{}

Tigi (16 kpl)

TIGI Bed Head Candy Fixations Totally Baked Meringue Styling Prep volymivaahto 240 ml

TIGI Bed Head Candy Fixations Totally...

Täydellinen muotoilun valmistaja! Tuuheuttava ja hiuksia volymisoiva vaahto, joka antaa kosteussuojan ja pitoa. Pohjatukituote, joka muistaa ja palauttaa kampauksen muodon. Lisää runsasta volyymia kaikille hiustyypeille. Loistotuote föönaukseen kaikille hiustyypeille ja -rakenteille, joka antaa runsaasti volyymia. Tuoksuu sitruunamarenkipiiraalle.

Tuoteinfo:

Tuuheuttava ja hiuksia volymisoiva vaahto. Loistotuote föönaukseen, antaa runsasta volyymia. Levitä kosteisiin hiuksiin saadaksesi hiuksiin painotonta liikkuvuutta. Sopii kaikille hiustyypeille.

3,0 / 5
Vain myymälässä
TIGI Bed Head Hard Head Hairspray hiuskiinne 400 ml

TIGI Bed Head Hard Head Hairspray hiu...

19,90
Verkkokaupassa
Valitse myymälä

Jämerä, kovaakin kovempi hiuslakka on suunniteltu antamaan hiuksillesi maksimaalisen pidon ja kiinnittämään kampauksesi juuri sellaiseksi kuin haluat. Ole rohkea, uhmaa painovoimaa. Mitä enemmän käytät, sitä kovapäisemmäksi tulet. Unohda kypärä - käytä Hard Headia.

Tuoteinfo:

Nopeasti kuivuva ja voimakkaan pidon antava hiuslakka. Voit lisätä tuotetta kerroksittain maksimaalisen pidon saamiseksi. Suihkutetaan puhtaisiin kuiviin hiuksiin 25-30 cm etäisyydeltä.

5,0 / 5
TIGI Bed Head Manipulator kuituhiusvoide 50 ml

TIGI Bed Head Manipulator kuituhiusvo...

21,90
Verkkokaupassa
Valitse myymälä

Jo 12 vuotta markkinoilla ollut Bed Head Manipulator -vaha on monen katu-uskottavan must-tuote: vahalla voi hetkessä muokata piikikkään rajut tai rastamaiset hiukset, mutta se sopii oivallisesti myös hillitympiin lookeihin. Manipulator on kuituja sisältävä muotoiluvoide, joka tuuhentaa hiuksia taianomaisesti. Pitkäkestoinen ja muotoiltava lopputulos.

Tuoteinfo:

Kuituhiusvoide. Antaa volyymia, erottelee, parantaa hiusten rakennetta ja muotoilee. Pieni määrä tuotetta levitetään kosteisiin tai kuiviin hiuksiin.

5,0 / 5
TIGI Bed Head Small Talk jätettävä hoitoaine 200 ml

TIGI Bed Head Small Talk jätettävä ho...

Jätettävä hoitoaine, pohjatukituote ja viimeistelytuote yhdessä! Kosteuttaa ja silottaa, lisää hiuksiin tuuheutta ja rakennetta, sekä muotoilee. Sisältää vahvistavaa ja korjaavaa B5-vitamiinia, kosteuttavaa ja kiiltoa antavaa auringonkukkaöljyä, sekä ravitsevaa jojobaöljyä. Levitä kosteisiin tai kuiviin hiuksiin. Hiero pieni määrä tuotetta käsissä, levitä tasaisesti hiuksiin ja muotoile tai föönaa.

4,6667 / 5
Vain myymälässä
TIGI Bed Head Superstar Queen For A Day kampaussuihke 300 ml

TIGI Bed Head Superstar Queen For A D...

23,90
Verkkokaupassa
Valitse myymälä

Ole päivän tähtenä ja heitä hyvästit ohuille hiuksille. Tuuhennussuihke, joka myös hoitaa hiuksia antaen luonnollisen, tuuhean lopputuloksen. Vahvistaa ja tekee hiuksista joustavammat.

