hiustenhellimisviikot kampaamoalan huippuetuja -40%

Terveystuotteet (47 kpl)

BioActive Q10 Uniqinol 100 mg -ravintolisä 60 kaps.

BioActive Q10 Uniqinol 100 mg -ravint...

Ravintolisä BioActive Q10 Uniqinol (R) on uusi innovatiivinen valmistemuoto, joka sisältää koentsyymiä Q10 aktiivisessa muodossa – ubiqinol – joka imeytyy sellaisenaan suoraan elimistöön. Koentsyymi Q10 esiintyy kahdessa eri muodossa: Ubikinonina (hapettunut muoto) ja ubikinolina (aktiivisessa muodossa). Jotta ubikinoni muoto, jota saamme mm ravinnosta ja ravintolisistä olisi elimistössä aktiivista ja käyttövalmista, sen täytyy muuntua ubikinoliksi. Tämä muuntumisprosessi tapahtuu elimistössä entsymaattisesti ruoansulatuskanavassa. Erityisryhmillä, kuten tupakoitsijoilla, ikääntyneillä ja kroonisesti sairailla, tämä entsyymien toiminta saattaa olla heikentynyt. Näiden henkilöiden on hyödyllisempää käyttää BioActive Q10 Uniqinol:ia, koska aktivoitunut ubikinoni on valmisteessa heti käyttövalmiissa ubikinoli muodossa.

Tuoteinfo:

Ubiqinolia sisältävä ravintolisä. Luonnollinen koentsyymi Q10 – pelkistynyt muoto – takaa maksimaalisen biologisen hyödyn. Suositeltu vuorokausiannos 1 – 2 kapseliä sisältää: Ubikinolia (CoQ10 pelkistyneenä) Uniqinol ® 100 – 200 mg.

Vain myymälässä
Tri Tolosen Berberin + Kromi ravintolisä 120 tabl.

Tri Tolosen Berberin + Kromi ravintol...

36,90
Verkkokaupassa
Valitse myymälä

Ravintolisä, joka edistää aineenvaihduntaa ja sokeritasapainoa. Berberiini suojaa sydäntä ja valtimoita sekä edistää laihtumista. Kromi tehostaa berberiinin vaikutuksia, se edistää aineenvaihduntaa ja tasapainottaa verensokeria.

Suositeltava vuorokausiannos: 2 - 3 kapselia päivässä. Ilmoitettua suositeltua vuorokausiannosta ei saa ylittää. Ravintolisää ei tule käyttää tasapainosen ja monipuolisen ruokavalion korvikkeena. Terveet elämäntavat ovat tärkeitä.

5,0 / 5
Tri Tolosen Ubikinon 200 mg ravintolisä 60 kaps.

Tri Tolosen Ubikinon 200 mg ravintoli...

39,90
Verkkokaupassa
Valitse myymälä

Ubikinoni (koentsyymi Q10) on solujen luonnollinen energiakatalysaattori ja välttämätön aine energia-aineenvaihdunnassamme.

Tuoteinfo:

Ravintolisä. Suositeltava vuorokausiannos 1 kapseli päivässä. Suositeltava vuorokausiannos sisältää ubikinonia 200 mg. Ilmoitettua suositeltua vuorokausiannosta ei saa ylittää. Tuote on säilytettävä pienten lasten ulottumattomissa.

Aurinko D 100 µg 200 kaps.

Aurinko D 100 µg 200 kaps.

25,50
Verkkokaupassa
Valitse myymälä

D-vitamiini auttaa vastustuskyvyn, luuston ja lihasten toimintaa. D-vitamiini edistää kalsiumin ja fosforin normaalia imeytymistä ja ylläpitää veren normaalia kalsiumtasoa. D-vitamiini edistää luiden, hampaiden ja lihastoiminnan pysymistä normaalina. D-vitamiini edistää immuunijärjestelmän normaalia toimintaa.

Tuoteinfo:

Hyvin imeytyvä D3-vitamiini turvaamaan D-vitamiinin saanti! 1 kapseli päivässä veden kera.

4,8333 / 5
Terveyskaistan Aurinko D 50 µg -D3 -vitamiini 300 kaps.

Terveyskaistan Aurinko D 50 µg -D3 -v...

25,50
Verkkokaupassa
Valitse myymälä

Hyvin imeytyvä D3-vitamiini turvaamaan D-vitamiinin saanti! Vastustuskyvyn, luuston ja lihasten normaaliin toimintaan. D-vitamiini edistää kalsiumin ja fosforin normaalia imeytymistä/hyödyntämistä ja ylläpitää veren normaalia kalsiumtasoa. D-vitamiini edistää luiden, hampaiden ja lihastoiminnan pysymistä normaalina. D-vitamiini edistää immuunijärjestelmän normaalia toimintaa.Öljyyn liuennut D-vitamiini nostaa veren D-vitamiinitasoa enemmän kuin tablettimuotoinen valmiste(Viite: Evaluation of vehicle substances on vitamin D bioavailability: a systematic review. Grossmann RE, Tangpricha V. Mol Nutr Food Res. 2010 Aug;54(8):1055-61).

