{}

Terveystuotteet (18 kpl)

Via Naturale Hyvän Olon Melatoniini 1,5 mg 30 tabl.

Via Naturale Hyvän Olon Melatoniini 1...

10,90
Verkkokaupassa
Valitse myymälä

Melatoniini on aivojen tuottama pimeähormoni, joka säätelee unen vuorokausirytmiä. Melatoniinin erittyminen alkaa hämärän tullessa ja sen pitoisuus veressä on korkeimmilllaan aamuyöstä. Melatoniinin erittymistä ja unirymiä voi häiritä mm. matkustaminen, vaihdevuodet, sairaudet ja lääke-aineet, joilloin yöuni muuttuu häiritsevän katkonainaiseksi. Hyvän Olon Melatoniinia käytetään korjaamaan unirytmi ja vähentämään mm. jet lagin aiheuttamia oireita.

Tuoteinfo:

Melatoniin on unen vuorokausirytmiä säätelevä aine, jota aivot tuottavat luonnostaan. Sen erittyminen voi kuitenkin häiriintyä kesäisin ja vaihdevuosien aikana, sekä vuorotyön tai matkustamisen seurauksena. Hyvän Olon Melatoniini tabletti sisältää melatoniinia 1,5 mg ja sitä käytetään korjaamaan unirytmi ja vähentämään mm. jet lagin aiheuttamia oireita. Annostus 1 tabl. tunti pari ennen nukkumaan menoa.

5,0 / 5
Ferroforte B+C -nestemäinen rauta-vitamiinivalmiste koko perheelle

Ferroforte B+C -nestemäinen rauta-vit...

14,30
Verkkokaupassa
Valitse myymälä

Rauta on välttämätön kivennäisaine, jota tarvitaan punasolujen muodostukseen. Hyvänmakuinen Ferroforte B + C on hyvin imeytyvä, vahva ja vatsalle ystävällinen rautavalmiste. Se sisältää rautaa hyvin imeytyvässä orgaanisessa sitraattimuodossa sekä valikoituja rautapitoisia yrttejä kuten peltokortetta, nokkosta, koivunlehteä, iisoppia, heinäratamoa ja sitruunamelissaa. Lisäksi valmisteessa on raudan imeytymiselle ja hyväksikäytölle tärkeitä B- ja C-vitamiineja. Ferroforte B+C sopii kaikille jotka tarvitsevat lisärautaa, mm. raskaana oleville ja imettäville äideille, murrosikäisille, laihduttajille, kuntoilijoille, kasvissyöjille, stressaantuneille sekä väsyneille ja toipilaille. Vuorokausiannos 15 ml sisältää rautaa 18 mg, C-vitamiinia 75 mg, B12-vitamiinia 2,5 mcg, B2-vitamiinia 1,4 mg, B6-vitamiinia 1,4 mg, B1-vitamiinia 1,1 mg, foolihappoa 200 mcg. Laktoositon, hiivaton, alkoholiton ja gluteeniton ravintolisä.

Tuoteinfo:

Nestemäinen rauta-vitamiini -ravintolisä koko perheelle. Sisältää rautaa hyvin imeytyvässä sitraattimuodossa ja rautapitoisia yrttejä, B- ja C-vitamiineja. Annostus: 15 ml päivässä ennen ateriaa. Säilyy avaamattomana huoneenlämmössä. Avattu pullo säilyy jääkaapissa 2 kk.

4,5 / 5
Kyolic jälkihajuton valkosipulitabletti

Kyolic jälkihajuton valkosipulitabletti

29,95
Verkkokaupassa
Valitse myymälä

Kyolicin sisältämä ainutlaatuinen valkosipuliuute, Aged Garlic Extract (AGE), vaikuttaa hyvinvointiimme monipuolisesti. Sen on todettu tukevan ensisijaisesti elimistön omia, terveyttä edistäviä toimintoja. Osa vaikutuksista voidaan havaita verenkierrossa jo kahden tunnin kuluessa uutteen nauttimisesta. Useimmat Kyolicin vaikutukset ovat pitkäkestoisia ja edellyttävät uutteen säännöllistä käyttöä.

