Voda Collagen Beauty, Sport ja Energy - markkinoita mullistaneet kauneusuutuudet sisältävät päivittäisen kollageeniannoksen (2,5g) sekä C-vitamiinia stimuloimaan kehon omaa kollageenituotantoa. Elimistön oma kollageenituotanta alkaa vähentyä jo 25 –ikävuoden paikkeilla, ja loppuu kokonaan vaihdevuosien aikaan. Tämän vuoksi on tärkeää nauttia kollageenilisää jotta ihon nuorekkuus säilytetään.

Voda Collagen (2 kpl)

Ihostamme 75% on kollageenia, joka pitää ihon joustavana ja mahdollistaa riittävän nestetasapainon. Ihon luonnollisen nuoruuden ja kauneuden säilyttämiseksi on tärkeätä lisätä kollageenitasoa sisäisesti. Voda Collagen Beauty on ainutlaatuinen yhdistelmä, joka koostuu kristallinkirkkaasta Voda Naturalna -vedestä, päivittäisestä kollageeniannoksesta (2,5 g) ja C-vitamiinista. Lisänä on vielä hienostunut granaattiomenan maku - vuosisatainen nuoruuden ja hedelmällisyyden symboli.

Vain myymälässä

Ihostamme 75% on kollageenia, joka pitää ihon joustavana ja mahdollistaa riittävän nestetasapainon. Ihon luonnollisen nuoruuden ja kauneuden säilyttämiseksi on tärkeätä lisätä kollageenitasoa sisäisesti. Voda Collagen Sport on ainutlaatuinen yhdistelmä, joka koostuu kristallinkirkkaasta Voda Naturalna -vedestä, päivittäisestä kollageeniannoksesta (2,5 g) ja C-vitamiinista. Sitä piristää kaakaopavun herkullinen maku, ja sammuttaa janon tehokkaasti ja antaa uutta potkua suoritukseesi.

Vain myymälässä