{}

Terveystuotteet (31 kpl)

Frantsila Tea tree eteerinen öljy

Frantsila Tea tree eteerinen öljy

Tea tree on peräisin austraalialaisesta puusta ja sillä on hyvin voimakas lääkkeenomainen tuoksu. Sitä käytetään kaikenlaisten infektioiden hoitoon: mm. ihotulehduksiin, jalka- ja kynsisieniin, huuliherpekseen, finneihin ja mustapäihin, hyönteisten pistoihin ja desinfiointiin.

Tuoteinfo:

Käyttöohje: Tuoksulyhdyssä 1-4 tippaa veden pinnalle. Hieronnassa 5 ml perusöljyä (esim Frantsilan aromaperushierontaöljy) ja 1-2 tippaa eteeristä öljyä. Höyryhengityksessä 2-4 tippaa eteeristä öljyä noin 2 L vettä. Varoitukset: Eteerinen öljy laimenettava aina ennen käyttöä iholle ja näin myös tea tree on hyvä laimentaa, vaikka pienillä ihoalueilla sitä voidaan käyttääkin laimentamattomana. Varottava joutumasta silmiin. Ei suositella raskauden aikana.

Vain myymälässä
SininenUni Valeriaana-Teaniini - ravintolisä

SininenUni Valeriaana-Teaniini - ravi...

18,90
Verkkokaupassa
Valitse myymälä

Valeriaana ja teaniini tukevat toistensa vaikutuksia; yhdessä ne rentouttavat sekä mieltä, että kehoa ja helpottavat siten unen tuloa ja antavat virkistävää unta. 1 tabletti sisältää: 200 mg valeriaanajuuriuutetta ja 50 mg L-teaniinia.

Tuoteinfo:

Valeriaanajuuriuutetta ja teaniinia sisältävä ravintolisä univalmiuden lisäämiseen tilapäisissä nukahtamisvaikeuksissa. Rentouttaa mieltä ja kehoa. 1-2 tablettia noin 1 tunti ennen nukkumaan menoa. Teho lisääntyy säännöllisen käytön myötä.

4,0 / 5
Frantsila Paras Ystävä Ruusu hoitopakkaus

Frantsila Paras Ystävä Ruusu hoitopak...

23,90
Verkkokaupassa
Valitse myymälä

Paras Ystävä Ruusu -hoitopakkaus on helppokäyttöinen ja sopii lämpimänä rentouttamaan lihaksia. Tuotteesta tulee lämmittäessä esiin ruusun tuoksu.

Tuoteinfo:

Haluttaessa rentouttaa lihaksia. Tuotetta lämmitetään mikroaaltouunissa 1,5-3 minuuttia tehosta riippuen ja laitetaan sen jälkeen hoidettavalle alueelle. Lämmittää lihaksia noin 20 minuuttia ja antaa ilmaan mukavan ruusun tuoksun.

4,6667 / 5
Frantsilan Eukalyptus löylytipat  30 ml

Frantsilan Eukalyptus löylytipat 30 ml

Eukalyptus löylytipat avaavat hengitysteitä ja virkistävät. Tukihoitona vilustumisoireissa.

Tuoteinfo:

Lisää 2-4 tippaa löylykauhalliseen vettä ja heitä seos kiukaalle. Soveltuvat myös höyryhenitykseen, tuoksulamppuun, ilmankostuttimeen tai sängyn pääaluuen lakanoihin tai tyynylle.Varoitukset: ei suoraa kiukaalle vaan aina veteen sekotettuna. Varo tippojen joutumista silmiin. Ei sisäisesti eikä suoraa iholle. Ei lasten ulottuville.

Vain myymälässä
Perskindol Active Gel

Perskindol Active Gel

14,50
Verkkokaupassa

Perskindol Active Gel on kaksivaikutteinen kylmä-kuumageeli, joka viilentää välittömästi, lämmittää ja rauhoittaa nopeasti. Mentoli (piparminttuöljystä): viilentävä vaikutus, kivun poisto. Eteeristen öljyjen sekoituksessa talvikki, männynneulasöljy, rosmariini, appelsiini, bergamotti, sitruuna, laventeli: lämmittävä vaikutus, avaa hiussuonet, tehostaa palautumista.