Tuoteinfo:

Ravintolisä riittävän D-vitamiinin saannin turvaamiseen. 1 kapseli päivässä veden kera.

4,4286 / 5
NivelTeho - ravintolisä 120 kaps.

NivelTeho - ravintolisä 120 kaps.

39,90
Verkkokaupassa
Valitse myymälä

Hainrusto ja glukosamiini sisältävät nivelen rakennusaineita ruston sekä nivelpintoja liukastavan nivelnesteen luonnollista uudistumista tukemaan. MSMS ja inkivääriuute auttavat ylläpitämään nivelen aineenvaihduntaa ja hillitsevät rasituksen aiheuttamaa tulehdusreaktiota.

Tuoteinfo:

Ravintolisä nivelten luonnollisen liikkuvuuden ylläpitämiseen. 1-2 kapselia päivässä. Kapselit niellään veden kera.

4,4545 / 5
B-active -poretabletti 3 x 20 tabl.

B-active -poretabletti 3 x 20 tabl.

14,00
Verkkokaupassa
Valitse myymälä

'Aktiivinen elämäntyyli saa elimistön käymään ylikierroksilla, jolloin se tarvitsee enemmän vitamiineja ja kivennäisaineita kuin muulloin. Appelsiinin makuinen vahvoja vitamiineja ja kivennäisaineita sisältävä B-active auttaa kehoa luonnollisella tavalla selviämään fyysisistä tai psyykkisistä rasituksista. Pakkaus sisältää 3 x 20 kaps.Käyttöalue: B- ja C-vitamiinien, kalsiumin, magnesiumin ja sinkin puutostilat ja lisääntynyt tarve. Kehon fyysiset ja psyykkiset rasitustilat.Annostus: 1 tabletti päivässä liuotettuna lasilliseen vettä. Yli 12-vuotiaille.'

4,0 / 5
Tri Tolosen Ubikinon ubikinonivalmiste 100 mg 60 kaps.

Tri Tolosen Ubikinon ubikinonivalmist...

Tri Tolosen Ubikinon antaa energiaa ja ehkäisee fyysisen kuormituksen aiheuttamaa väsymistä.

Tuoteinfo:

Vahva ubikinonivalmiste. Annostus: 1 kapseli päivässä.

5,0 / 5
Vain myymälässä
Visioblue Strong -mustikkauutekapseli rasittuneille ja ikääntyville silmille 60 kaps.

Visioblue Strong -mustikkauutekapseli...

22,90
Verkkokaupassa
Valitse myymälä

Visioblue Strong on vahva standardoitu mustikkauutekapseli rasittuneille ja ikääntyville silmille, hämäränäköön ja silmien verenkiertoon. Mustikka sisältää runsaasti flavonoideihin kuuluvia antosyaaneja. Ne ovat antioksidantteja, jotka ovat hyväksi erityisesti silmille mutta myös sydämelle ja verisuonistolle. Visioblue Strong –ravintolisä on vahva, se sisältää 50 mg antosyaaneja / kapseli. Mustikan sisältämien antosyaanien hyvä vaikutus silmiin perustuu pitkälti siihen, että ne vilkastuttavat ääreisverenkiertoa. Erityisesti diabeetikoille tällä on merkitystä, sillä diabeteksessa ääreisverenkierto alkaa ajan myötä heiketä, mikä on haitaksi etenkin silmille. Visioblue Strong sopii erityisesti henkilöille, jotka haluavat torjua ikääntymismuutoksia tai joiden silmät väsyvät helposti esim. lukiessa tai autoa ajaessa ja näkeminen hämärässä tuntuu hankalalta. Vuorokausiannos 1-2 kapselia sisältää mustikkauutetta 240 - 480 mg, jossa antosyaaneja 50 - 100 mg. Antosyaanit estävät verihiutaleiden sakkautumista, mikä verenohennuslääkkeitä käyttävien on hyvä tietää. Laktoositon, hiivaton, makeuttamaton ja gluteeniton ravintolisä.

Tuoteinfo:

Vahva standardoitu mustikkauutekapseli silmien hyvinvointiin. Annostus: 1-2 kapselia päivässä.

5,0 / 5
Mivitotal Flex -monivitamiini-kivennäisainevalmiste 500 ml

Mivitotal Flex -monivitamiini-kivennä...

