Ulla Grace (17 kpl)

27,90
Verkkokaupassa
Valitse myymälä

Kasvovesi, joka virkistää ja elvyttää ihon aineenvaihduntaa puhdistuksen jälkeen. Levitä iholle vanulapulla. Poistaa vesiliukoisen ripsivärin. Desinfioi ilman alkoholia, ei kuivata. Tuotteen sisältämät eteeriset öljyt raikastavat, suojaavat ja supistavat. Toista käsittely jos tarpeellista. Ei suositella raskaana oleville eikä imettäville äideille. Ei syöpähoidossa oleville.

34,90 23,90
Verkkokaupassa
Valitse myymälä

Niskahartia-alueen jännityksiin. Sulattaa lihasjännityksiä ja tiukkuutta. Eteeriset öljyt elvyttävät aineenvaihduntaa tukkoisissa lihaksissa. Lämmittää kudoksia, helpottaa epämukavuutta ja antaa liikkuvuutta lihaksille. Levitä tuotetta runsaasti ongelma-alueille ja uusi käyttö aluksi n. 4 tunnin välein, myöhemmin vain tarvittaessa. Vaikuttaa suoraan fyysisesti kudokseen imeytymällä. Ei suositella raskaana oleville eikä imettäville äideille. Ei syöpähoidossa oleville.

34,90 23,90
Verkkokaupassa
Valitse myymälä

Tyynnyttää mielen sekä kehon lepoon. Eteeristen öljyjen rauhoittava vaikutus edistää hyvää ja elvyttävää yöunta. Helpottaa nukahtamista. Auttaa tasapainottamaan nukkumisen ja heräämisen rytmiä. Levitä tuotetta kaulalle, rintakehälle ja ranteisiin ennen nukkumaan menoa. Sopii myös lapsille. Alle 3-vuotiaalle käytä tuoksuna pumpulitupossa vuoteen nurkassa. Vaikuttaa tuoksun välityksellä. Ei suositella raskaana oleville eikä imettäville äideille. Ei syöpähoidossa oleville.

34,90 23,90
Verkkokaupassa
Valitse myymälä

Kohottaa mielialaa ja lauhduttaa mieliharmeja. Nopeasti vaikuttavat eteeriset öljyt poistavat apeutta ja tasapainottavat tunteiden ailahtelua. Levitä tuotetta kaulalle ja rintakehälle tarvittaessa. Vaikuttaa tuoksun välityksellä. Ei suositella raskaana oleville eikä imettäville äideille. Ei syöpähoidossa oleville.

34,90 23,90
Verkkokaupassa
Valitse myymälä

Energisoi kehoa ja mieltä. Lisää suorituskykyä ja edistää sekä fyysistä että henkistä jaksamista. Mieltä ja kehoa virkistävät eteeriset öljyt poistavat uupumusta ja antavat puhtia päivään. Käytä aamulla ja tarvittaessa päivän aikana. Levitä tuotetta kaulalle, rintakehälle, alaselkään, pohkeisiin ja jalkapöytiin. Vaikuttaa fyysisesti suoraan kudokseen imeytymällä sekä tuoksun kautta. Ei suositella raskaana oleville eikä imettäville äideille. Ei syöpäpotilaille.

27,90 21,90
Verkkokaupassa
Valitse myymälä

Täydellinen puhdistava öljy. Säilyttää ihon oman suojakerroksen. Tuotteen eteeriset öljyt tasapainottavat talineritystä ja puhdistavat syvältä. Lempeän antiseptinen, kuivaamatta ihoa. Pyörittele öljy iholle nopeasti ja poista kasvopaperilla tai vanulapulla. Vesiliukoinen ripsiväri voidaan poistaa Ulla Grace Skin Refresher kasvovedellä. Ei suositella raskaana oleville eikä imettäville äideille. Ei syöpäpotilaille.

38,90 30,90
Verkkokaupassa
Valitse myymälä

Kiinteyttää ja elvyttää ihoa. Suomalaisen tyrniöljyn C-vitamiini, flavonoidit ja omega-rasvahapot ovat tehokkaita antioksidantteja. Tuotteen eteeriset öljyt tukevat ihon tervettä aineenvaihduntaa ja hidastavat ikääntymisen merkkejä. Peltokortteen luonnollinen silica tukee ja vahvistaa ihoa. Levitä 3-5 pumppausta tarpeen mukaan kasvoille ja kaulalle puhdistuksen jälkeen illalla ja anna vaikuttaa yön yli. Päiväsaikaan riittää 1-2 pumppausta. Ei suositella raskaana oleville eikä imettäville äideille. Ei syöpäpotilaille.

