Ziaja (4 kpl)

8,90
Verkkokaupassa
Valitse myymälä

Ravitseva vartalovoide kuivalle ja normaalille iholle. Voiteen vesi-öljyssä-emulsiopohja syväkosteuttaa, uudistaa ja pehmentää ihoa. Levittyy hyvin ja imeytyy nopeasti. Mieto ja miellyttävä tuoksu. Kätevä pumppupullo helpottaa annostelua. Levitä puhtaalle iholle ja anna imeytyä.

8,90
Verkkokaupassa
Valitse myymälä

Vartalovoide kuivalle ja normaalille iholle. Oliiviöljy syväkosteuttaa ja pehmentää ihoa tehokkaasti. Levittyy hyvin ja imeytyy nopeasti. Mieto ja raikas tuoksu. Erinomainen koko perheen vartalovoide, joka sopii yli 6 kuukautta vanhoille lapsille. Pumppupullo helpottaa annostelua. Levitä puhtaalle iholle ja anna imeytyä.

14,90 (Arvo 21,00)
Verkkokaupassa
Valitse myymälä

Sisältää kuivaa ja normaalia ihoa kosteuttavat, oliiviöljyyn pohjautuvat tuotteet: vartalovoide 400ml, käsivoide 80 ml ja suihkugeeli 500 ml. Erinomainen imeytyvyys ja levittyvyys. Raikas tuoksu. Suihkusaippua sopii myös yli 3-vuotiaille ja vartalovoide yli 6-kuukautisille lapsille. Käyttö: Levitä vartalovoide ja käsivoide iholle ja anna imeytyä. Pese iho suihkugeelillä vaahdottamalla pieni määrä kostealle iholle ja huuhdo. Green Point ympäristömerkki.

14,90
Verkkokaupassa
Valitse myymälä

Sisältää kuivaa ja normaalia ihoa kosteuttavat, elämykselliseen kaakaovoihin pohjautuvat tuotteet: vartalovoide 400ml, käsivoide 80 ml ja suihkugeeli 500 ml. Erinomainen imeytyvyys ja levittyvyys. Ihana kaakaon tuoksu! Käyttö: Levitä vartalovoide ja käsivoide iholle ja anna imeytyä. Pese iho suihkusaippualla vaahdottamalla pieni määrä kostealle iholle ja huuhdo. Green Point ympäristömerkki.