24,90
Verkkokaupassa
Valitse myymälä

Mivitotal Flex on piristävä ja energisyyttä lisäävä monivitamiini. Mivitotal Flex sopii kaikille, jotka haluavat tasapainottaa ja täydentää ravintoaineiden saantia. Nestemäisenä se on helppo nauttia ja se imeytyy nopeasti.Sopii erityisesti kuntoilijoille, urheilijoille, raskasta työtä tekeville ja toipilaille sekä kaikille, jotka tuntevat tarvitsevansa lisää energiaa. Mivitotal Flexin koostumukseen on lisätty kolme ravintoainetta: riboosi, L-karnitiini ja L-tauriini. Laktoositon, sokeriton, hiivaton ja luontaisesti gluteeniton.

Tuoteinfo:

Mivitotal Flex 500 ml Monivitamiini-kivennäisainevalmiste. Annostus: 30 ml päivässä aterian yhteydessä. Voidaan sekoittaa veteen tai mehuun .

Bio-Karoten +E -ravintolisä 150 kaps.

Bio-Karoten +E -ravintolisä 150 kaps.

Bio-Karoten+E -kapselit sisältävät beetakaroteenia sekä E-vitamiinia soijaöljyssä. Beetakaroteeni ja E-vitamiini yhdessä suojaavat aktiivisesti ihoa auringonvalolta sekä nopeuttava ruskettumista. Käyttöä kannattaa jatkaa koko auringossaolon ajan sekä sen jälkeen, mikäli haluaa rusketuksen kestävän pidempään. Tuote sopii myös erinomaisesti käytettäväksi vuoden ympäri, jos halutaan ylläpitää päivetystä tai lisätä beetakaroteenin ja E-vitamiinin saantia. Yhdessä kapselissa on beetakaroteenia saman verran kuin noin 5 keskikokoisessa porkkanassa.

Tuoteinfo:

Bio-Karoten+E:n käyttö kannattaa aloittaa noin pari viikkoa ennen auringonoton aloittamista. Suositeltu vuorokausiannos 1 kapseli sisältää A-vitamiinia 1000 µg (valmisteessa beetakaroteenina 6 mg) ja E-vitamiinia 10 mg.

Vain myymälässä
Pycnogenol Strong -tehokas luonnon superantioksidantti 60 tabl.

Pycnogenol Strong -tehokas luonnon su...

28,95
Verkkokaupassa
Valitse myymälä

Elimistön päivittäin tuottamat vapaaradikaalit hapettavat soluja, mikä on keskeinen syy elimistön vanhenemiseen ja rappeutumiseen. Monivaikutteinen Pycnogenol(R) rannikkomännyn kuoriuute on ainutlaatuinen superiantioksidantti. Se sisältää vakioidun määrän luonnon bioflavonoideja ja se on vahvimpia luonnon antioksidantteja haitallisia vapaaradikaaleja vastaan. Pycnogenol(R) edistää terveyttä vaikuttamalla useisiin kehon fysiologisiin toimintoihin. Sitä voidaan käyttää suojaamaan niin sydäntä, ihosoluja kuin muitakin soluja vapaiden radikaalien haitallisilta vaikutuksilta. Pycnogenol(R) hidastaa ikääntymistä, viivyttää ikääntymisen merkkejä iholla, pitää hiusverisuonet kunnossa ja torjuu jalkojen turvotusta. Helpottaa oloa siitepölyaikana. Pycnogenol Strong sisältää rannikkomännyn kuoriuutetta 40 mg/tabletti. Ei sisällä eläinperäisiä ainesosia. Laktoositon, hiivaton, makeuttamaton ja gluteeniton ravintolisä. Sopii säännölliseen käyttöön.

Tuoteinfo:

Pycnogenol(R) rannikkomännyn kuoriuutetabletti sydämen, verenkierron, ihon hyvinvointiin. Helpottaa oloa siitepölyaikana. Vahva antioksidantti. Annostus: 1-2 tablettia päivässä.

4,3333 / 5
Calcia Pure D Appelsiini 120 tabl.

Calcia Pure D Appelsiini 120 tabl.

