kaikki Suomessa asuvat luonnolliset henkilöt. Osallistumisoikeutta ei kuitenkaan ole niiden yritysten työntekijöillä ja heidän perheenjäsenillään, jotka ovat olleet tekemisissä tämän arvonnan järjestelyjen kanssa.

Arvonnan järjestäjällä on oikeus jättää huomioimatta sellaiset osallistumiset, joita ei ole tehty näiden ehtojen mukaisesti.

3. Arvonnan suorittaminen ja palkinnon luovutus

Palkinto arvotaan osallistuneiden kesken 4.6.2019 mennessä.

Arvonnan järjestäjä ottaa yhteyttä palkinnon voittajaan ja sopii palkinnon luovutuksesta. Mikäli osallistuja on antanut virheelliset tai puutteelliset yhteystiedot tai palkintoilmoitusta tai palkintoa ei kahden (2) viikon aikana kohtuullisin toimenpitein taikka muusta kuin arvonnan järjestäjistä johtuvasta syystä voida toimittaa voittajalle, ei järjestäjillä ole velvollisuutta toimittaa palkintoa sen voittajalle, vaan se voidaan arpoa uudestaan.

4. Palkinnot

Arvotaan palkintona osallistuneiden kesken yhdelle henkilölle 1 kpl Helkama Jopo –polkupyörä (24”), jonka arvo on 445 € . Värivaihtoehdot rajoitettu valmistajan varaston mukaan.

5. Palkintoihin liittyvät ehdot

Kilpailun järjestäjällä on oikeus jättää huomioimatta sellaiset osallistumiset, joita ei ole tehty sääntöjen mukaisesti. Arvontaan osallistuvien henkilötietoja käsitellään arvonnassa ja sen järjestämiseen liittyvissä tarkoituksissa henkilötietolain säännösten mukaisesti. Henkilötietoja ei käytetä suoramarkkinointiin.

Voittajien tulee ilmoittaa arvontaan osallistuessaan yhteystietonsa arvonnan järjestäjälle. Voittaja vastaa kaikista voiton lunastamiseen liittyvistä mahdollisista kustannuksista. Palkintoja ei voi vaihtaa rahaksi tai muuksi hyödykkeeksi.
6. Järjestäjän vastuu

Arvonnan järjestäjän vastuu rajoittuu näissä säännöissä mainittujen palkintojen euromääräiseen arvoon. Arvonnan järjestäjä ei vastaa mahdollisista teknisistä syistä tapahtuneista virhearvonnoista tai todetuista väärinkäytöksistä.

7. Arpajaisvero

Arvonnan järjestäjä vastaa näistä palkinnoista maksettavan lakisääteisen arpajaisveron suorittamisesta.

8. Muut ehdot

Osallistumalla tähän arvontaan osallistujat sitoutuvat noudattamaan näitä sääntöjä. Arvonnan järjestäjä pidättää oikeuden muutoksiin. Arvonnan järjestäjä voi ottaa kuvia ja julkaista niitä markkinointitarkoituksessa omissa kanavissaan ilman erillistä suostumusta tai korvausta. Osallistumalla arvontaan osallistuja myöntää lisäksi arvonnan järjestäjälle oikeuden käyttää palkinnon voittaneen nimeä arvontaan liittyvässä tiedotuksessa tai markkinointitarkoituksessa ilman erillistä suostumusta tai korvausta.

Arvonta ei ole Facebookin, Instagramin tai Twitterin sponsoroima, suosittelema tai hallinnoima eikä millään tavalla liity niihin. Kilpailun sääntöjen lisäksi järjestäjä ja osallistujat sitoutuvat noudattamaan Facebook-, Instagram- ja Twitter-palveluja koskevia sääntöjä.

 

 

Sivun alkuun
Ohjeet
Ota yhteyttä

Ota yhteyttä