hiustenhellimisviikot kampaamoalan huippuetuja -40%

Ziaja (21 kpl)

Ziaja vedenkestävän silmämeikinpoistoaine 120 ml

Ziaja vedenkestävän silmämeikinpoisto...

Kaksifaasinen koostumus puhdistaa vedenkestävän silmämeikin tehokkaasti. Sopii myös piilolinssien käyttäjille. Käyttö: Ravista pulloa, kostuta pumpuliin ja pyyhi silmämeikki pois.

4,0 / 5
Vain myymälässä
Ziaja Jasmiini yövoide 50 ml

Ziaja Jasmiini yövoide 50 ml

12,90 10,30
Verkkokaupassa
Valitse myymälä

Ylellinen jasmiiniöljy kiinteyttää ja pehmentää aikuista ihoa. Hyaluronihappo vähentää juonteita, syväkosteuttaa ja tasoittaa ihon pintaa. Mikrokollageeni vahvistaa ja uudelleenrakentaa ihon kollageeni- ja elastiinisäikeitä, mikä näkyy ihon kiinteytymisenä. Japanilainen mandariiniuute kirkastaa ihoa ja vaalentaa pigmenttiläiskiä. Miellyttävä tuoksu ja hyvin imeytyvä koostumus. Levitä kasvojen ja kaulan iholle yöksi.

5,0 / 5
Ziaja Jasmiini 50+ kiinteyttävä kasvoseerumi 30 ml

Ziaja Jasmiini 50+ kiinteyttävä kasvo...

12,90 10,30
Verkkokaupassa
Valitse myymälä

Ziajan jasmiini kasvoseerumi on tutkitusti ihoa kiinteyttävä ja kirkastava tehotiiviste. Ylellinen jasmiiniöljy uudistaa ja pehmentää aikuista ihoa. Hyaluronihappo vähentää juonteita, syväkosteuttaa ja tasoittaa ihon pintaa. Mikrokollageeni vahvistaa ja uudellenrakentaa ihon kollageeni- ja elastiinisäikeitä, mikä näkyy ihon kiinteytymisenä. Kirkastavat ainesosat tasoittavat ihonsävyä ja häivyttävät pigmenttilaikkuja. Levitä kasvojen iholle 2-3 kertaa viikossa ennen päivä- tai yövoidetta.

Ziaja Sensitive pesuneste kasvoille ja vartalolle 400 ml

Ziaja Sensitive pesuneste kasvoille j...

7,90 6,30
Verkkokaupassa
Valitse myymälä

Riittoisa, saippuaton puhdistusgeeli kasvojen ja vartalon hellävaraiseen puhdistukseen. Hajusteeton, saippuaton ja parabeeniton koostumus soveltuu herkälle, kuivalle ja karhealle iholle. Palauttaa ihon luonnollisen pehmeyden. Vähentää ihon kuivutta ja hilseilyä. Kosteuttaa tehokkaasti. Levitä pieni määrä kasvojen ja/tai vartalon iholle ja huuhdo.

Ziaja Sensitive päivävoide SPF 20 50 ml

Ziaja Sensitive päivävoide SPF 20 50 ml

11,90 9,50
Verkkokaupassa
Valitse myymälä

Hajusteeton, rauhoittava päivävoide kosteuttaa ja suojaa herkkää, kuivaa tai kutisevaa ihoa. Vähentää ihon punoitusta ja kuumottavaa tunnetta välittömästi. Vähentää ihon hilseilyä ja karheutta. Kosteuttaa ihoa pitkäkestoisesti ja vähentää kosteuden haihtumista ihosta. Uudistaa ihoa ja ehkäisee ihon ennenaikaista vanhenemista. UV-suojakerroin 20 suojaa auringolta. Mineraaliöljytön ja silikoniton koostumus. Levitä kasvojen ja kaulan iholle aamuisin.

Ziaja Sensitive yövoide 50 ml

Ziaja Sensitive yövoide 50 ml

11,90 9,50
Verkkokaupassa
Valitse myymälä

Hajusteeton, kiinteyttävä yövoide rauhoittaa ja kosteuttaa herkkää ihoa. Vähentää ihon punoitusta ja kuumottavaa tunnetta välittömästi. Ehkäisee ihon hilseilyä. Kiinteyttää ihonalaiskudosta ja silottaa pieniä juonteita. Ehkäisee ihon ennenaikaista vanhenemista. Palauttaa ihon luonnollisen suojaavan lipidikerroksen. Mineraaliöljytön ja silikoniton koostumus. Levitä kasvojen ja kaulan iholle yöksi.

5,0 / 5
Ziaja Sahrami päivävoide 50 ml

Ziaja Sahrami päivävoide 50 ml

14,90 11,90
Verkkokaupassa
Valitse myymälä

Ylellistä sahramia sisältävä anti-ageing päivävoide on kehitetty erityisesti 60+ ihon tarpeisiin. Sahrami, hyaluronihappo ja kollageenipeptidit stimuloivat ihon uudistumisprosessia silottaen sekä syviä ryppyjä että ilmejuonteita. Voide kirkastaa ihoa ja vähentää tehokkaasti myös couperosan oireita, kuten laajentuneita hiusverisuonia ja ihon punoitusta. UV-suojakerroin 6 suojaa auringon aiheuttamalta valovanhenemiselta. 90 % käyttäjistä koki voiteen parantaneen ihon kiinteyttä ja elastisuutta (22 naisen ryhmä, itsearviointi). Levitä kasvojen ja kaulan iholle aamuisin.

4,5 / 5
Ziaja Sahrami yövoide 50 ml

Ziaja Sahrami yövoide 50 ml

14,90 11,90
Verkkokaupassa
Valitse myymälä

Ylellistä sahramia sisältävä anti-ageing yövoide on kehitetty erityisesti 60+ ihon tarpeisiin. Sahrami, hyaluronihappo ja kollageenipeptidit stimuloivat ihon uudistumisprosessia silottaen sekä syviä ryppyjä että ilmejuonteita. Ehkäisee ihon veltostumista. Syväkosteuttaa ja vähentää ihon karheutta. Palauttaa iholle kauniin hehkun. Levitä kasvojen ja kaulan iholle yöksi.

4,0 / 5
Ziaja jasmiini päivävoide 50 ml

Ziaja jasmiini päivävoide 50 ml

12,90 10,30
Verkkokaupassa
Valitse myymälä

Ylellinen jasmiiniöljy kiinteyttää ja pehmentää aikuista ihoa. Hyaluronihappo vähentää juonteita, syväkosteuttaa ja tasoittaa ihon pintaa. Mikrokollageeni vahvistaa ja uudelleenrakentaa ihon kollageeni- ja elastiinisäikeitä, mikä näkyy ihon kiinteytymisenä. Aurinkosuojakerroin 6 suojaa ihoa valovanhenemiselta. Miellyttävä tuoksu ja hyvin imeytyvä koostumus.

4,2 / 5
Sivun alkuun