11,95
Verkkokaupassa
Valitse myymälä

Hyvänmakuisessa pureskeltavassa Calcia Pure D -tabletissa kalkki on ravitsemuksellisesti helppoliukoisena kalsiumkarbonaattina, joka on luonnon oma mineraali. Tuote on makeutettu ksylitolilla, mannitolilla ja asesulfaami K:lla ja siinä on mieto raikas appelsiininmaku. Kalsium (kalkki) on ihmiselle välttämätön mineraali läpi elämän. Sitä tarvitaan mm. luuston ja hampaiden rakennusaineeksi ja normaaliin kasvuun. Kalsiumin tarve on suurimmillaan kasvuiässä ja erityisesti naisilla 35 ikävuodesta lähtien. Ihmisen luumassa kasvaa ja on suurimmillaan 35-vuotiaana, jonka jälkeen se alkaa vähentyä. D-vitamiini tehostaa kalkin imeytymistä ja on tärkeä luuston ja hampaiden hyvinvoinnille. Luumassaa vähentävät niukka kalkin saanti, tupakointi, vähäinen liikunta sekä eräät muut elintapoihin liittyvät tekijät. On erittäin tärkeää huolehtia luuston riittävästä kehittymisestä sen kasvuaikana ja ylläpitää luuston kuntoa ja lujuutta myöhemmin. Ravinnosta saadaan kalkkia lähinnä maitotaloustuotteista kuten maidosta, juustosta ja jogurtista. Kalsiumin päivätarve on keskimäärin 800 mg, mutta vaihtelee kuitenkin eri ikäryhmissä ja sukupuolen mukaan. Naisilla kalsiumin tarve lisääntyy esim. raskaus- ja imetysaikana sekä vaihdevuosien aikana ja sen jälkeen. On tärkeää varmistaa riittävä kalkin saanti myös laihdutuksen aikana tai jos ruokavalio sisältää niukasti tai ei lainkaan maitovalmisteita.

Mivitotal Flex -monivitamiini-kivennäisainevalmiste 1000 ml

Mivitotal Flex -monivitamiini-kivennä...

38,90
Verkkokaupassa
Valitse myymälä

Mivitotal Flex on piristävä ja energisyyttä lisäävä monivitamiini. Mivitotal Flex sopii kaikille, jotka haluavat tasapainottaa ja täydentää ravintoaineiden saantia. Nestemäisenä se on helppo nauttia ja se imeytyy nopeasti. Sopii erityisesti kuntoilijoille, urheilijoille, raskasta työtä tekeville ja toipilaille sekä kaikille, jotka tuntevat tarvitsevansa lisää energiaa. Mivitotal Flexin koostumukseen on lisätty kolme ravintoainetta: riboosi, L-karnitiini ja L-tauriini. Näiden ravintoaineiden ansiosta Mivitotal Flex on erinomainen energianlähde, jolla on nopeasti piristävä vaikutus. Laktoositon, sokeriton, hiivaton ja luontaisesti gluteeniton.

Tuoteinfo:

Mivitotal Flex 1000 ml Monivitamiini-kivennäisainevalmiste. Annostus: 30 ml päivässä aterian yhteydessä. Voidaan sekoittaa veteen tai mehuun .

4,5 / 5
Mivitotal Plus -monivitamiini-kivennäisainevalmiste 1000 ml

Mivitotal Plus -monivitamiini-kivennä...

34,90
Verkkokaupassa
Valitse myymälä

Mivitotal Plus on laaja-alainen ravintolisä, jonka avulla on helppo täydentää kattavasti ravintoaineiden saantia. Nestemäisenä se on helppo nauttia ja se imeytyy nopeasti. Se sisältää yli 100 elimistölle tärkeää ravintoainetta ja on yksi täysipainoisimmista ravintolisistä markkinoilla. Sopii kaikille, jotka haluavat tasapainottaa ja täydentää ravintoaineiden saantia. Sen koostumukseen kuuluu vitamiineja, mineraaleja, vesiliukoista ubikinonia (Q10), aminohappoja, sinimailaista, psylliumia ja bioflavonoideja. Mivitotal Plussan koostumusta on vahvistettu aminohappo L-tyrosiinilla. Laktoositon, sokeriton, hiivaton ja luontaisesti gluteeniton.

Tuoteinfo:

Mivitotal Plus 1000 ml Monivitamiini-kivennäisainevalmiste. Annostus: 30 ml päivässä aterian yhteydessä. Voidaan sekoittaa veteen tai mehuun.

Super+Total vitamiini-mineraali-superhedelmävalmiste 60 tabl.

Super+Total vitamiini-mineraali-super...

16,95
Verkkokaupassa
Valitse myymälä

Uusi, monipuolinen, helposti imeytyvä multivitamiini-mineraalivalmiste, joka sisältää ainutlaatuisen yhdistelmän superhedelmiä. Superhedelmissä on luonnon tehokkaimmat antioksidantit.

Tuoteinfo:

Uusi, monipuolinen, helposti imeytyvä multivitamiini-mineraalivalmiste, joka sisältää ainutlaatuisen yhdistelmän superhedelmiä. Superhedelmissä on luonnon tehokkaimmat antioksidantit. Super + Total sisältää parhaiten imeytyvät ravintoaineiden lähteet. Annostus: 1 tabl/vrk. Erityistarpeeseen 2 tabl/vrk (mm. ikä, toipuminen, huonot ruokailutottumukset).