59,90 43,90
Verkkokaupassa
Valitse myymälä

Kosteuttava ja ravitseva voide, joka luo iholle nuorekkaan, luonnollisen heleyden. Tukee ihon uusiutumista. Anti-ageing ja antioksidanttinen vaikutus. Sopii päivä- ja yövoiteeksi. Miellyttävä hienostunut aromi kohottaa mielialaa. Käytä tuotetta aamulla ja/tai illalla ihon tarpeen mukaan. Erittäin kuivaihoiselle suosittelemme voidetta Firming serumin päälle käytettynä. Ei suositella raskaana oleville eikä imettäville äideille. Ei syöpäpotilaille.

29,90
Verkkokaupassa
Valitse myymälä

Erityisesti ennen liikuntaa käytettynä tehostaa fyysistä suoritusta esim. tanssin, golfin, ulko- ja sisäliikunnan, juoksun ja kaikenlaisen liikunnan aikana. Edistää lihasten aineenvaihduntaa suorituksen aikana. Tuotteen sisältämät eteeriset öljyt elvyttävät verenkiertoa ja vähentävät maitohappojen kertymistä lihaksiin liikunnan aikana ja auttavat keskittymään. Alentaa tutkitusti myös sykettä - tuotetta on tutkittu Paavo Nurmi -keskuksessa. Levitä tuotetta rasituksen alaiseksi joutuvalle alueelle pari kertaa (tunti ja puoli tuntia) ennen suorituksen alkua. Vaikuttaa fyysisesti suoraan kudokseen imeytymällä. Ei suositella raskaana oleville eikä imettäville äideille. Ei syöpähoidossa oleville. 7-12- vuotialle käytä vain vähän kerrallaan.

29,90 23,90
Verkkokaupassa
Valitse myymälä

Palauttaa lihasten toimintakyvyn suorituksen jälkeen. Helpottaa ja lohduttaa rasittuneita lihaksia. Eteeristen öljyjen vaikutus vähentää maitohappojen vaikutusta ja tukkoisuutta lihaksissa. Edesauttaa kehon ja mielen palautumista uuteen suoritukseen. Levitä tuotetta hoitoa tarvitsevalle alueelle tarpeen mukaan. Vaikuttaa fyysisesti suoraan kudokseen imeytymällä. Ei suositella raskaana oleville eikä imettäville äideille. Ei syöpähoidossa oleville. 7-12- vuotialle käytä vain vähän kerrallaan

29,90 23,90
Verkkokaupassa
Valitse myymälä

Laukaisee lihasjännityksiä ja kramppeja. Tehokkaasti vaikuttavat eteeriset öljyt lämmittävät ja rentouttavat lihasten kestojännityksiä. Helpottaa nopeasti äkillisiä kramppeja. Säännöllisessä käytössä vähentää työperäisten lihasjännitysten haittoja selässä, hartioissa, jaloissa jne. Käytä paikallisesti ongelma-alueelle tarvittaessa. Voi käyttää myös ennen nukkumaan menoa. Vaikuttaa fyysisesti suoraan kudokseen imeytymällä. Käytä silloin, kun lihas tarvitsee lämmintä. Ei suositella raskaana oleville eikä imettäville äideille. Ei syöpähoidossa oleville. 7-12- vuotialle käytä vain vähän kerrallaan

29,90 23,90
Verkkokaupassa
Valitse myymälä

Viilentää, rauhoittaa ja helpottaa lihasten ja nivelien epämukavuutta liiallisen rasituksen jälkeen ja esim. nyrjähdyksen tai venähdyksen jälkeen. Yleinen kipua lievittävä vaikutus. Eteeristen öljyjen vaikutukset helpottavat mm. ärtynyttä iskiashermoa. Käytä paikallisesti ongelma-alueelle 3-5 krt päivässä 3-5 päivän ajan, minkä jälkeen pidä parin päivän tauko. Tuote on virkistävä. Ei suositella iltakäyttöön. Ei lapsille. Vaikuttaa fyysisesti suoraan kudokseen imeytymällä. Käytä silloin, kun lihas tarvitsee kylmää. Ei suositella raskaana oleville eikä imettäville äideille. Ei syöpäpotilaille. Tuote on virkistävä. Ei suositella iltakäyttöön. Ei lapsille.

