{}

Tigi (9 kpl)

TIGI Bed Head Urban Antidotes Resurrection matkapakkaus

TIGI Bed Head Urban Antidotes Resurre...

8,95 (17,90)
Verkkokaupassa

Matkakoon shampoo ja hoitoaine heikoille ja käsitellyille hiuksille mukaan matkoille! Pakkaus sisältää: Tigi Bed Head Urban Antidotes Resurrection shampoon 75 ml & Tigi Bed Head Urban Antidotes Resurrection hoitoaineen 75 ml.

TIGI Bed Head Resurrection shampoon avulla annat voimakasta kosteusterapiaa hiuksillesi, jotka ovat hennot ja hauraat sekä tarvitsevat täydellistä kuntoutusta. Tällä kosteuspommilla palautat hiuksiisi takaisin ajan saatossa menetetyn kosteuden. Hoitoaineen avulla annat voimakasta kosteusterapiaa hennon hauraille hiuksillesi, jotka tarvitsevat täydellistä kuntoutusta.
Sisältää värisuojan. Levitä shampoota märkiin hiuksiin, vaahdota ja huuhtele. Jatka käsittelyä Resurrection-hoitoaineella.

5,0 / 5
Vain verkkokaupassa
TIGI Bed Head Dumb Blonde shampoo 400 ml

TIGI Bed Head Dumb Blonde shampoo 400 ml

26,90
Verkkokaupassa
Valitse myymälä

Pelasta ylikäsitellyt ja vaurioituneet hiukset näillä kosteuttavilla jälleenrakentajilla! Käsiteltyjä hiuksia vahvistava pH tasapainotettu shampoo ja hoitoaine. Sisältää keratiinia ja maitoproteiinia, jotka hoitava ja jälleenrakentavat hiusta. Protein Booster –teknologia palauttaa hiuksen parhaimmilleen, samalla kun hoitavat aineet ja keratiini suojaavat hiusta ulkopuolelta. Hiukset ovat pehmeät, sileät ja valmiit menoon.

5,0 / 5
TIGI Bed Head Urban Antidote 2 Recovery shampoo 250 ml

TIGI Bed Head Urban Antidote 2 Recove...

21,90
Verkkokaupassa
Valitse myymälä

Elvytä kuivat, karheat ja vaikeasti käsiteltävät hiukset. Shampoo, joka kosteuttaa, pehmentää ja luo säihkettä hiuksiisi pesun aikana.

Tuoteinfo:

Kuiville, vaurioituneille hiuksille. Sisältää värisuojan. Hiusvaurioiden taso 2. Levitä shampoota märkiin hiuksiin, vaahdota ja huuhtele. Jatka käsittelyä Recovery-hoitoaineella.

5,0 / 5
TIGI Bed Head Urban Antidote 3 Resurrection shampoo 250 ml

TIGI Bed Head Urban Antidote 3 Resurr...

21,90
Verkkokaupassa
Valitse myymälä

Shampoon avulla annat voimakasta kosteusterapiaa hiuksillesi, jotka ovat hennot ja hauraat sekä tarvitsevat täydellistä kuntoutusta. Tällä kosteuspommilla palautat hiuksiisi takaisin ajan saatossa menetetyn kosteuden.

Tuoteinfo:

Heikoille ja käsitellyille hiuksille. Sisältää värisuojan. Hiusvaurioiden taso 3. Levitä shampoota märkiin hiuksiin, vaahdota ja huuhtele. Jatka käsittelyä Resurrection-hoitoaineella.

3,0 / 5
TIGI Bed Head Styleshots Epic Volume shampoo 250 ml

TIGI Bed Head Styleshots Epic Volume...

21,90
Verkkokaupassa
Valitse myymälä

Puhalla se ylös, kiusaa se ylös, mikä ikinä tyylisi on. Ollaan rehellisiä, koolla on väliä. Tällä sulfaatittomalla Epic Volume tuuhennusshot -shampoolla räjäytät hiuksiisi täyteläisyyttä ja kimmoisuutta. Anna tyylisi puhua uusille ulottuvuuksille. Styleshots -tyylin aktivoivat shampoot ja hoitoaineet on vahvistettu kahdella vallankumouksellisella teknologialla: polykvaateilla ja muotoilua avustavilla tehoaineilla. Ne valmistelevat hiukset pesun aikana halutulle hiusten muotoilulle.

Tuoteinfo:

Shampoo veltoille hiuksille, jotka kaipaavat tehokasta kuohkeutta. Vaahdota shampoota kosteisiin hiuksiin ja huuhtele. Jatka käsittelyä Epic Volume hoitoaineella.

5,0 / 5
Tigi Bed Head Recovery Tweens pakkaus

Tigi Bed Head Recovery Tweens pakkaus

39,90
Verkkokaupassa

Pakkaus sisältää: Tigi Bed Head Recovery -shampoon 750ml ja -hoitoaineen 750ml.
Recovery -shampoo puhdistaa, hoitaa ja tuuhentaa hiuksia samalla täydentäen hiuksen kosteustasapainoa. Shampoon goji-marjan ja papajan tuoksu huumaa aistit ja turbo-kosteuttavat molekyylit lisäävät hiusten pehmeyttä ja kiiltoa. Kuivat suortuvat saavat syväkosteutusta ja hiuksista tulee käsittämättömän kiiltävät ja terveet.

4,6667 / 5
Vain verkkokaupassa
Tigi Bed Head Resurrection Tweens pakkaus

Tigi Bed Head Resurrection Tweens pak...

39,90
Verkkokaupassa

Pakkaus sisältää: Tigi Bed Head Resurrection -shampoon 750ml ja hoitoaineen 750ml.
Resurrection -shampoo kosteuttaa ja vahvistaa tehokkaasti hiuksia ja tekee niistä kestävät ja vahvat.Edistyksellinen micro-shield -suoja tarjoaa äärimmäistä hoitoa vaurioituneille ja hauraille hiuksille. Raikkaan papajan tuoksuinen kevyt koostumuksinen shampoo puhdistaaa samalla kuin ravitsee. Suojaa myös lämpökäsittelyiden haitoilta.

4,0 / 5
Vain verkkokaupassa
TIGI Bed Head Re-Energize Tweens shampoo & hoitoaine 2x750 ml

TIGI Bed Head Re-Energize Tweens sham...

39,90
Verkkokaupassa

Re-Energize -shampoo kosteuttaa ja puhdistaa hiukset palauttaen niihin samalla vahvuutta ja kiiltoa. Tropiikista inspiraationsa saanut Bahama Mama Shot -tuoksuinen elvyttävä hoitoaine pehmentää, silottaa ja suojaa hiusväriäsi. Hiuksista tulee pesun jälkeen pehmeät, vahvat ja loistavan kiiltävät.

Vain verkkokaupassa
TIGI Bed Head Styleshot Epic Volume Tweens shampoo & hoitoaine 2x750 ml

TIGI Bed Head Styleshot Epic Volume T...

39,90
Verkkokaupassa

Upeaa volyymia ja rakennetta hiuksillesi. Tällä sulfaatittomalla Epic Volume shampoolla räjäytät hiuksiisi täyteläisyyttä ja kimmoisuutta. Volyymishotilla varustettu shampoo ja hoitoaine korjaa hiusta ja tuuheuttaa sekä lisää hiuksiin rakennetta ja kiiltoa.

Vain verkkokaupassa
{}
Sivun alkuun