Tuoteinfo:

Perskindol Active Gel on kaksivaikutteinen kylmä-kuumageeli, joka viilentää välittömästi, lämmittää ja rauhoittaa nopeasti.

5,0 / 5
BioLife Wheat Grass vehnänoras-viherjauhe 140 g

BioLife Wheat Grass vehnänoras-viherj...

16,45 (32,90)
Verkkokaupassa

Bio-Life Wheat Grass – vehnänoras viherjauhe. Laadukas, luonnollinen ja lisäaineeton Bio-Life Wheat Grass sisältää laadukasta, ravintorikasta vehnänorasjauhetta ja kuivattua vehnänorasmehua.

Bio-Lifen vehnänoras viljellään talvisin vulkaanisella maaperällä. Talviaikana kasvu tapahtuu hitaammin, mikä lisää kasvien ravintoainepitoisuutta. Sato korjataan, kun ravintoainepitoisuus on korkeimmillaan. Kuivatusprosessi on lempeä, jotta raakaravinnon ravintoarvo ja entsyymiaktiivisuus säilyy. Bio-Life Wheat Grassin sisältämä vehnänoras on hyvä kuidun ja proteiinin lähde, ja se sisältää luonnollisia emäksisiä kivennäisaineita, kuten kalsiumia ja kaliumia. Vehnänoras sisältää myös muita luonnollisia ravintoaineita, kuten rautaa, seleeniä sekä E-, C-, K- ja B-vitamiineja (B12, foolihappo). Proteiini auttaa ylläpitämään lihasmassaa ja normaalia luustoa. Rauta edistää normaalia energia-aineenvaihduntaa ja happea kuljettavien punasolujen tuotantoa. Rauta tukee lisäksi normaalia hapenkuljetusta kehossa. Seleeni edistää normaalia kilpirauhasen ja immuunijärjestelmän toimintaa sekä solujen suojaamista hapettumisstressiltä. Bio-Lifen hienojakoinen vehnänorasjauhe sekoittuu hyvin, jolloin se on miellyttävä ja helppo nauttia. Voit nauttia ravintorikkaan Bio-Life Wheat Grass jauheen sellaisenaan veden joukossa tai sekoittaa sen esim. smoothien tai mehun joukkoon.

Käyttöohje: Sekoita 1 mitallinen jauhetta (8 g) lasilliseen vettä, mehua tai smoothieta kerran tai useammin päivässä valmistaaksesi ravinteikkaan vihreän juoman.

Evonia Antioksidanttishampoo

Evonia Antioksidanttishampoo

9,95
Verkkokaupassa
Valitse myymälä

Hellävaraisesti pesevä ja rauhoittava yhdistelmä laventeliöljyä, vihreää, valkoista ja honeybush –teetä sekä oliivinlehti- ja kuusenoksan tyviuutetta puhdistaa hiukset hoitaen samalla hiuspohjaa. Monipuolinen koostumus parantaa hiusrakennetta, antaa lisää kiiltoa ja tuuheutta sekä tekee hiuksista ilmavat ja pehmeät. Kolmen teen yhdistelmä – vihreä, valkoinen ja honeybush-tee – sisältää runsaasti luonnollisia polyfenoleita, jotka suojaavat päänahkaa. Teen katekiinit edistävät hiusten kasvua. Aito laventeliöljy (Lavandula angustifolia) rauhoittaa ärtynyttä ja herkkää hiuspohjaa ja pehmentää hiuksia. Oliivinlehtiuutteella (Olea Europea) on antioksidatiivinen ja antimikrobinen vaikutus hiuspohjaan ja hiuksiin. Metsäkuusen (Picea Abies) oksien solmukkeista saatavat lignaanit ovat tehokkaita antioksidantteja, jotka suojaavat hiuksia ja hiuspohjaa vapaiden radikaalien haitallisilta vaikutuksilta. Lignaanit estävät useiden bakteerien - myös Malassezia furfur –hilsebakteerin - kasvun. Kuusenoksan tyviuute estää hilseen muodostusta ja rauhoittaa hiuspohjaa. Mieto shampoo sopii kaikille hiuspohjatyypeille, myös usein pestäville hiuksille ja herkälle hiuspohjalle. Ei sisällä silikoniöljyä, parabeeneja eikä väriaineita. Tuotetta ei ole testattu eläimillä.