Tuoteinfo:

'Vastustuskyvylle, sydämmelle ja verenkierrolle. 1 tabletti päivässä.Annosta voi lisätä tilapäisen tarpeen vaatiessa 3-kertaiseksi.'

4,8 / 5
Argimax -typpioksidin tuotantoa, lihasten voimaa ja suorituskykyä lisäävät arginiinitabletit

Argimax -typpioksidin tuotantoa, liha...

30,00
Verkkokaupassa
Valitse myymälä

Argimax tabletit sisältävät 1000 mg L-arginiinia yhdessä tabletissa. Arginiini on aminohappo, joka edistää typpioksidin tuotantoa. Typpioksidi toimii elintoimintoja säätelevänä välittäjäaineena. Se mm. laajentaa verisuonia, mikä on välttämätöntä kudosten hapensaannin turvaamiseksi rasituksen yhteydessä esim. urheiltaessa. Arginiini on tärkeää lihasten energian tuotannolle sekä sydämen ja verisuoniston hyvinvoinnille. Arginiini myös lisää seksuaalista halukkuutta ja kykyä sekä miehillä että naisilla. Argimax ei sisällä eläinperäisiä ainesosia. Laktoositon, hiivaton, makeuttamaton ja gluteeniton ravintolisä.

Tuoteinfo:

Arginiini-ravintolisä antamaan uutta energiaa ja voimaa. Annostus: 1-3 tablettia päivässä sisältää 1000 - 3000 mg L-arginiinia. Ei suositella raskaana oleville, imettäville eikä kasvuikäisille. Arginiini saattaa laskea verenpainetta. Henkilöiden, joilla on matala verenpaine, on hyvä ottaa se huomioon.

4,0 / 5
Via Naturale Hyvän Olon Arginiini - K2 + B6, B12 & foolihappo 60 tabl.

Via Naturale Hyvän Olon Arginiini - K...

14,95 (22,90)
Verkkokaupassa
Valitse myymälä

Arginiini-K2 valmiste on tarkoitettu edistämään verisuonten ja luuston terveyttä. Arginiini on elimistön tarvisema aminohappo, joka tuottaa verisuonia laajentavaa typpioksidia, jolloin veren virtaus helpottuu ja verenpaine laskee. B6, B12 ja foolihappo normalisoivat veren kohonneita homokysteiiniarvoja, mikä on sydän-verisuonisairauksien riskitekijä. K2- vitamiini on mikrobien tuottamaa. Sitä tarvitaan kalsiumin poistamiseen verenkierrosta ja aktivoimaan kalsiumin sitoutuminen luustoon sekä ylläpitämään veren normaalia hyytymistä.

Tuoteinfo:

Arginiini-K2 valmiste on tarkoitettu ylläpitämään luuston ja verisuonten terveyttä. Arginiini on elimistön tarvitsema aminohappo, joka osallistuu verisuonia rentouttavan typpioksidin tuottoon. Se helpottaa veren virtausta ja normalisoi verenpainetta. Kohonneet veren homokysteiiniarvot ovat yksi verisuonisairauksien riskitekijöistä. Valmisteesta saatavat B6, B12 ja foolihappo normalisoivat homokysteiinin aineenvaihduntaa. Mikrobien tuottama K2 vitamiini edistää kalsiumin sitoutumista luustoon ja kalsiumin kuljetusta verisuonissa. Se ylläpitää myös veren normaalia hyytymistä. Päiväannos 2 tablettia sisältää 1000 mg L-arginiinia ja 50 µg kromia. Tuote on valmistettu Suomessa.

