hiustenhellimisviikot kampaamoalan huippuetuja -40%

 

Hajusteeton herkän ihon tuotesarja on suunniteltu niin, etteivät meikit tai tarvikkeet turhaan rasita luontoa ja sen eläimiä. Kaikki pakkaaminen on minimoitu ja tuotteet myydään aina ilman pahvisia koteloita. Tuotteissa käytetään uusiutuvia, luonnossa hajoavia raaka-aineita. Eläinperäisiä raaka-aineita, kuten lanoliinia, kollageenia tai hunajaa, ei käytetä lainkaan. Myös meikkaussiveltimet ja hiusharjat on valmistettu ilman eläinkarvaa tai -kuituja.

We Care Icon ja WWF pitävät huolta luonnosta

Kotimainen trendikäs We Care Icon -kosmetiikka-sarja tekee aktiivisesti yhteistyötä WWF Suomen kanssa. Jokaisesta myydystä We Care Icon -väri-kosmetiikka- ja ihonhoitotuotteesta on lahjoitettu vuodesta 2010 alkaen 5 senttiä WWF:n kotimaan luonnonsuojelutyölle. Viime elokuussa yhteistyötä vielä syvennettiin, kun pandalogolliset I Love Tigers -luomiväripaletit lanseerattiin. Nude- ja Party-palettien myynnistä lahjoitetaan yksi euro WWF Suomelle kansainväliseen tiikerinsuojelutyöhön.

Suloinen saimaannorppa

Erittäin uhanalainen saimaannorppa on yksi maailman harvinaisimmista hylkeistä. WWF:n välitavoitteena on nostaa saimaannorppakanta nykyisestä 320 yksilöstä 400 yksilöön vuoteen 2025 mennessä mm. kannustamalla Saimaan alueen ihmisiä olemaan kalastamatta verkoilla.

We Care Icon lahjoitti vuonna 2015 yli 11 300 euroa kotimaan luonnon ja saimaannorpan suojeluun. Talvella 2015–2016 norpille kolattiin apukinoksia Saimaalla huonon lumitilanteen vuoksi. Kolattujen kinosten ja pesien suojiin syntyi tänä vuonna arviolta 79 pientä kuuttia.

Pelastetaan tiikerit!

Viimeisen sadan vuoden aikana 97 % maailman villeistä tiikereistä on menehtynyt. Tiikereitä elää luonnossa nyt lähes 3900 yksilöä, kun vuonna 2010 niiden lukumääräksi määräksi arvioitiin 3200. Tiikereitä uhkaavat yhä salametsästys ja elinalueiden häviäminen ihmisasutuksen alta.

We Care Icon -tuotteita ostamalla tuet WWF:n tavoitetta kaksinkertaistaa tiikerien määrä vuoteen 2022 mennessä. Kerättyjä varoja käytetään esimerkiksi tiikereitä suojelevien metsänvartijoiden toiminnan tukemiseen.

We Care Icon lahjoitti vuonna 2015 I Love Tigers Nude ja Party -luomiväripaleteista yli 5 000 euroa tiikerinsuojelutyölle. Näillä varoilla tuetaan tiikereitä suojelevia metsänvartijoita tarpeellisten varusteiden hankinnassa sekä hankitaan mm. ensiaputarvikkeita ansasta irrotetuille tiikereille, riistakameroita villi-eläinten valvontaan ja miehittämättömiä kameralla varustettuja lennokkeja paljastamaan salametsästäjiä.

Lähde: WWF

Tuotenosto:

We Care Icon I Love Tigers Party Palette luomiväripaletti 8 g–9709501

We Care Icon I Love Tigers Nude Palette luomiväripaletti 8 g–6688514

 

We Care Icon (10 kpl)

We Care Icon Nail Expert Instant Primer sävyttävä aluslakka 5 ml

We Care Icon Nail Expert Instant Prim...

4,50
Verkkokaupassa
Valitse myymälä

Nail Expert Instant Primer ainutlaatuinen kynnen värisävyä tasoittava ja samalla vahvistava aluslakka. Kerros Instant Primer aluslakkaa ja saat kynnet heti näyttämään hoidetuilta. Säännölliseti käytettynä auttaa hauraita ja lohkeilevia kynsiä vahvistumaan. Kasvipohjaiset aktiiviaineet ja kantasoluteknologia auttavat kynttä vahvistumaan. Ei sisällä hajusteita tai parabeeneja.

4,0 / 5
Useita vaihtoehtoja
We Care Icon Nail Expert 3 in 1 Top & Base Coat alus- ja päällyslakka 5 ml

We Care Icon Nail Expert 3 in 1 Top &...

4,50
Verkkokaupassa
Valitse myymälä

Nail Expert 3 in 1 Top & Base Coat nopeasti kuivuva alus- ja päällyslakka. Vahvistaa kynttä ja estää lohkeilua. Voit käyttää aluslakkana tasoittamaan kynnen pintaa ja parantamaan näin värikynsilakan kestoa. Päällyslakkana väritön kynsilakka suojaa, estää lohkeilua ja parantaa kiiltoa. Sopii myös käytettäväksi värittömänä kynsilakkana. Ei sisällä hajusteita tai parabeenejä.

5,0 / 5
We Care Icon Nail Expert Gel Effect kynsilakka 5 ml

We Care Icon Nail Expert Gel Effect k...

4,50
Verkkokaupassa
Valitse myymälä

Nail Expert Gel Effect upeasti kiiltävä ja nopeasti kuivuva kynsilakka. Intensiiviset runsaspigmenttiset sävyt. Laajasta värivalikoimasta löydät niin matta-, helmiäis- kuin metallinhohto- ja glittersävyt. Voit käyttää kirkasta We Care Icon Nail Expert 3 in 1 Top Base Coat alus- ja päällyslakkana pidentämään entisestään kynsilakan kestoa. Kokeile myös hellavaraista We Care Icon 2 in 1 Nail Hardener kynnenkovettajaa. Ovaalin muotoisella tuuhealla siveltimellä kynsilakkaa on helppo levittää tasaisesti. Ei sisällä hajusteita tai parabeeneja.

Useita vaihtoehtoja
We Care Icon Fashion Nails Nail Polish kynsilakka 5 ml

We Care Icon Fashion Nails Nail Polis...

Alk. 2,25 (4,50)
Verkkokaupassa

Nopeasti kuivuva kynsilakka. Ovaalin muotoisella litteällä siveltimellä levität kynsilakkaa juuri optimaalisen kerroksen. Käytä sävyä 1 Natural Transparent aluslakkana ja päällyslakkana pidentämään entisestään kynsilakan kestoa. Sävyn 2 True White, pienellä tarkkuussiveltimellä on helppoa ja vaivatonta tehdä ranskalainen manikyyri. Kynsilakan sisältämä Bioceramic -leväuute takaa kynsilakan upean kiillon ja keston.

4,1795 / 5
Useita vaihtoehtoja
We Care Icon manikyyrisetti

We Care Icon manikyyrisetti

Alk. 4,95 (9,90)
Verkkokaupassa

Viisiosainen laadukas manikyyrisetti. Sisältää sakset, kynsileikkurin, viilan, pinsetit ja kynsinauhaleikkurin. Kaikki välineet ovat ruostumatonta terästä. Pakattu keinonahkaiseen koteloon.

3,6667 / 5
Useita vaihtoehtoja
Sivun alkuun