+ / - Hover over image to Zoom

Urban Decay Naked Skin Concealer nestemäinen peiteväri 5 ml

Urban Decay Naked Skin Concealer nestemäinen peiteväri 5 ml is rated 4.3 out of 5 by 41.
Rated 3 out of 5 by from Ok muttei ihmeellinen Pakko sanoa, että aivan naurettava tämä UD- tuotteiden sävyvalikoima täällä nettikaupassa. Ihan sama etsiikö meikkivoidetta, puuteria vai peitevoidetta, niin kaikista on aina vain tummimmat sävyt saatavilla. Luulisi, että suomalaisille suunnatussa verkkokaupassa olisi edes joskus saatavilla sävyt 0.5 - 2.5? Käyttäisin huomattavasti useammin tätä nettikauppaa, jos olisi sopivat sävyt saatavilla. Lähin liike minulla on 200 km päässä, joten en pääse paikan päällekään hakemaan, eli joudun sitten tilaamaan ulkomaalaisista verkkokaupoista. Itse tuote on ok, ei todellakaan mikään superpeittävä. Tällä hinnalla odotin hiukan enemmän ja en suosittele semmoiselle, jolla on paljon virheitä ihossa. Minulle kuivaihoiselle sopii silmien alle.
Date published: 2017-02-13
Rated 3 out of 5 by from Pieni pettymys Minulla oli todella kovat odotukset tätä peitevoidetta kohtaan sillä onhan tämä saanut joka puolella aikamoiset arvostelut. En vain ymmärrä miksi minulla tämä ei peitä niin hyvin kuin väitetään. Olenko sitten pandan sukulainen kun ei riitä yksisteen todellakaan peittämään silmänalusiani. Levittyvyys on täydellinen sekä ihanan kevyt koostumus. Ei todellakaan tunnu, että olisi meikkiä päällä. Siitä siis plussaa, mutta tämän kanssa joudun käyttämään muitakin peitevoiteita, jotta saisin silmänaluseni piiloon jotenkin. Harmittaa todella, sillä tuntuu että vähän taisi mennä rahat hukkaan.
Date published: 2015-10-20
Rated 4 out of 5 by from Uusi lemppari! Minun on ollut vaikeaa löytää tarpeeksi peittävä peitevoide, joka auttaisi tummien silmänalusteni kanssa. Monien kokeilujen jälkeen tästä Urban Decayn peitevoiteesta on tullut uusi lempparini! Se kestää pitkään eikä juurikaan asetu juonteisiin. Ei kiillä eikä kulu. Myös värivalikoima on oikein hyvä. Ainoa syy, miksi en anna täysiä pisteitä on se, että ajoittain tuotteen "blendaaminen" on tuottanut hankaluuksia, koska peitevoide saattaa muuttua häivytettäessä laikukkaaksi. Usein tätä ongelmaa ei kuitenkaan ole. Tällä hetkellä ehdottomasti paras ja peittävin peitevoiteeni!
Date published: 2017-02-26
Rated 4 out of 5 by from Peittävä, mutta kevyt Suosittelen tätä tuotetta, sillä sillä on kevyt koostumus ja levittyy iholle hyvin paakkuuntumatta juonteisiin. Tummia silmän alusia tämä ei ehkä peitä niin hyvin, mutta punoittavat kohdat kyllä hälvenevät.
Date published: 2016-02-14
Rated 2 out of 5 by from Keskinkertaista kalliilla Tuote on todella kevyt. Jopa niinkin kevyt, että levittäessä se liikkuu todella paljon ja jää ns, raidalliseksi. Se ei näytä kauniilta sekä tasaiselta vaan lommoiselta. Tuotteen koostumus on liian vetistä. Sävyvalikoima on hyvä, ehkä tummemmat sävyt toimisivat paremmin.
Date published: 2016-07-28
Rated 5 out of 5 by from Uskomaton peittävyys! Ostin peitevärin marraskuussa ja tuotetta oli jä