Tuoteinfo:

Hellävaraisesti pesevä ja rauhoittava yhdistelmä laventeliöljyä, oliivinlehtiuutetta sekä erityistehoaineina vihreää, valkoista ja Honeybush -teetä ja kuusenoksan tyviuutetta. Puhdistaa hiukset hoitaen samalla hiuspohjaa. Sopii kaikille hiuspohjatyypeille. Käyttö: Hiero kasteltuihin hiuksiin ja vaahdota. Huuhtele runsaalla vedellä.

Iho Omega mustaherukansiemen-oliiviöljy

Iho Omega mustaherukansiemen-oliiviöljy

19,80
Verkkokaupassa

Mustaherukansiemenöljy on monipuolinen ja erinomainen kasviöljy ongelmaihon tarpeisiin. Nestemäinen Iho Omega -mustaherukka-oliiviöljy sisältää luonnostaan runsaasti kaikkia ihon tarvitsemia rakennusaineita. Se hoitaa, ravitsee ja uudistaa ihoa. Kosteuden ja kimmoisuuden palautuminen saa ihon myös näyttämään nuorekkaalta. Mustaherukansiemenöljy sisältää tärkeitä ravintoaineita, jotka vaikuttavat kasvavan lapsen yliherkkyysmekanismien tasapainoiseen kehittymiseen. Tuotekohtainen kliininen tutkimus osoitti, että Iho Omegan puhdas herukkaöljy on turvallinen vaihtoehto raskaana olevien ja imettävien äitien sekä pikkuvauvojen ravinnon täydentämiseen. Mustaherukansiemenöljy on todettu hyväksi sydämen ja verenkierron hyvinvoinnille. Tuotekohtainen kliininen tutkimus osoitti Iho Omegan vaikuttavan veren LDL- ja HDL-kolesterolitasoihin edullisemmin kuin verrokkina ollut kalaöljy. Mustaherukansiemenöljy tukee ja normalisoi kokonaisvaltaisesti elimistömme rasva-aineenvaihduntaa.

Tuoteinfo:

Ensimmäisen kuukauden ajan 1 tl (5 ml) 2 kertaa päivässä, jonka jälkeen 1 tl päivässä. Yli 6 kk lapsille 1 tl päivässä. Nautitaan kevyen aterian yhteydessä. Päiväannoksen voi ottaa myös pienemmissä erissä. Annostusta voi vähentää, kun ihon tila on muuttunut miellyttäväksi. Saavutettu hyvinvointi voi pysyä yllä suositusta pienemmällä annoksella. Lisää kuitenkin annosta olosuhteiden ja ihosi tarpeiden mukaan. Paras vaikutus saavutetaan Iho Omega:n säännöllisellä käytöllä. Tuotteen käyttö on turvallista ja sitä voidaan suositella raskauden ja imetyksen aikana. Turun yliopiston kliinisessä tutkimuksessa käytetty annos raskauden ja imetyksen aikana oli 6 Iho Omega -kapselia päivässä, joka vastaa 3 tl (15 ml) nestemäistä Iho Omega -mustaherukka-oliiviöljyä. Pikkulapsille annettu päiväannos 1 g nestemäistä mustaherukkaöljyä vastaa 1 tl (5 ml) Iho Omega -mustaherukka-oliiviöljyä.

4,0 / 5
Tryptomax -unen tuloa helpottavat tryptofaani-B6-vitamiini-magnesiumtabletit

Tryptomax -unen tuloa helpottavat try...