27,90 21,90
Verkkokaupassa
Valitse myymälä

Lempeät antiseptiset vaikutukset moneen tarpeeseen: iholle, kynsille ja yleiseen desinfiointiin. Korvaa esimerkiksi käsi-desin. Ei kuivata ihoa. Monikäyttöinen: aknenäppyjen hoitoon, haavojen puhdistukseen, ihon pieniin tulehduksiin, hyönteisten pistoihin, kynsisienen hoitoon, epämiellyttävien hajujen poistoon esim. jaloissa. Käytä tarvittaessa ongelma-alueelle. Muodostaa iholle suojan, jolloin mikrobit eivät pääse lisääntymään. Suihkuta paikallisesti puhdistettavalle elueelle esim. pienet haavat tai naarmut, käsien desinfiointi.
Akne: laita Tea-TreePlus suoraan aknenäppylälle pumpulipuikolla.
Suu ja ikenet: pumppaa 8 pumppausta Tea-TreePlus’aa 1dl;aan vettä. Sekoita hyvin ja huuhdo suu ja ikenet huolellisesti.
Hyönteisten pistokset: suihkuta tai taputtele ongelma-aluelle.
Kynsi–ja jalkasieniongelmat: suihkuta ongelma-alueelle 3 kertaa päivässä.
Ei suositella raskaana oleville eikä imettäville äideille. Ei syöpäpotilaille. Lapsille laimenna vedellä puoleen. Ei alle 3-vuotiaille.

29,90 23,90
Verkkokaupassa
Valitse myymälä

Helpottaa epämukavaa oloa, edistää levollista unta ja kohottaa mielialaa. Tuotteen rauhoittavat ja aineenvaihduntaa elvyttävät eteeriset öljyt edistävät rauhallista unta ja tukevat hyvinvointia. Käytä paikallisesti ongelma-alueelle ja illalla nukkumaan mennessä kaulalle, rintakehälle ja jalkapöydille. Vaikuttaa sekä fyysisesti kudokseen imeytymällä että tuoksun välityksellä. Ei suositella raskaana oleville eikä imettäville äideille. Ei syöpähoidossa oleville.

29,90 23,90
Verkkokaupassa
Valitse myymälä

Rauhoittaa ja viilentää jalkoja nukkumaan käydessä. Tuotteen eteeriset öljyt tyynnyttävät mieltä ja kehoa edistäen unensaantia. Käytä pohkeisiin ja jalkateriin n. 20 minuuttia ennen nukkumaan menoa. Vaikuttaa fyysisesti suoraan kudokseen imeytymällä. Ei suositella raskaana oleville eikä imettäville äideille. Ei syöpähoidossa oleville. Sisältää Rosmarinus officinalis (rosmariini) eteeristä öljy, jota ei suositella epilepsiasta kärsiville.

38,90 31,12
Verkkokaupassa
Valitse myymälä

Rauhoittaa ärtynyttä, kutiavaa ihoa. Tyrniöljyn C-vitamiini ja omega-rasvahapot tukevat ihon uusiutumista. Tyrniöljyn ja eteeristen öljyjen yhteisvaikutukset suojaavat, ravitsevat ja hellivät herkkää ihoa. Käytä tarvittaessa paikallisesti ongelma-alueelle 2-3 kertaa päivässä ja tarvittaessa illalla. Vaikuttaa fyysisesti suoraan kudokseen imeytymällä. Ei suosittella raskaana oleville eikä imettäville äideille. Laimenna lapsille; 1-3 v Atopicaoil 10% + 90 % jojoba öljyä, 3-7 v.
25% Atopicaoil + 75% jojoba öljyä, 7-12 vuotialle Atopicaoil 50% + 50% jojoba öljyä.

34,90 23,90
Verkkokaupassa
Valitse myymälä

Lievittää stressiä. Tuotteen sisältämät eteeriset öljyt auttavat selkeyttämään ajatuksia, tasapainottamaan kehoa ja mieltä, kun on hallittava monia asioita samanaikaisesti. Laukaisee jännityksiä. Hyvä tuki opiskelijoille, esiintyjille, haastavissa tehtävissä työskenteleville jne. Levitä tuotetta kaulalle, rintakehälle ja ranteisiin tarvittaessa. Vaikuttaa tuoksun välityksellä. Ei suositella raskaana oleville eikä imettäville äideille. Ei syöpähoidossa oleville.