Tuoteinfo:

Tuuheuttava kampaussuihke, joka lisää volyymia, runsautta ja tuuheutta. Hiuksista tulee paksumman oloiset ja joustavat ilman tahmeutta. Suihkuta tyveen ja jatka muotoilua Superstar Blowdry Lotionilla.

3,2 / 5
TIGI Bed Head Masterpiece hiuskiinne 300 ml

TIGI Bed Head Masterpiece hiuskiinne...

22,90
Verkkokaupassa
Valitse myymälä

Ei ole mitään kamalampaa, kuin huomata vaivalla tehdyn upean hiuslookin lässähtävän kesken kaiken. Nyt apuun on tullut hiuskiinne, joka pitää kampauksen ryhdissä ja suortuvat ojennuksessa! Masterpiece toimii todellisena suojakilpenä pörröisyyttä vastaan antaen hiuksillesi uskomattoman pidon ja loistavan kiillon. Kaiken lisäksi se hoitaa hiuksia ja ehkäisee sähköisyyttä antistaattisten ominaisuuksiensa ansiosta. Tätä hallitsijaa voi käyttää monin erilaisin mestarillisin tavoin.

Tuoteinfo:

Käytä kiharakampausten pohjalle, upeiden juhlakampausten tekoon tai antamaan keskivahvan, liikkuvan pidon auki oleville hiuksille. Suihkuta kuiviin hiuksiin n. 15 cm etäisyydeltä.

5,0 / 5
TIGI Bed Head Straighten Out suoristusvoide 120 ml

TIGI Bed Head Straighten Out suoristu...

25,90
Verkkokaupassa
Valitse myymälä

Jopa 98% kosteutta uhmaava TIGI Bed Head Straighten Out -suoristusvoide. Lämmössä aktivoituvat polymeerit antavat tehokkaan suoruuden kurittomillekin hiuksille. Tuote soveltuu loistavasti käytettäväksi muotoiluraudan kanssa samalla suojaten hiusta tehokkaasti. Suoristus kestää hiuksissa jopa 48h. Kosteussuoja huolehtii siitä, ettei korkeakaan ilmankosteus pääse vaikuttamaan hiusten suoruuteen. Hoitoaineet rauhoittavat pörröisenkin hiuksen pintaa, poistaa sähköisyyttä ja jättää hiuksen ehdottoman kiiltäväksi ja suoriksi. Straighten Out vahvistaa hiuksia antaen niille joustavuutta ja näinpä se muodostaa tehokkaan kokonaisuuden uusien Bed Head Recharge –shampoon ja hoitoaineen kanssa. Yhdessä ne suoristavat, suojaavat ja herättävät eloon sameimmatkin hiukset.

2,5 / 5
TIGI Bed Head Rockaholic Dirty Secret tuplapakkaus 2x300ml

TIGI Bed Head Rockaholic Dirty Secret...

Tuplapakkaus erikoishintaan! Tuplapakkaus sisältää 2 kpl Tigi Bead Head Rockaholic Dirty Secret kuivashampoon 300 ml. Huippusuosittu kuivashampoo poistaa hiuksista rasvaisuutta lisäten niihin volyymia ja rakennetta erityisesti ohuissa hiuksissa. Säästää hiuksia lämpömuotoilun vaurioilta ja värin haalistumiselta. Hiuksiin kauttaaltaan suihkutettuna poistaa tehokkaasti likaisen tunnun hiuksista ja raikastaa hiukset epämiellyttävistä hajuista. Antaa hiuksille mattamaisen rakenteen tehden niistä helposti käsiteltävät. Tyviin lisäämällä kuivashampoo tekee hiuksista tuuhean näköiset. Soveltuu erinomaisesti tupeerauksen alle muotoiluaineeksi tuotteen antaman rakenteen vuoksi.

Vain myymälässä
TIGI Bed Head Foxy Curls Contour Creme kiharavoide 200 ml

TIGI Bed Head Foxy Curls Contour Crem...

