”Sinä olet sopiva -  You are just perfect"

Voglia on vaatettanut pohjoismaisia naisia jo yli 30 vuoden ajan. Hämeenlinnassa toimivan perheyhtiön lähtökohtana on aina ollut osaava suunnittelu ja laadukkaat tuotteet yhdistettynä hyvään istuvuuteen. Tuotteiden suunnittelu ja kaavoitus tapahtuvat Suomessa. 

Suunnittelusta vastaavat Eija Koski ja Minna Jermilä.  Yrityksellä on omaa tuotantoa Suomessa ja Virossa ja kaikki valmistus toimii omassa ohjauksessa parhaan mahdollisen laadun saavuttamiseksi. Mallistoista löytyy useille eri vartalotyypeille sopivia tuotteita, jotka tunnetaan hyvästä istuvuudestaan niin arjessa kuin juhlassa. 

Voglia merkki Sokos taloissa: Helsinki, Tampere, Jyväskylä, Lahti, Wiklund, Kuopio, Joensuu, Pori, Kaari, Porvoo, Savonlinna . Housuvalikoima kaikissa Sokoksissa. 

Voglia (2 kpl)

Alk. 24,95 (49,90)
Verkkokaupassa

Voglian naisellinen trikoopusero, jossa on vesiputouspääntie ja puolipitkät hihat. Malli sopii kauniisti jakkujen ja liivien alla pidettäväksi. Puseron ihanan tuntuinen materiaali on sileäpintaista viskoosi-elastaanitrikoota. Pituus n. 65cm koossa M.

4.0 / 5
Useita vaihtoehtoja

Alk. 54,50 (109,00)
Verkkokaupassa

Voglian housumalliston TIMANTTI-mallin mitoituksella toteutetut nilkkamittaiset housut. Malli sopii väljää vyötäröä etsivälle. Vyötäröllä 'piilokuminauha' joka tuo sopivasti joustoa vyötäröön. Laatuna ihana sileäpintainen puuvillasekoite, joka säilyttää hyvin kuosinsa. High water pituisten caprien lahkeensuissa on pienet halkiot. Edessä valetaskut, takana työstetymmät 'farkku' taskut. Housun lahkeenpituus sisäsaumasta mitattuna n.70cm, lahkeenleveys 15cm.
30 asteen hellävarainen pesuohjelma, tummat värit: saattaa päästää väriä kuivana ja märkänä, käytetään ja pestään samanväristen kanssa, pesu nurinpäin, käytä valkaisuaineetonta pesuainetta, älä käytä huuhteluainetta, kutistuu max.2%.

Useita vaihtoehtoja