Weleda (3 kpl)

11,90 8,90
Verkkokaupassa
Valitse myymälä

Täyteläinen käsi- ja kynsinauhavoide tekee ihon silkkisen pehmeäksi samalla suojaten ja hoitaen kynsiä ja kynsinauhoja.Huolella valitut, ihoa hellivät ainesosat kuten hoitava kehäkukka ja keto-orvokkiuute tekevät voiteesta ravitsevan ja ihosta huomattavasti pehmeämmän ja kosteutetun.Luonnollinen karnaubavaha sekä lanoliini suojaavat hauraita kynsiä samalla kun manteliöljy hoitaa kynsinauhoja. Sitrus käsi- ja kynsinauhavoiteen energisoiva sitruunan tuoksu aidoista eteerisistä öljyistä vaikuttaa mieltä piristäen.

Tuoteinfo:

Ravitseva käsivoide käsille ja kynsille. Käyttö: Levitä käsille aina tarvittaessa. Sopii päivittäiseen käyttöön.

11,90 8,90
Verkkokaupassa
Valitse myymälä

Tyrniöljyä sisältävä käsivoide, joka imeytyy nopeasti ihoon ja suojaa kuivia ja rasittuneita käsiä kuivumiselta ja ehkäisee halkeamia. Käsistä tulee sileät ja pehmeät tuntumatta kuitenkaan rasvaisilta. Sisältää hienoa seesamöljyä ja hoitavaa tyrniöljyä, joka sisältää runsaasti vitamiineja ja oleellisia rasvahappoja. Puhtaat kasviöljyt tukevat ihon luonnollista aineenvaihduntaa ja vahvistavat sen luonnollisia suojaominaisuuksia. Raikas, hedelmäinen tuoksu on peräisin aidoista eteerisistä öljyistä.

Tuoteinfo:

Uudistava Tyrni-käsivoide suojaa kuivia ja rasittuneita käsiä kuivumiselta ja ehkäisee halkeamia. Levitä pieni määrä käsille käsienpesun jälkeen.

4.5 / 5