hiustenhellimisviikot kampaamoalan huippuetuja -40%

Tigi (5 kpl)

TIGI Bed Head Dumb Blonde hoitoaine 200 ml

TIGI Bed Head Dumb Blonde hoitoaine 2...

26,90
Verkkokaupassa
Valitse myymälä

Pelasta ylikäsitellyt ja vaurioituneet hiukset näillä kosteuttavilla jälleenrakentajilla! Käsiteltyjä hiuksia vahvistava pH tasapainotettu shampoo ja hoitoaine. Sisältää keratiinia ja maitoproteiinia, jotka hoitava ja jälleenrakentavat hiusta. Protein Booster –teknologia palauttaa hiuksen parhaimmilleen, samalla kun hoitavat aineet ja keratiini suojaavat hiusta ulkopuolelta. Hiukset ovat pehmeät, sileät ja valmiit menoon.

4,0 / 5
TIGI Bed Head Ego Boost hiuksiin jätettävä hoitoaine 200 ml

TIGI Bed Head Ego Boost hiuksiin jäte...

23,90
Verkkokaupassa
Valitse myymälä

Voiko olla inhottavampaa kuin takkuiset, pörröiset hiukset kiireessä? Tähän on ratkaisu - vieläpä kauniissa pakkauksessa - Ego Boost on mieletön apu pitkien ja puolipitkien hiusten silottamiseen, selvittämiseen ja se takaa loistavan kiillon. Kaiken lisäksi se hoitaa hiuksia ja ehkäisee sähköisyyttä antistaattisten ominaisuuksiensa ansiosta. Tämä egobuusteri pelastaa päiväsi.

Tuoteinfo:

Ego Boost sopii erinomaisesti pitkille käsitellyille hiuksille. Levitä sitä pienenpieni määrä kosteisiin tai kuiviin hiuksiin ja tunne hiustesi elpyvän ja mielihyvän leviävän. Ei huuhdella.

5,0 / 5
TIGI Bed Head Styleshots Epic Volume hoitoaine 200 ml

TIGI Bed Head Styleshots Epic Volume...

23,90
Verkkokaupassa
Valitse myymälä

Puhalla se ylös, kiusaa se ylös, mikä ikinä tyylisi on. Ollaan rehellisiä, koolla on väliä. Tällä sulfaatittomalla tuuhennusshot -hoitoaineella räjäytät hiuksiisi täyteläisyyttä ja kimmoisuutta. Anna tyylisi puhua uusille ulottuvuuksille. Styleshots -tyylin aktivoivat shampoot ja hoitoaineet on vahvistettu kahdella vallankumouksellisella teknologialla: polykvaateilla ja muotoilua avustavilla tehoaineilla. Ne valmistelevat hiukset pesun aikana halutulle hiusten muotoilulle.

Tuoteinfo:

Veltoille hiuksille, jotka kaipaavat tehokasta kuohkeutta. Korjaa hiusta, tuuheuttaa, lisää rakennetta ja kiiltoa. Levitä hoitoainetta kosteisiin pestyihin hiuksiin. Huuhtele.

TIGI Bed Head Urban Antidote 3 Resurrection hoitoaine 200 ml

TIGI Bed Head Urban Antidote 3 Resurr...

23,90
Verkkokaupassa
Valitse myymälä

Tällä kosteuspommilla palautat hiuksiisi takaisin ajan saatossa menetetyn kosteuden. Hoitoaineen avulla annat voimakasta kosteusterapiaa hennon hauraille hiuksillesi, jotka tarvitsevat täydellistä kuntoutusta.

Tuoteinfo:

Heikoille ja käsitellyille hiuksille. Sisältää värisuojan. Hiusvaurioiden taso 3. Levitä hoitoainetta pyyhekuiviin hiuksiin, anna vaikuttaa 1-3 minuuttia. Huuhtele.

4,5 / 5
Sivun alkuun