Tryptomax sisältää tryptofaania, magnesiumia ja B6-vitamiinia, jotka ravitsemuksellisesti helpottavat unentuloa ja edistävät keskeytymätöntä unta ja hyvää unirytmiä. Tryptofaani on välttämätön aminohappo, jota elimistö ei itse muodosta vaan sitä on saatava ravinnosta. Tryptofaania tarvitaan proteiinien rakennusaineeksi ja serotoniinin muodostukseen. Tryptofaanista muodostuu aivoissa sekä mielialaan positiivisesti vaikuttavia aivojen välittäjäainetta serotoniinia että vuorokausirytmiä säätelevää ja unta rauhoittavaa melatoniinia. Magnesium ja B6- vitamiini rauhoittavat hermostoa ja antavat yhdessä tryptofaanin kanssa paremman unen laadun. Vuorokausiannos 1-2 tablettia sisältää tryptofaania 260-520 mg, magnesiumia 100-200 mg ja B6-vitamiinia 5 -10 mg. Ei suositella raskaana oleville, imettäville eikä käytettäväksi uni- tai mielialalääkkeiden kanssa samanaikaisesti. Ei sisällä eläinperäisiä ainesosia. Laktoositon, hiivaton, makeuttamaton ja gluteeniton ravintolisä.

Tuoteinfo:

Tryptofaani-B6-vitamiini-magnesiumtabletti unen tuloa helpottamaan, edistämään hyvää unirytmiä ja parantamaan unen laatua. Annostus: 1-2 tablettia nesteen kera tyhjään vatsaan puoli tuntia ennen nukkumaanmenoa tai yöllä herättäessä. Ei suositella raskaana oleville, imettäville eikä käytettäväksi uni- tai mielialalääkkeiden kanssa samanaikaisesti.

Vain myymälässä
Reformi Unikuu

Reformi Unikuu

Sitruunamelissa-laventeli-humalauutevalmiste, joka rauhoittaa elimistö ja edistää luonnollisen unen tuloa, pidentäen myös unen kestoa. Humalauutteella on rauhoittava vaikutus, jota perinteisesti on käytetty levottomuuteen ja unen tulon helpottamiseen. Unikuu ei sovi lapsille eikä raskaana oleville.

Tuoteinfo:

Käyttöohje: 2-3 tablettia tarvittaessa, noin tunti ennen nukkumaanmenoa. HUOM: ei lapsille eikä raskaana oleville.

5,0 / 5
Vain myymälässä
Frantsila Kardemumma eteerinen öljy

Frantsila Kardemumma eteerinen öljy

Kardemumma elvyttää ruoansulatusta ja syljen eritystä. Sillä hoidetaan ruoansulatushäiriöitä, ärtynyttä vatsaa, vatsakramppeja, ripulia, koliikkia, närästystä, ilmavaivoja ja pahoinvointia. Kardemumma elvyttää verenkiertoa ja lievittää kipuja.

Tuoteinfo:

Käyttöohje: Tuoksulyhdyssä 1-4 tippaa veden pinnalle. Hieronnassa 5 ml perusöljyä (esim Frantsilan aromaperushierontaöljy) ja 1-2 tippaa eteeristä öljyä. Höyryhengityksessä 2-4 tippaa eteeristä öljyä noin 2 L vettä. Varoitukset: Eteerinen öljy laimenettava aina ennen käyttöä iholle. Varottava joutumasta silmiin. Ei suositella raskauden aikana. Runsasta käyttöä varottava epilepsiassa ja sydänvaivoissa.

Vain myymälässä
Frantsilan Tiikerin voimasalva

Frantsilan Tiikerin voimasalva

Tiikerin Voimasalvan syvälle lihaksiin tunkeutuva vaikutus sulattaa jännitykset ja kolotukset ja laittaa jähmettyneet energiat liikkeelle.

Tuoteinfo:

Tiikerin voimasalvaa hierotaan lievitystä kaipaaville alueille ohuena kerroksena. Varoitukset: Varo tuotteen joutumista silmiin, limakalvoille tai haavoihin. Sitä ei suositella käytettäväksi odottaville äideille eikä pienille lapsille. Salva on voimakas, joten sitä on hyvä testata pienilla ihoalueilla. Käytön jälkeen kädet hyvä pestä, ettei tuotetta joudu silmiin.

Vain myymälässä
Frantsilan Palamarosa eteerinen öljy

Frantsilan Palamarosa eteerinen öljy

Palmarosa on kukkaistyylinen hienostunut tuoksu, joka vahvistaa ja elvyttää hermoston toimintoja sekä kohottaa ja keventää mielialaa. Voimakkaasti antibakteerisena öljynä se tuhoaa viruksia ja bakteereja ja parantaa tulehtunutta ihoa.

