hiustenhellimisviikot kampaamoalan huippuetuja -40%

Weleda (4 kpl)

Weleda Iris -päivävoide 30 ml

Weleda Iris -päivävoide 30 ml

Täyteläinen päivävoide kuivalle tai erittäin kuivalle iholle. Kosteuttaa tehokkaasti ja auttaa palauttamaan ihon luonnollisen tasapainon. Puhdas iirisjuuriuute on tunnettu kosteutta sitovista ominaisuuksistaan ja jojobaöljy tekee ihosta pehmeän ja tasaisen samalla kun se tasapainottaa ihon kosteus- ja rasvatasapainoa. Shea- ja kaakaovoi vaikuttavat pehmentävästi ja suojaavat ihoa ulkoisilta haittatekijöiltä ja kuivuudelta. Mieto tuoksu on peräisin aidoista eteerisistä öljyistä. Täyteläisempi vaihtoehto Iiris-kosteusemulsiolle, sopii hyvin meikin pohjustusvoiteeksi.

Tuoteinfo:

Täyteläinen Iiris-päivävoide kosteuttaa ja tasapainottaa ihoa. Levitetään kasvoille, kaulalle ja dekoltee-alueen iholle aamuisin puhdistuksen jälkeen.

Vain myymälässä
Weleda Iris -yövoide 30 ml

Weleda Iris -yövoide 30 ml

19,90
Verkkokaupassa
Valitse myymälä

Täyteläinen yövoide, joka tukee ihon öistä uudistumisprosessia elvyttäen ja tukien ihon luonnollista kosteustasapainoa. Mieto manteliöljy pehmentää, rauhoittaa ja vahvistaa ihon omia suojaominaisuuksia. Puhtaat kasviuutteet iiriksen juuresta, kamomillasta ja kehäkukasta rauhoittavat ihoa ja sitovat siihen kosteutta. Shea- ja kaakaovoi vaikuttavat ihoa pehmentävästi. Ihosta tulee pehmeä, tasapainoinen ja tehokkaasti kosteutettu. Mieto tuoksu on peräisin aidoista eteerisistä öljyistä.

Tuoteinfo:

Täyteläinen Iiris-yövoide kosteuttaa ja tasapainottaa ihoa. Levitetään kasvoille, kaulalle ja dekoltee-alueen iholle iltaisin puhdistuksen jälkeen.

Weleda Manteli kasvoöljy 50 ml

Weleda Manteli kasvoöljy 50 ml

23,50
Verkkokaupassa
Valitse myymälä

Manteli-kasvoöljy on mieto ja suojaava ja soveltuu hyvin herkälle iholle. Manteliöljy ja ravinteikas luumunkiviöljy sekä punoitusta ja ihoärsytystä rauhoittava oratuomenkukkauute auttavat ihoa löytämään luonnollisen tasapainonsa. Manteliöljyä suositellaan rauhoittamaan myös epäpuhtaan ihon runsasta talineritystä. Suojaa kylmältä ilmalta ja poistaa tehokkaasti silmämeikin.

Tuoteinfo:

Rauhoittava ja tasapainottava kasvoöljy. Levitetään hieman kostealle iholle. Sopii myös silmämeikin puhdistukseen.

Weleda Manteli kasvovoide 30 ml

Weleda Manteli kasvovoide 30 ml

21,50
Verkkokaupassa
Valitse myymälä

Manteli-kasvovoide on tehokkaasti hoitava ja rauhoittava voide herkälle iholle. Manteliöljyn ja ravinteikkaan luumunkiviöljyn suuri pitoisuus vaikuttaa ihoa rauhoittavasti ja kosteutta säilyttävästi, mikä auttaa ihoa palautumaan tasapainoon. Maitohappo tasapainottaa ihon pH:n. Ihosta tulee huomattavasti sileämpi ja kimmoisampi.

Tuoteinfo:

Rauhoittava ja tasapainottava päivä- ja/tai yövoide. Levitetään puhdistuksen jälkeen aamuin/illoin.

5,0 / 5
Sivun alkuun