hiustenhellimisviikot kampaamoalan huippuetuja -40%

Yves Saint Laurent (8 kpl)

Yves Saint Laurent Le Cushion Encre De Peau cushion-meikkivoide 14 g

Yves Saint Laurent Le Cushion Encre D...

66,00
Verkkokaupassa
Valitse myymälä

Nestemäinen, rasiaan pakattu cushion-meikkivoide. Pitkäkestoinen ja kerrostettava, puolipeittävä koostumus.

Useita vaihtoehtoja
Yves Saint Laurent Le Cushion Encre De Peau Refill cushion-meikkivoiteen täyttöpakkaus 14 g

Yves Saint Laurent Le Cushion Encre D...

41,90
Verkkokaupassa
Valitse myymälä

Täyttöpakkaus nestemäiselle, rasiaan pakatulle cushion- meikkivoiteelle. Pitkäkestoinen ja kerrostettava, puolipeittävä koostumus.

Useita vaihtoehtoja
Yves Saint Laurent Touche Éclat Le Teint meikkivoide 30 ml

Yves Saint Laurent Touche Éclat Le Te...

53,00
Verkkokaupassa
Valitse myymälä

Kasvot herättävä meikkivoide. Painotonta heleyttä, virheetöntä peittoa. Puuteriton meikkivoide jättää kasvoille heleän ja raikkaan lopputuloksen.

3,0 / 5
Useita vaihtoehtoja
Yves Saint Laurent Le Teint Encre De Peau Foundation meikkivoide 25 ml

Yves Saint Laurent Le Teint Encre De...

56,00
Verkkokaupassa
Valitse myymälä

Yves Saint Laurentin upea meikkivoideuutuus! Le Teint Encre De Peau -meikkivoide tuntuu höyhenen kevyeltä iholla ja on samalla erittäin pitkäkestoinen ja pysyy iholla kauniina ja peittävänä pitkään. Ravista ensin pulloa. Pudota avauksen jälkeen ensimmäinen tippa takaisin pulloon, laita sitten kaksi sipaisua meikkivoidetta otsalle, sitten yhdet molempien poskien yläosiin ja sitten yksi nenäkaareen. Kasta sitten uudelleen pulloon ja laita jälleen sipaisut molempien poskien alaosiin sekä yksi leualle. Voit levittää meikkivoiteen Polishing Brush -viimeistelysiveltimellä tai käsin käyttämällä pyöriviä liikkeitä.

Tuoteinfo:

Ravista ensin pulloa. Pudota avauksen jälkeen ensimmäinen tippa takaisin pulloon, laita sitten kaksi sipaisua meikkivoidetta otsalle, sitten yhdet molempien poskien yläosiin ja sitten yksi nenäkaareen. Kasta sitten uudelleen pulloon ja laita jälleen sipaisut molempien poskien alaosiin sekä yksi leualle. Voit levittää meikkivoiteen Polishing Brush -viimeistelysiveltimellä tai käsin käyttämällä pyöriviä liikkeitä.

4,25 / 5
Useita vaihtoehtoja
Yves Saint Laurent Forever Light Creator CC Creme Apricot CC-voide 40 ml

Yves Saint Laurent Forever Light Crea...

65,00
Verkkokaupassa
Valitse myymälä

Hoitava CC-voide epätasaiselle ihonsävylle tuomaan lämmintä hehkua. Lämpimän sävyiselle iholle, häivyttämään pigmenttimuutoksia. Levitä tuotetta yksin tai hoitoseerumin päälle tasoittamaan ihon sävyä, halutessasi voit käyttää tuotetta myös meikinpohjustuksena.

Tuoteinfo:

Levitä tuotetta yksin tai hoitoseerumin päälle tasoittamaan ihon sävyä, halutessasi voit käyttää tuotetta myös meikinpohjustuksena.

Yves Saint Laurent Youth Liberator Foundation seerumimeikkivoide 30 ml

Yves Saint Laurent Youth Liberator Fo...

68,00
Verkkokaupassa
Valitse myymälä

Elvyttää ihon nuorekkaan heleyden ja korostaa ihon luonnollista sävyä. Iho näyttää sileämmältä ja terveen heleältä. Ihon elottomuus neutralisoituu ja ihosta tulee tasainen. Hienojakoinen ja helposti levittyvä seerumimeikkivoide liukuu iholle täydellisesti, sulautuen ihoon. Ihon rakenne näyttää tasaisemmalta ja se tuntuu miellyttävältä ja kosteuteltulta. Levitä sormin tai siveltimellä. Tehosta meikkiseerumisi lopputulosta käyttämällä sen alla Forever Youth Liberator -seerumia. Koostumus ei tuki ihohuokosia. Dermatologisesti testattu.

Tuoteinfo:

Levitä sormin tai siveltimellä. Tehosta meikkiseerumisi lopputulosta käyttämällä sen alla Forever Youth Liberator -seerumia. Koostumus ei tuki ihohuokosia. Dermatologisesti testattu.

Useita vaihtoehtoja
Yves Saint Laurent Le Teint Touche Eclat SPF 19 meikkivoide 30 ml

Yves Saint Laurent Le Teint Touche Ec...

Alk. 55,00
Verkkokaupassa

Ikonisen Touche Eclat valokynän valo nyt meikkivoiteessa. Höyhenenkevyt tuntu iholla.

4,375 / 5
Useita vaihtoehtoja
Sivun alkuun