Tuoteinfo:

Käyttöohje: Tuoksulyhdyssä 1-4 tippaa veden pinnalle. Hieronnassa 5 ml perusöljyä (esim Frantsilan aromaperushierontaöljy) ja 1-2 tippaa eteeristä öljyä. Höyryhengityksessä 2-4 tippaa eteeristä öljyä noin 2 L vettä. Varoitukset: Eteerinen öljy laimenettava aina ennen käyttöä iholle. Varottava joutumasta silmiin. Ei suositella raskauden aikana.

Vain myymälässä
Frantsilan Petitgrain eteerinen öljy

Frantsilan Petitgrain eteerinen öljy

Petitgrain on raikas sitrusmainen ja hieman mintunomainen tuoksu, jota tislataan pääosin appelsiini- ja pomeranssipuun lehdistä. Petitgrain rauhoittaa hermostoa ja piristää mieltä, laukaisee lihaskouristuksia ja hoitaa tulehduksia erityisesti hengitysteissä. Ihonhoidossa sitä käytetään mm. finneihin ja akneen.

Tuoteinfo:

Käyttöohje: Tuoksulyhdyssä 1-4 tippaa veden pinnalle. Hieronnassa 5 ml perusöljyä (esim Frantsilan aromaperushierontaöljy) ja 1-2 tippaa eteeristä öljyä. Höyryhengityksessä 2-4 tippaa eteeristä öljyä noin 2 L vettä. Varoitukset: Eteerinen öljy laimenettava aina ennen käyttöä iholle. Varottava joutumasta silmiin. Ei suositella raskauden aikana.

Vain myymälässä
Frantsilan Basilika eteerinen öljy

Frantsilan Basilika eteerinen öljy

Basilikan lehdistä saatava eteerinen öljy tuoksuu hienostuneelta. Se kirkastaa ajatuksia, tuo apua henkiseen väsymykseen ja stressiin sekä helpottaa päänsärkyä.

Tuoteinfo:

Käyttöohje: Tuoksulyhdyssä 1-4 tippaa veden pinnalle. Hieronnassa 5 ml perusöljyä (esim Frantsilan aromaperushierontaöljy) ja 1-2 tippaa eteeristä öljyä. Höyryhengityksessä 2-4 tippaa eteeristä öljyä noin 2 L vettä. Varoitukset: Eteerinen öljy laimenettava aina ennen käyttöä iholle. Varottava joutumasta silmiin. Ei suositella raskauden aikana.

Vain myymälässä
Frantsila Frankinsensin eteerinen öljy 10 ml

Frantsila Frankinsensin eteerinen ölj...

Frankinsensi on ylevä metsäinen haihtuva tuoksuöljy, joka syventää hengitystä ja rauhoittaa hermostoa. Kosmetiikassa siitä on apua kuivan ja vanhenevan ihon hoidossa. Frankinsensi tunnetaan yhtenä kolmesta kallisarvoisesta lahjasta, jonka itämaan tietäjät toivat Kristus-lapselle. Käyttötarkoitus: edistämään henkistä tasapainoa, luovaan työhön, stressiin, pahoihin uniin, astmaan, hoitamaan ryppyjä.

Tuoteinfo:

Säilytys auringolta suojassa

Vain myymälässä
Unisin Kärsimyskukka - humala - sitruunamelissauutetabletti

Unisin Kärsimyskukka - humala - sitru...

Unisin on yrttivalmiste, jonka mieltä rauhoittavat ja kehoa rentouttavat vaikutukset auttavat vaipumaan levolliseen yöuneen. Unisin sisältää kolmea kansanperinteessä tunnustettua ja toimivaksi todettua yrttiä: kärsimyskukkaa (Passiflora incarnata), humalaa (Humulus lupulus) ja sitruunamelissaa

Tuoteinfo:

2 tablettia illalla ennen nukkumaanmenoa.

4,0 / 5
Vain myymälässä
Frantsilan Ylang ylang eteerinen öljy

Frantsilan Ylang ylang eteerinen öljy

19,80
Verkkokaupassa
Valitse myymälä

Ylang ylang on naisellinen kukkamainen tuoksu, jolla on rauhoittava ja miltä kohottava vaikutus. Sitä on käytetty mielen jännityksiin ja sukupuolisen mielenkiinnon herättämiseen. Ihoa hoitavana ja uudistavana se sopii kosmetiikassa varsinkin vanhenevalle iholle.

