Ziaja (15 kpl)

Ziaja Sun SK50 aurinkovoidesuihke 170 ml

Ziaja Sun SK50 aurinkovoidesuihke 170 ml

11,90
Verkkokaupassa

Vedenkestävä aurinkosuojasuihke antaa voimakkaan suojan UV-säteilyä vastaan. Erityisesti vaalealle ja herkälle iholle. Helposti levittyvä ja nopeasti imeytyvä koostumus. Suihkepullo helpottaa tuotteen annostelua. E-vitamiini ja D-pantenoli hoitavat ihoa. UVA- ja UVB-suoja. Käyttö: Suihkuta iholle 15 min ennen auringonottoa. Lisää tuotetta säännöllisesti, etenkin uimisen ja hikoilun jälkeen.

Ziaja Sun kuivaöljysuihke SK6 125 ml

Ziaja Sun kuivaöljysuihke SK6 125 ml

8,90
Verkkokaupassa

Vedenkestävä kuivaöljysuihke ruskettuneelle/tummalle iholle. Levittyy tasaisesti ilman tahmaista tunnetta iholla. Sisältää UVA-ja UVB- suojan. E-vitamiini ja D-pantenoli hoitavat ihoa. Käyttö: Levitä iholle 15 min ennen auringonottoa. Lisää tuotetta säännöllisesti, etenkin uimisen ja hikoilun jälkeen.

Ziaja Sun rusketuksen nopeuttaja 150 ml

Ziaja Sun rusketuksen nopeuttaja 150 ml

8,90
Verkkokaupassa

Voidemainen rusketuksen nopeuttaja sisältää ihon melaniintuotantoa kiihdyttävää tyrosiiniä. Tuloksena syvempi rusketus. Kaakaovoi ja E-vitamiini ravitsevat ihoa. Sopii myös solariumiin. HUOM! Ei suojaa ihoa UV-säteilyltä. Käyttö: Levitä iholle ennen auringonottoa.

Ziaja Sun SK10 aurinkovoide 150 ml

Ziaja Sun SK10 aurinkovoide 150 ml

8,90
Verkkokaupassa

Vedenkestävä aurinkovoide ruskettuneelle/tummalle iholle. Levittyy tasaisesti ilman tahmaista tunnetta iholla. Sisältää UVA- ja UVB- suojan. E-vitamiini ja D-pantenoli hoitavat ihoa. Käyttö: Levitä iholle 15 min ennen auringonottoa. Lisää tuotetta säännöllisesti, etenkin uimisen ja hikoilun jälkeen.

Ziaja Sopot After Sun rusketuksen pidentäjä 200 ml

Ziaja Sopot After Sun rusketuksen pid...

8,90
Verkkokaupassa

Voidemainen after sun-tuote, joka pidentää rusketuksen kestoa. Karitevoi ja E-vitamiini ravitsevat ja kosteuttavat ihoa auringonoton jälkeen. Sisältää pienen määrän dihydroksiasetonia, joka syventää rusketusta entisestään. Sopii käytettäväksi solariumin jälkeen. Ei sisällä aurinkosuojaa. Käyttö: Levitä puhtaalle iholle auringonoton jälkeen.

Ziaja Sun SK20 aurinkovoide 150 ml

Ziaja Sun SK20 aurinkovoide 150 ml

8,90
Verkkokaupassa

Vedenkestävä aurinkovoide kaikille ihotyypeille, erityisesti vaalealle ja herkälle iholle. Levittyy tasaisesti ilman tahmaista tunnetta iholla. Sisältää UVA- ja UVB- suojan. E-vitamiini ja D-pantenoli hoitavat ihoa. Käyttö: Levitä iholle 15 min ennen auringonottoa. Lisää tuotetta säännöllisesti, etenkin uimisen ja hikoilun jälkeen.

Ziaja Subtle Bronze itseruskettava kasvovoide 50 ml

Ziaja Subtle Bronze itseruskettava ka...

9,90 7,90
Verkkokaupassa
Valitse myymälä

Elävöittää väsynyttä ihoa ja kirkastaa sen sävyä. Antaa kasvoille luonnollisen päivettyneen hehkun ilman UV-säteilyn haittavaikutuksia. Kosteuttaa ja ravitsee ihoa tehokkaasti. Levittyy tasaisesti, ei läiskiä! Syvemmän sävyn saat useammalla käyttökerralla. Sopii myös vaalealle iholle. Käyttö: Levitä puhtaalle iholle ja anna imeytyä. Vinkki: Kuorimalla kasvot ennen voiteen levitystä saat tasaisemman lopputuloksen.

5,0 / 5
Ziaja Subtle Bronze itseruskettava vartalovoide 300 ml

Ziaja Subtle Bronze itseruskettava va...

9,90 7,90
Verkkokaupassa
Valitse myymälä

Antaa iholle luonnollisen päivettyneen sävyn ilman haitallista UV-säteilyä. Parantaa ihon sävyä, kosteuttaa tehokkaasti ja silottaa ihoa. Levittyy helposti ja tasaisesti, sävyä on helppo syventää useammalla käyttökerralla. Sopii myös vaalealle iholle. Käyttö: Levitä puhtaalle ja kuivalle iholle ja anna imeytyä. Vinkki: Kuori iho ennen voiteen levittämistä saadaksesi tasaisen lopputuloksen.

