Weleda (46 kpl)

11,90
Verkkokaupassa
Valitse myymälä

Luonnonmukainen hoitava huulivoide joka sisältää ekologista jojobaöljyä, oliiviöljyä ja sheavoita. Antaa luonnollisen kauniin kiillon ja värin. Huulivoiteen sävy on hillitty ja tuoksuu miellyttävästi luonnollisesti uutetuilta vaniljalta ja ruusulta. Sävy: Nude.

23,90
Verkkokaupassa
Valitse myymälä

Wild Rose 7 day treatment on luonnonmukainen, virkistävä ja pehmentävä seitsemän päivän hoitokuuri, joka sisältää ruusunmarjansiemenöljyä. Ruusunmarjansiemenöljy yhdessä ravitsevien ja runsaasti antioksidantteja sisältävien kauneusöljyjen, kuten manteli-, jojoba-, iltahelokki- ja persikankiviöljyjen, kanssa tekee ihosta pehmeän ja sileän ja sillä on energisoiva ja uudistava vaikutus.Käyttö: Käytä kasvoöljyä päivittäin seitsemän päivän intensiivihoitona tai kahdesti viikossa neljän viikon ajan. Avaa paperiin kääritty ampulli niin, että punainen piste osoittaa ylöspäin. Avaa ampulli rikkomalla se keskeltä. Varmista, että öljy on ampullin pohjalla ennen avaamista. Parhaan tuloksen saavuttamiseksi levitä ja hiero öljy iltaisin puhtaalle iholle. Vältä öljyn levittämistä silmien ympärille.

11,90
Verkkokaupassa
Valitse myymälä

Luonnonmukainen hoitava huulivoide joka sisältää ekologista jojobaöljyä, oliiviöljyä ja sheavoita. Antaa luonnollisen kauniin kiillon ja värin. Huulivoiteen sävy on hillitty ja tuoksuu miellyttävästi luonnollisesti uutetuilta vaniljalta ja ruusulta. Sävy: Berry Red.

11,90
Verkkokaupassa
Valitse myymälä

Luonnonmukainen hoitava huulivoide joka sisältää ekologista jojobaöljyä, oliiviöljyä ja sheavoita. Antaa luonnollisen kauniin kiillon ja värin. Huulivoiteen sävy on hillitty ja tuoksuu miellyttävästi luonnollisesti uutetuilta vaniljalta ja ruusulta. Sävy: Rose.

15,90
Verkkokaupassa
Valitse myymälä

Hoitokynä suojaa ja hoitaa tehokkaasti kynsiä ja kynsinauhoja. Hoitokynä on kätevä pitää mukana laukussa. Pyöritä kynän takaosaa. Levitä voidetta kynnelle ja hiero kevyesti. Voit käyttää kynää monta kertaa päivässä tarpeen mukaan.

5.0 / 5

31,90
Verkkokaupassa

Weleda Pomegranate lahjapakkaus sisältää; Jardin de Vie Grenade -tuoksun 50 ml ja Pomegranate -suihkuvoiteen 200 ml.

Jardin de Vie Grenaden inspiraatio tuoksuun on saatu kaukaisista puutarhoista, joissa tuoksuvat luonnolliset eteeriset öljyt. Tämän sensuellin, naisellisen ja hienostuneen tuoksun ainesosat ovat appelsiininkukka, intialainen davana-kukka ja vanilja.

Elvyttävä Pomegranate -suihkuvoide pesee lempeästi. Antioksidanttinen granaattiomenansiemenöljy ja kosteutta sitovat macadamia- ja seesamöljy ravitsevat ja pehmentävät ihoa.

15,90
Verkkokaupassa
Valitse myymälä

Kynsinauha hoitokynä pehmentää ja muotoilee kuivia kynsinauhoja niitä samalla hoitaen. Levitä voidetta kynsinauhalle ja anna vaikuttaa hetkisen. Työnnä kevyesti kynsinauhoja taaksepäin kynän kärjellä niitä samalla muotoillen. Näin kynsinauhoista tulee terveet ja pehmät.