Tuoteinfo:

Käyttöohje: Tuoksulyhdyssä 1-4 tippaa veden pinnalle. Hieronnassa 5 ml perusöljyä (esim Frantsilan aromaperushierontaöljy) ja 1-2 tippaa eteeristä öljyä. Höyryhengityksessä 2-4 tippaa eteeristä öljyä noin 2 L vettä. Varoitukset: Eteerinen öljy laimenettava aina ennen käyttöä iholle. Varottava joutumasta silmiin. Ei suositella raskauden aikana.

Frantsilan limetti eteerinen öljy

Frantsilan limetti eteerinen öljy

Limetti on kevyt ja raikas sitruunainen tuoksu, joka lisää henkistä vireyttä. Sitä käytetään vilustumisoireiden, kurkkukivun ja kuumeilun hoitoon sekä ruoansulatusongelmiin. kosmetiikassa sitä käytetään mm.rasvaisen ihon hoidossa.

Tuoteinfo:

Käyttöohje: Tuoksulyhdyssä 1-4 tippaa veden pinnalle. Hieronnassa 5 ml perusöljyä (esim Frantsilan aromaperushierontaöljy) ja 1-2 tippaa eteeristä öljyä. Höyryhengityksessä 2-4 tippaa eteeristä öljyä noin 2 L vettä. Varoitukset: Eteerinen öljy laimenettava aina ennen käyttöä iholle. Varottava joutumasta silmiin. Ei suositella raskauden aikana.

Vain myymälässä
Frantsilan Appelsiini eteerinen öljy

Frantsilan Appelsiini eteerinen öljy

Appelsiinin kuoresta saatava eteerinen öljy on raikas, rentouttava, mielialaa kohottava ja hermostuneisuutta vähentävä. Se lievittää vatsa- ja kuukautiskipuja sekä editää ruuansulatusta. Ihonhoidossa se sopii erityisesti rasvaiselle iholle.

Tuoteinfo:

Käyttöohje: Tuoksulyhdyssä 1-4 tippaa veden pinnalle. Hieronnassa 5 ml perusöljyä (esim Frantsilan aromaperushierontaöljy) ja 1-2 tippaa eteeristä öljyä. Höyryhengityksessä 2-4 tippaa eteeristä öljyä noin 2 L vettä. Varoitukset: Eteerinen öljy laimenettava aina ennen käyttöä iholle. Varottava joutumasta silmiin. Ei suositella raskauden aikana.

Vain myymälässä
Frantsila Bergamotti eteerinen öljy 10 ml

Frantsila Bergamotti eteerinen öljy 1...

Ihonhoidossa rasvaiselle ja akneiholle. Virkistää hermoja, stressiin.

Tuoteinfo:

Raikas sitrustuoksu joka tuoksulyhdyssä toimii stressiä poistavana mielialan kohottajana. Ihonhoidossa erityisesti rasvaiselle ja akneiholle. Ei tule käyttää iholla ennen auringonpaisteeseen menoa.

Vain myymälässä
Frantsila Eukalyptus eteerinen öljy

Frantsila Eukalyptus eteerinen öljy

Eukalyptus on virkistävä tuoksu, joka raikastaa ja puhdistaa huoneilmaa. Se lievittää hengitystiehyeiden tukkeumia ja flunssaa. Se auttaa myös poistamaan lihasjännitystä.

Tuoteinfo:

Käyttöohje: Tuoksulyhdyssä 1-4 tippaa veden pinnalle. Hieronnassa 5 ml perusöljyä (esim Frantsilan aromaperushierontaöljy) ja 1-2 tippaa eteeristä öljyä. Höyryhengityksessä 2-4 tippaa eteeristä öljyä noin 2 L vettä. Varoitukset: Eteerinen öljy laimenettava aina ennen käyttöä iholle. Varottava joutumasta silmiin. Ei suositella raskauden aikana.

Vain myymälässä
{}
Sivun alkuun