Verkkokauppa

Mitä kirjoitat?

Kerro meille, miksi ostit tuotteen ja oletko ollut tyytyväinen ostokseesi. Mikä tuotteen ominaisuuksista miellytti sinua ja missä ominaisuudessa olisi mielestäsi parannettavaa. Ole rehellinen ja muista, että arvostelu auttaa toisia valitsemaan tuotteen laajasta valikoimasta. Kirjoita avoimesti, laajasti ja selkeästi, jotta arvostelusi olisi mahdollisimman hyödyllinen.

Muista olla arvostellessasi asiallinen! Moderaattorimme ei hyväksy julkaistavaksi niitä arvosteluja, joissa kielenkäyttö ei ole asiallista tai arvostelussa otetaan kantaa muihin asioihin kuin itse tuotteeseen. Kritiikkiä saa antaa, mutta asiallisesti ja niin, että siitä on muille asiakkaille hyötyä.

Miten pääsen kirjoittamaan tuotearvostelun?

Kun haluat arvostella tuotteen verkkokaupassa, löydät jokaiselta tuotekortilta (Kirjoita tuotearvostelu) linkin, josta pääset kirjoittamaan oman arvostelun kyseisestä tuotteesta.

Klikkaa Kirjoita arvostelu-kohtaa ja sinulle avautuu ikkuna, johon voit antaa arviosi.

Muistathan noudattaa tekstissä hyviä tapoja ja vältä sopimatonta kieltä. Keskity tuotteen ominaisuuksiin ja kerro miksi pidit tai et pitänyt tuotteesta. *-merkityt kohdat ovat pakollisia.

Kun olet antanut arviosi esikatsele se ja hyväksy painamalla lähetä-nappia.

Saat viestin sähköpostiisi, kun arvostelusi on julkaistu.

Kun arvostelu on julkaistu, voit lukea arvosteluja tuotekortilta kohdasta Lue kaikki arvostelut.