hiustenhellimisviikot kampaamoalan huippuetuja -40%

Weleda (3 kpl)

Weleda Sitrus käsi- ja kynsinauhavoide 50ml

Weleda Sitrus käsi- ja kynsinauhavoid...

12,10
Verkkokaupassa
Valitse myymälä

Täyteläinen käsi- ja kynsinauhavoide tekee ihon silkkisen pehmeäksi samalla suojaten ja hoitaen kynsiä ja kynsinauhoja.Huolella valitut, ihoa hellivät ainesosat kuten hoitava kehäkukka ja keto-orvokkiuute tekevät voiteesta ravitsevan ja ihosta huomattavasti pehmeämmän ja kosteutetun.Luonnollinen karnaubavaha sekä lanoliini suojaavat hauraita kynsiä samalla kun manteliöljy hoitaa kynsinauhoja. Sitrus käsi- ja kynsinauhavoiteen energisoiva sitruunan tuoksu aidoista eteerisistä öljyistä vaikuttaa mieltä piristäen.

Tuoteinfo:

Ravitseva käsivoide käsille ja kynsille. Käyttö: Levitä käsille aina tarvittaessa. Sopii päivittäiseen käyttöön.

Weleda Tyrni -käsivoide 50 ml

Weleda Tyrni -käsivoide 50 ml

Tyrniöljyä sisältävä käsivoide, joka imeytyy nopeasti ihoon ja suojaa kuivia ja rasittuneita käsiä kuivumiselta ja ehkäisee halkeamia. Käsistä tulee sileät ja pehmeät tuntumatta kuitenkaan rasvaisilta. Sisältää hienoa seesamöljyä ja hoitavaa tyrniöljyä, joka sisältää runsaasti vitamiineja ja oleellisia rasvahappoja. Puhtaat kasviöljyt tukevat ihon luonnollista aineenvaihduntaa ja vahvistavat sen luonnollisia suojaominaisuuksia. Raikas, hedelmäinen tuoksu on peräisin aidoista eteerisistä öljyistä.

Tuoteinfo:

Uudistava Tyrni-käsivoide suojaa kuivia ja rasittuneita käsiä kuivumiselta ja ehkäisee halkeamia. Levitä pieni määrä käsille käsienpesun jälkeen.

4,5 / 5
Vain myymälässä

Kategorian kuvaus

Käsien hoitoa ei saa unohtaa, koska kädet altistuvat päivittäin monenlaiselle rasitukselle. Hoitamalla käsiäsi hyvin ne pysyvät kauniina ja kestävät arjen rasitusta paljon paremmin. Käsien hoidossa kannattaa hyödyntää erityisesti ravitsevia ja kostetuttavia voiteita.<br/><br/><span style='font-weight:bold;'>Monipuolisia käsien hoitotuotteita </span><br/>Ravitsevalla käsi- ja kynsivoiteella hemmottelet sekä käsiäsi että kynsiäsi ja estät kynsinauhojen kuivumisen ja rikkoutumisen. Käsivoiteen avulla kätesi pysyvät myös pehmeinä koko päivän. Käsien hoidon suosikkituotteet ja uutuudet löydät Sokoksen verkkokaupasta.<br/>

Sivun alkuun