22,90
Verkkokaupassa
Valitse myymälä

Foxy Curls Contour Creme tuo pehmeän naisellisiin kiharoihin terävyyttä ja pitoa, luonnollisuutta ja helppohoitoisuutta unohtamatta. Auringonkukan- ja jojobansiemenuutteet yhdessä karitevoin kanssa kosteuttavat ja poistavat hiuksen pinnan pörröisyyttä. Lopputuloksena ihastuttavan selkeät ja täydellisen muotoiset kiharat, joissa kiilto säilyy pitkään. UV- ja lämpösuoja auttavat pitämään kiharasi huippukunnossa.

Tuoteinfo:

Kontrollia kiharoillesi. Levitä makean tuoksuista muotoilu cremeä pyyhekuiviin hiuksiin. Jatka muotoilua haluamallasi tavalla.

4,4 / 5
TIGI Bed Head Foxy Curls High Deff Curl Spray kiharasuihke 200 ml

TIGI Bed Head Foxy Curls High Deff Cu...

22,90
Verkkokaupassa
Valitse myymälä

Tämän muotoilusuihkeen avulla on hiuksiin helppo viimeistellä täydellisen kuohkeat ja kiiltävät kiharat. Suihkuta Foxy Curls Spray kosteisiin hiuksiin ja poistat pörröisyyttä sekä sähköisyyttä säilyttäen kuitenkin hiuksen luonnollisen liikkeen ja pehmeyden. Uudelleenmuokkaa kuivat hiukset Foxy Curls -spraylla ja lisäät näin kimmoisaa pitoa. Kumman tavan tahansa valitsetkin, suosio on taattu.

Tuoteinfo:

Kiharoita kontrolloiva makean tuoksuinen muotoiluspray. Suihkauta kosteisiin tai kuiviin hiuksiin ennen muotoilua.

3,6667 / 5
TIGI Bed Head On The Rebound kiharavoide 125 ml

TIGI Bed Head On The Rebound kiharavo...

25,90
Verkkokaupassa
Valitse myymälä

Helppokäyttöinen TIGI Bed Head On The Rebound -kiharavoide muotoilee tehokkaasti hankalat kiharat kiiltäviksi ja joustaviksi. Se kosteuttaa ja muotoilee samalla kerralla poistaen hiusten karheutta ja lentelevyyttä. Tuotteen sisältämä uudenlainen kiharamuisti-teknologia pitää kiharan pitkään muodossaan. Hiukset on myös helppo palauttaa pöyhimällä takaisin kuohkeuteensa, vaikka olisi välillä joutunut pitämään litistävää hattuakin päässä. Erinomainen apuväline siis pohjoismaiden ilmastoon ja talvipukeutumiseen. Parhaaseen lopputulokseen käytä yhdessä Bed Head Elasticate -shampoon ja hoitoaineen kanssa. Karheatkin kiharat saavat uuden energialatauksen ja näyttävät parhaat puolensa!

TIGI Bed Head Foxy Curls Extreme Curl Mousse kiharavaahto 250 ml

TIGI Bed Head Foxy Curls Extreme Curl...

22,90
Verkkokaupassa
Valitse myymälä

Ratkaisu seksikkäiden kiharoiden arvoitukseen. Foxy Curls -vaahto tarjoaa jämäkkää tukea ja ison määrän aistikkuutta. Kiharaa aktivoiva supervaahto sisältää kiharamuistin, jonka avulla hiukset pysyvät muodossaan. Hiukset ovat hoidetut ja myös suojatut lämpöä vastaan. Herätä sisäinen seksikäs foxysi tällä upealla kiharoita aktivoivalla megavaahdolla.

Tuoteinfo:

Kiharoiden korostusvaahto. Ravista hyvin ja pursota kämmenelle. Työstä hiuksiin ja saat itsellesi upeat kiharat. Suositellaan diffuuserin kanssa käytettäväksi.

5,0 / 5
{}
Sivun alkuun