Jaa upein puuroreseptisi ja voit voittaa upean palkinnon 

Sokos ja Voimaruoka etsivät nyt suomen parasta puuron tuunaajaa. Anna mielikuvituksen virrata, ja tuunaa oma Voimaruoka 360 –aamupuuro. Viimeistele hedelmillä, marjoilla, millä mieleeen juolahtaa. Nappaa annoksesta kuva ja jaa se muille. Kilpailu on käynnissä 26.12.2018.-20.1.2019. Valitsemme kolme puuroresepti-voittajaa. Palkintona S-ryhmän lahjakortteja ja runsaita Voimaruoka-tuotepaketteja.
Kilpailuun voit osallstua tästä linkistä tai instagramissa postaamalla oman puurokuvasi seuraavin hästägein: #tuunaapuurosivoimaruoalla # sokostavaratalot #voimaruoka.


5 hyvää syytä tuunata puuro

Puuro kuuluu useimpien meidän päivän tärkeimpään ateriaan eli aamiaiseen. Jos puuro on alkanut tökkiä ja pakastinkin tyhjentynyt marjoista, tai et tunne sen pitävän riittävän hyvin nälkää loitolla, on hyvä hetki aloittaa puuron tuunaaminen.  

Tuunaamalla aamupuuron Voimaruoka 360 –proteiiniseoksella, saat arjen aamuihin aina jotain uutta. Kuin kaupanpäällisenä syntyy aamiainen, joka antaa pitkäkestoista energiaa loppupäivään ja pitää näläntunteen tehokkaasti loitolla. Aamupuuron tuunaamista kannattaa kokeilla monestakin eri syystä.

1 Proteiini pitää nälän loitolla ja hillitsee napostelua

Proteiinipitoinen ja runsasenerginen aamiainen on tärkeä erityisesti painonpudotuksessa. Olo pysyy kylläisenä ja verensokeri tasaisena pitkälle päivään. Samalla elimistö kuluttaa energiaa ja aineenvaihdunta toimii tehokkaasti, mikä vaikuttaa positiivisesti kehon rasvakoostumukseen.

2 Monipuolisesti ravintoaineita

Terveellinen aamiainen sisältää monipuolisesti tärkeitä ravintoaineita.  Voimaruoka 360 –proteiinisekoituksesta saat puuroon proteiinien lisäksi kuituja, hyviä rasvoja ja vain aavistuksen hiilihydraatteja juuri oikeassa suhteessa. Helposti ja tehokkaasti, kaikki samasta pussista.  

3 Makua ilman lisättyä sokeria

Sokeripitoisella aamupalalla ei pitkälle pötki. Voimaruoka 360 –sekoitus on terveellisempi vaihtoehto antamaan makua puurolle kuin hillot tai sokeri. Saat puuroon tuhdisti herkullista makua, mutta ei lainkaan lisättyä sokeria. 

 4 Helposti maistuva aamiainen

Proteiini karkottaa tehokkaimmin nälän. Kiireisinä aamuina mikrossa tehtyyn pikapuuroon saa makua ja lisäpuhtia tuunaamalla se proteiinisekoituksella. Ja erityisen kiireisinä aamuina tämän aamiaisen voi valmistaa työpaikallakin. 

5 Lähemmäksi tavoitepainoa

Kunnon aamiainen käynnistää aineenvaihdunnan ja ruoansulatuksen. Runsasenerginen ja proteiinipitoinen aamupala on pitkä loikka kohti tavoitepainoa, kun haluaa tiputtaa turhia kiloja. 

Voimaruoka Wholefood 360 – ainutlaatuinen proteiiniseos

Voimaruoka Wholefood 360 on sekoitus heraproteiinia, ravintorikkaita siemeniä, pähkinää, mantelia ja psylliumia jauhettuna. Yhdessä pussissa yli 40 % proteiinia, kuituja vatsalle, hyviä rasvoja ja vain aavistus hiilareita. Lisäämällä sekoitusta 1-2 ruokalusikallista aamupuuroon saat monipuolisen ja proteiinipitoisen aamiaisen, joka antaa tuhdisti energiaa keholle ja auttaa vähentämään turhaa napostelua ja mässäilyä. 

Tuotenosto:

Voimaruoka 360 908g kookos superfood-sekoitus–14010001

Voimaruoka 908g 360 vanilja superfood-sekoitus–8403501

Voimaruoka 908g 360 suklaa superfood-sekoitus–8403507

Voimaruoka Kaura Pro 250g Mustikka Proteiinivälipalajauhe–25132503