Weleda (5 kpl)

11,90 8,90
Verkkokaupassa
Valitse myymälä

Kasviperäinen, hellävarainen mutta täyteläinen saippuaton suihkuvoide, puhdistaa ihoa luonnollisilla tensideillä jotka ovat peräisin kokoksesta ja sokereista, kuivaamatta ihoa. Suihkuvoide koostuu luomulaatuisesta manteliöljystä ja sopii hyvin herkälle ja ärtyneelle iholle.

11,90 8,90
Verkkokaupassa
Valitse myymälä

Raikas suihkugeeli joka puhdistaa kuivaamatta ihoa. Säilyttää ihon kosteuden samalla kun se vaahtoaa mukavasti ilman kuivattavia SLS aineita. Raikas rosmariini-ja laventelituoksu on raikastava/piristävä ja samalla tasapainottava vaikutus.

11,90 8,90
Verkkokaupassa
Valitse myymälä

Sitrus-suihkuvoide on raikas ja virkistävä suihkutuote, jonka sisältämä sitrusöljy vaikuttaa niin mieltä kuin kehoa piristävästi. Aidot sitruunan ja appelsiinin eteeriset öljyt antavat raikkaan ja virkistävän tuoksun. Hieno seesamöljy sisältää runsaasti välttämättömiä rasvahappoja, jotka ylläpitävät ihon kosteustasapainoa ja suojaavat kuivuudelta. Suihkuvoiteella on ihoystävällinen pH-arvo. Sen puhdistavina ainesosina ovat miedot sokeritensidit, jotka takaavat hellävaraisen puhdistuksen.

Tuoteinfo:

Hoitava ja virkistävä suihkuvoide.Käytetään suihkusaippuan tavoin suihkussa, kylvyssä tai käsien pesuaineena.

11,90 8,90
Verkkokaupassa
Valitse myymälä

Tyrni-suihkuvoide on voidemainen, mieto ja uudistava suihkutuote. Tyrniöljy sisältää runsaasti vitamiineja ja tärkeitä rasvahappoja, jotka edistävät ihon hyvinvointia ja tukevat solujen luonnollisten lipidikalvojen toimintaa. Tyrniöljyn sisältämät pro-vitamiini A ja E-vitamiini suojaavat ihoa vapailta radikaaleilta. Aidot eteeriset öljyt auringon kypsyttämistä applesiineista, mandariineista ja greipeistä antavat hedelmäisen tuoksun ja raikkaan tunteen. Ihoystävällinen pH-arvo ja miedot sokeritensidit takaavat hellävaraisen puhdistuksen.

Tuoteinfo:

Hoitava ja uudistava Tyrni-suihkuvoide pesee hellävaraisesti ihoa kuivattamatta. Käytetään suihkusaippuan tavoin suihkussa, kylvyssä tai käsienpesuaineena.

11,90 8,90
Verkkokaupassa
Valitse myymälä

Villiruusu-suihkuvoide sisältää arvokkaan villiruusun, Rosa Mosquetan, siemenöljyä. Rosa Mosqueta sisältää runsaasti oleellisia rasvahappoja sekä A- ja E-vitamiineja, jotka hoitavat ihoa ja pitää sen sileänä ja pehmeänä. Hieno seesamöljy vaikuttaa kosteuttavasti suojaten ihoa kuivuudelta. Ihoystävällinen pH-arvo ja miedot sokeritensidit takaavat hellävaraisen puhdistuksen. Aito eteerinen ruusuöljy antaa suihkuvoiteelle raikkaan ruusuisen tuoksun.

Tuoteinfo:

Hoitava ja elvyttävä Villiruusu-suihkuvoide. Käytetään suihkusaippuan tavoin suihkussa, kylvyssä tai käsien pesuaineena.