3,0 / 5
Melatosell Melatoniini 1 mg

Melatosell Melatoniini 1 mg

12,95
Verkkokaupassa
Valitse myymälä

Melatoniini on uni-valverytmin säätelyyn osallistuva hormoni, jota erittyy pääosin aivojen käpyrauhasesta. Valon määrä vaikuttaa melatoniinin erittymiseen. Yöllä ja talviaikaan sitä erittyy eniten. Erittyminen on yksilöllistä ja myös ikä vaikuttaa siihen. Pikkulapsilla melatoniinia erittyy runsaasti, mutta iän myötä melatoniinin erittyminen vähenee, samoin kuin mm. stressin ja runsaan alkoholin käytön seurauksena.
Melatosell-valmisteella voidaan ravitsemuksellisesti korvata elimistön omaa vähentynyttä melatoniinin eritystä. Melatoniini auttaa lyhentämään nukahtamisaikaa, sillä se valmistaa kehoa nukkumiselle laskien kehon lämpötilaa ja vireystasoa. Melatoniini ei vaikuta unen rakenteeseen eikä aiheuta aamuväsymystä.
Melatoniinivalmistetta voi käyttää myös aikaerosta johtuvaan nukahtamisongelmaan. Tällöin sitä otetaan useampana päivänä matkakohteeseen saapumisen jälkeen. Melatoniini palauttaa elimistön oman sisäisen vuorokausirytmin.
Melatosell –tabletit voidaan imeskellä, jolloin ne vaikuttavat nopeasti. Melatoniinin imeytymistä tehostaa se, että tabletit otetaan tyhjään vatsaan.
Valmistetta ei suositella raskaana oleville eikä imettäville. Samanaikaista käyttöä yhdessä unettavien lääkkeiden kanssa ei suositella. Liiallisella käytöllä saattaa olla laksatiivisia vaikutuksia.

Nukahtamiseen 1 tabletti päivässä illalla ennen nukkumaanmenoa.*)
Aikaerosta johtuvaan nukahtamisongelmaan 1 tabletti lähellä nukkumaanmenoaikaa ensimmäisenä ja muutamana seuraavana matkapäivänä.**) Tabletin voi imeskellä tai niellä nesteen kera.
*) Edullinen vaikutus saavutetaan nauttimalla 1 mg melatoniinia lähellä nukkumaanmenoaikaa.
**) Edullinen vaikutus saavutetaan ottamalla vähintään 0,5 mg:n annos lähellä nukkumaanmenoaikaa ensimmäisenä matkapäivänä ja muutamana seuraavana päivänä matkakohteeseen saapumisen jälkeen.

3,0 / 5
RedRiz + Q10 Strong

RedRiz + Q10 Strong

29,00
Verkkokaupassa
Valitse myymälä

Punariisi-vitamiinivalmiste. RedRiz + Q10 Strong sisältää lisäksi foolihappoa, B6- ja B12-vitamiineja, koska ne auttavat alentamaan elimistön haitallisen korkeaa homokysteiinitasoa ja B12-vitamiini edistää normaalia veren punasolujen muodostumista ja ovat siten hyväksi sydämelle. Nämä vitamiinit auttavat myös vähentämään väsymystä ja uupumusta.

Tuoteinfo:

1-2 puristetta 2 kertaa päivässä.

Terveyskaistan Punariisi+Q10 -ravintolisä

Terveyskaistan Punariisi+Q10 -ravinto...

Punariisi ehkäisee kolesterolin muodostusta ja sitä on käytetty pitkään normaalien kolesterolitasojen ylläpitämiseen. Ubikinoni (koentsyymi Q) puolestaan vauhdittaa solujen energiatuotantoa. Ubikinonin yhdistäminen punariisivalmisteeseen auttaa edistämään runsaasti energiaa tarvitsevien kudosten, kuten lihasten, hyvinvointia ja normaalia toimintaa.

Tuoteinfo:

Punariisiä ja ubikinonia sisältävä ravintolisä normaalin kolesterolitasapainon ylläpitämiseen osana terveellistä ruokavaliota ja elämäntapoja. 2-4 tabl päivässä veden kera. Vuorokausiannos sisältää 1000-200 mg punaista riisiä ja 10-20 mg ubikinonia.

Vain myymälässä
Ubigold 100 mg -energiaa lisäävät ubikinonikapselit

Ubigold 100 mg -energiaa lisäävät ubi...

