{}

Weleda (6 kpl)

Weleda Shower Kit Sunshine In a Bag lahjapakkaus

Weleda Shower Kit Sunshine In a Bag l...

11,90
Verkkokaupassa

Weleda Shower Kit Sunshine In a Bag -lahjapakkaus sisältää kolme erilaista suihkuvoidetta, Arnika -suihkuvoide 50 ml, Sitrus -suihkuvoide 50 ml ja Tyrni -suihkuvoide 50 ml. Weledan suihkuvoiteet ovat hoitavia suihkutuotteita, joita voi mainiosti käyttää päivittäin. Luonnollisten sokeritensidien ja kylmäpuristetun seesamiöljyn ansiosta vaahto on voidemaista ja pehmeää. Suihkuvoiteiden erilaisista tuoksuvaihtoehdoista voi valita mieleisensä ja hetkeen sopivaksi.

Weleda Sitrus -suihkuvoide 200 ml

Weleda Sitrus -suihkuvoide 200 ml

Sitrus-suihkuvoide on raikas ja virkistävä suihkutuote, jonka sisältämä sitrusöljy vaikuttaa niin mieltä kuin kehoa piristävästi. Aidot sitruunan ja appelsiinin eteeriset öljyt antavat raikkaan ja virkistävän tuoksun. Hieno seesamöljy sisältää runsaasti välttämättömiä rasvahappoja, jotka ylläpitävät ihon kosteustasapainoa ja suojaavat kuivuudelta. Suihkuvoiteella on ihoystävällinen pH-arvo. Sen puhdistavina ainesosina ovat miedot sokeritensidit, jotka takaavat hellävaraisen puhdistuksen.

Tuoteinfo:

Hoitava ja virkistävä suihkuvoide.Käytetään suihkusaippuan tavoin suihkussa, kylvyssä tai käsien pesuaineena.

Vain myymälässä
Weleda Tyrni -suihkuvoide 200 ml

Weleda Tyrni -suihkuvoide 200 ml

Tyrni-suihkuvoide on voidemainen, mieto ja uudistava suihkutuote. Tyrniöljy sisältää runsaasti vitamiineja ja tärkeitä rasvahappoja, jotka edistävät ihon hyvinvointia ja tukevat solujen luonnollisten lipidikalvojen toimintaa. Tyrniöljyn sisältämät pro-vitamiini A ja E-vitamiini suojaavat ihoa vapailta radikaaleilta. Aidot eteeriset öljyt auringon kypsyttämistä applesiineista, mandariineista ja greipeistä antavat hedelmäisen tuoksun ja raikkaan tunteen. Ihoystävällinen pH-arvo ja miedot sokeritensidit takaavat hellävaraisen puhdistuksen.

Tuoteinfo:

Hoitava ja uudistava Tyrni-suihkuvoide pesee hellävaraisesti ihoa kuivattamatta. Käytetään suihkusaippuan tavoin suihkussa, kylvyssä tai käsienpesuaineena.

Vain myymälässä
Weleda Villiruusu -suihkuvoide 200 ml

Weleda Villiruusu -suihkuvoide 200 ml

Villiruusu-suihkuvoide sisältää arvokkaan villiruusun, Rosa Mosquetan, siemenöljyä. Rosa Mosqueta sisältää runsaasti oleellisia rasvahappoja sekä A- ja E-vitamiineja, jotka hoitavat ihoa ja pitää sen sileänä ja pehmeänä. Hieno seesamöljy vaikuttaa kosteuttavasti suojaten ihoa kuivuudelta. Ihoystävällinen pH-arvo ja miedot sokeritensidit takaavat hellävaraisen puhdistuksen. Aito eteerinen ruusuöljy antaa suihkuvoiteelle raikkaan ruusuisen tuoksun.

Tuoteinfo:

Hoitava ja elvyttävä Villiruusu-suihkuvoide. Käytetään suihkusaippuan tavoin suihkussa, kylvyssä tai käsien pesuaineena.

Vain myymälässä
{}
Sivun alkuun