Ziaja (4 kpl)

11,90 (Arvo 15,80)
Verkkokaupassa

Pakkaus sisältää: Ziaja Oliivi -vartalovoiteen 400 ml ja -suihkugeelin 500 ml.

Oliivi vartalovoiteen ja suihkugeelin sisältämä kylmäpuristettu oliiviöljy pehmentää ihoa ja D-pantenoli kosteuttaa tehokkaasti. Tuotteissa miellyttävä mieto tuoksu. Vartalovoide imeytyy nopeasti ja levittyy hyvin. Suihkugeeli puhdistaa ihon hellävaraisesti säilyttäen sen pH-tasapainon. Tuotteet sopivat myös yli 3-vuotialle lapsille.

7,90
Verkkokaupassa

Pumppupullossa oleva vartalovoide syväkosteuttaa ja silottaa ihoa. Vuohenmaitoon pohjautuva water in oil-koostumus uudistaa ja pehmentää ihoa tehokkaasti. Tuotteessa ihoystävällinen pH-arvo. Suihkusaippua pesee ihon hellävaraisesti ja jättää sen pehmeän tuntuiseksi. Tuotteet soveltuvat kuivalle, normaalille ja herkälle iholle. Pakkaus sisältää vartalovoiteen 400 ml ja suihkusaippuan 500 ml.

Vartalovoide kuivalle ja normaalille iholle. Oliiviöljy syväkosteuttaa ja pehmentää ihoa tehokkaasti. Levittyy hyvin ja imeytyy nopeasti. Mieto ja raikas tuoksu. Erinomainen koko perheen vartalovoide, joka sopii yli 6 kuukautta vanhoille lapsille. Pumppupullo helpottaa annostelua. Levitä puhtaalle iholle ja anna imeytyä.

Vain myymälässä

8,90
Verkkokaupassa
Valitse myymälä

Ravitseva vartalovoide kuivalle ja normaalille iholle. Voiteen vesi-öljyssä-emulsiopohja syväkosteuttaa, uudistaa ja pehmentää ihoa. Levittyy hyvin ja imeytyy nopeasti. Mieto ja miellyttävä tuoksu. Kätevä pumppupullo helpottaa annostelua. Levitä puhtaalle iholle ja anna imeytyä.