4,6667 / 5
Ziaja Sun SK50 aurinkovoide lapsille 125 ml

Ziaja Sun SK50 aurinkovoide lapsille...

9,90
Verkkokaupassa

Vedenkestävä aurinkovoide kaikille ihotyypeille, erityisesti vaalealle ja herkälle iholle. Soveltuu käytettäväksi yli 6 kk ikäisille lapsille. Sisältää fysikaalisen sekä kemiallisen aurinkosuojan. E-vitamiini ja D-pantenoli hoitavat ihoa. UVA- ja UVB-suoja. Käyttö: Levitä iholle 15 min ennen auringonottoa. Lisää tuotetta säännöllisesti, etenkin uimisen ja hikoilun jälkeen.

Ziaja Sun SK25 aurinkovoide 150 ml

Ziaja Sun SK25 aurinkovoide 150 ml

8,90
Verkkokaupassa

Vedenkestävä aurinkovoide kaikille ihotyypeille, erityisesti vaalealle ja herkälle iholle. Soveltuu yli 1-vuotiaille lapsille. Levittyy tasaisesti ilman tahmaista tunnetta iholla. Sisältää UVA- ja UVB- suojan. E-vitamiini ja D-pantenoli hoitavat ihoa. Käyttö: Levitä iholle 15 min ennen auringonottoa. Lisää tuotetta säännöllisesti, etenkin uimisen ja hikoilun jälkeen.

Ziaja Sun SK50 aurinkovoide kasvoille 50 ml

Ziaja Sun SK50 aurinkovoide kasvoille...

9,90
Verkkokaupassa

Kaikille ihotyypeille, erityisesti vaalealle ja herkälle iholle. Sisältää ihoa hoitavia antioksidantteja, kuten C- ja E-vitamiinia, sekä ihoa rauhoittavaa D-pantenolia. UVA- ja UVB-suoja. Imeytyy hyvin, ei jätä tahmaista tunnetta iholle. Erinomainen tuote rantapäiviin! Käyttö: Levitä iholle 15 min ennen auringonottoa. Lisää tuotetta säännöllisesti, etenkin uimisen ja hikoilun jälkeen.

Ziaja Sun SPF6 & SPF10 aurinkosuojapakkaus

Ziaja Sun SPF6 & SPF10 aurinkosuojapa...

8,95 (17,90)
Verkkokaupassa

Pakkaus sisältää: Ziaja Sun -kuivaöljysuihke SPF6 125 ml & Ziaja Sun -aurinkovoide SPF10 150 ml.

Matalan suojakertoimen kuivaöljysuihke sekä aurinkovoide hyvin ruskettuvalle/tummalle iholle. Suojaa ihoa palamiselta ja ennenaikaiselta vanhenemiselta. Molemmat aurinkovoiteet vedenkestäviä. Imeytyy nopeasti, ei jätä ihoa tahmeaksi. Sisältää UVA- ja UVB-suojan sekä E-vitamiinia.

Käyttö: Levitä iholle 15 min ennen auringonottoa. Lisää useita kertoja päivässä, erityisesti uinnin jälkeen.

Ziaja Sun SPF15 & SPF20 aurinkosuojapakkaus

Ziaja Sun SPF15 & SPF20 aurinkosuojap...

17,90
Verkkokaupassa

Pakkaus sisältää: Ziaja Sun Aurinkovoide SPF15 150 ml & Ziaja Sun Aurinkovoide SPF20 150 ml.

Suojakertoimen SPF15 ja SPF20 sisältävät aurinkovoiteet vaalealle iholle. Suojaa ihoa palamiselta ja ennenaikaiselta vanhenemiselta. Imeytyy nopeasti, ei jätä ihoa tahmeaksi. Sisältää UVA- ja UVB-suojan sekä E-vitamiinia. Molemmat aurinkovoiteet vedenkestäviä, sopivat kaikille ihotyypeille.

Käyttö: Levitä iholle 15 min ennen auringonottoa. Lisää useita kertoja päivässä, erityisesti uinnin jälkeen.

4,0 / 5
Ziaja Sun SPF25 & SPF50 aurinkosuojapakkaus

Ziaja Sun SPF25 & SPF50 aurinkosuojap...

17,90
Verkkokaupassa

Pakkaus sisältää: Ziaja Sun -aurinkovoide SPF25 150 ml & Ziaja Sun -aurinkovoide SPF50 125 ml.

Korkean suojakertoimen aurinkovoiteet helposti palavalle ja vaalealle iholle. Suojaa ihoa palamiselta ja ennenaikaiselta vanhenemiselta. Imeytyy nopeasti, ei jätä ihoa tahmeaksi. Aurinkovoide SPF25 sopii yli 1-vuotiaille lapsille ja aurinkovoide SPF50 yli 6kk ikäisille lapsille. Sisältää UVA- ja UVB-suojan, E-vitamiinia sekä D-pantenolia.

Käyttö: Levitä iholle 15 min ennen auringonottoa. Lisää useita kertoja päivässä, erityisesti uinnin jälkeen.

Sivun alkuun