”Sinä olet sopiva -  You are just perfect"

Voglia on vaatettanut pohjoismaisia naisia jo yli 30 vuoden ajan. Hämeenlinnassa toimivan perheyhtiön lähtökohtana on aina ollut osaava suunnittelu ja laadukkaat tuotteet yhdistettynä hyvään istuvuuteen. Tuotteiden suunnittelu ja kaavoitus tapahtuvat Suomessa. 

Suunnittelusta vastaavat Eija Koski ja Minna Jermilä.  Yrityksellä on omaa tuotantoa Suomessa ja Virossa ja kaikki valmistus toimii omassa ohjauksessa parhaan mahdollisen laadun saavuttamiseksi. Mallistoista löytyy useille eri vartalotyypeille sopivia tuotteita, jotka tunnetaan hyvästä istuvuudestaan niin arjessa kuin juhlassa. 

Voglia merkki Sokos taloissa: Helsinki, Tampere, Jyväskylä, Lahti, Wiklund, Kuopio, Joensuu, Pori, Kaari, Porvoo, Savonlinna . Housuvalikoima kaikissa Sokoksissa. 

Voglia (1 kpl)

Voglia keinomokkajakku

Voglia keinomokkajakku

119,00
Verkkokaupassa

Voglian pitkä, sivuhalkiolla varustettu jakku kevään trendikkäimmästä materiaalista, keino-mokasta. Säämiskäpintainen, joustava neulosmainen materiaali sopii niin arkeen kuin rentoon menoonkin, ja kevyen heittojakun alle on helppo yhdistää toppi tai pukeutumispaita. Jakun selkämyksessä toistuu etuliepeiden kaunis laser-leikattu kuvio, ei kiinnitystä.

Sivun alkuun