Verkkokauppa

Verkkokaupan kilpailut

Osallistu kilpailuun:

Tuotearvostelut

 

Arvostele tuote ja osallistu kilpailuun >>

 Arvontaan osallistuminen

Arvonnan järjestäjä ei vastaa teknisistä syistä perille tulemattomista internet-osallistumisista tai puutteellisista tiedoista, joiden vuoksi mahdollisia palkintoja ei voida toimittaa.

Mikäli tiedoista löytyy paino- tai jokin muu virhe, arvonnan järjestäjä, yhteistyökumppanit tai edellä mainittujen osapuolien yhteistyökumppanit eivät ole vastuussa virheestä aiheutuvista seuraamuksista.

Palkinto arvotaan viikon kuluessa arvonnasta tai kilpailussa ilmoitetusta viimeisestä osallistumispäivästä. Arvonnan järjestäjä voi lopettaa arvonnan edellä mainittua päivämäärää aiemmin tai sen viimeistä osallistumispäivää voidaan siirtää eteenpäin.

Palkinnon voittajille ilmoitetaan henkilökohtaisesti asiakkaan ilmoittamien yhteystietojen mukaan sähköpostitse tai puhelimitse. Mikäli voittajaa ei tavoiteta 2 viikon kuluessa arvonnasta, arvonnan järjestäjällä on oikeus arpoa uusi voittaja tai jättää palkinto jakamatta. Lunastamatonta palkintoa ei korvata. Palkintoja ei voi vaihtaa rahaksi. Arvonnan järjestäjä vastaa palkintojen arpajaisveroista. 

Mikäli voittoilmoitus tai palkinto palautetaan järjestäjälle virheellisten tietojen tai muun toimitusesteen vuoksi tai mikäli kilpailun voittaja on menetellyt näiden sääntöjen vastaisesti tai muutoin lainvastaisesti, tämä johtaa hylkäämiseen. Järjestäjällä on oikeus poistaa sellaiset osallistujat kilpailusta, jotka pyrkivät väärinkäyttämään kilpailua tulosten tai arpajaistodennäköisyyksien muuttamiseksi.

 

Sivun alkuun