31,80
Verkkokaupassa

Ubigold sisältää vaikuttavana aineena ubikinonia (koentsyymi Q10) 100 mg yhdessä kapselissa. Ubikinoni on rasvaliukoinen, vitamiinin kaltainen aine, joka on tärkeä solujen energian tuotannossa. Etenkin sydän hyötyy ubikinonista, sillä sydänlihas kuluttaa paljon energiaa. Ubikinoni toimii myös antioksidanttina hidastaen ikääntymistä ja estäen LDL-kolesterolin hapettumista. Ubikinoni suojaa elimistöä statiinilääkkeiden haitoilta. Ubikinonin vaikutuksen voi huomata myös yleisen vireystason nousuna. Nuorekkuusvitamiinina tunnettu E-vitamiini toimii antioksidanttina ja tukee ubikinonin vaikutusta.Valmisteesta hyötyvät erityisesti ikääntyvät, urheilijat, väsyneet, toipilaat ja kolesterolia alentavien statiinilääkkeiden käyttäjät. Vuorokausiannos 1 kapseli sisältää ubikinonia 100 mg ja E-vitamiinia 10 mg. Laktoositon, hiivaton, makeuttamaton ja gluteeniton ravintolisä.

Tuoteinfo:

'Vahva ubikinonikapseli 100 mg. Jaksamista, voimaa ja suorituskykyä ikääntyville, väsyneille, aktiiviliikkujille ja urheilijoille. Sydäntä tukemaanja energian tuotantoon. Annostus: 1 kapseli päivässä.'

Vain verkkokaupassa
RedRiz+ Q10

RedRiz+ Q10

Punariisi-vitamiinivalmiste. RedRiz + Q10 -valmisteeseen on lisätty ubikinonia, koentsyymi Q10:tä.

Tuoteinfo:

1–2 puristetta 2 kertaa päivässä.

4,5 / 5
Vain myymälässä
Salus Floravital rauta-vitamiinivalmiste 500 ml

Salus Floravital rauta-vitamiinivalmi...

Rauta-vitamiinivalmiste. Sopii erityisruokavalioita noudattaville, sillä siinä ei ole hiivaa, sokeria tai hunajaa eikä sitrushedelmiä. Sopii keliaakikoille ja vegaaneille. Tuote on laktoositon, maidoton, soijaton ja säilöntäaineeton.

5,0 / 5
Vain myymälässä
Ferronol Rauta-monivitamiinivalmiste

Ferronol Rauta-monivitamiinivalmiste

Ferronol on erinomainen tuote raudan saannin lisäämiseen. Ferronol on markkinoiden vahvin nestemäinen rautavalmiste; päiväannos sisältää 21 mg rautaa. Raudan lisäksi se sisältää monia raudan imeytymistä ja raudan vaikutuksia tukevia vitamiineja. Ferronolista saa reilusti C- ja B-vitamiineja sekä foolihappoa.

Tuoteinfo:

Markkinoiden vahvin nestemäinen rautavalmiste.

Vain myymälässä
Kyolic jälkihajuton valkosipulitabletti

Kyolic jälkihajuton valkosipulitabletti

11,80
Verkkokaupassa
Valitse myymälä

Kyolicin sisältämä ainutlaatuinen valkosipuliuute, Aged Garlic Extract (AGE), vaikuttaa hyvinvointiimme monipuolisesti. Sen on todettu tukevan ensisijaisesti elimistön omia, terveyttä edistäviä toimintoja. Osa vaikutuksista voidaan havaita verenkierrossa jo kahden tunnin kuluessa uutteen nauttimisesta. Useimmat Kyolicin vaikutukset ovat pitkäkestoisia ja edellyttävät uutteen säännöllistä käyttöä.

Tuoteinfo:

'Vastustuskyvylle, sydämmelle ja verenkierrolle. 1 tabletti päivässä.Annosta voi lisätä tilapäisen tarpeen vaatiessa 3-kertaiseksi.'

Salus Floravital rauta-vitamiinivalmiste 250 ml

Salus Floravital rauta-vitamiinivalmi...

Rauta-vitamiinivalmiste. Sopii erityisruokavalioita noudattaville, sillä siinä ei ole hiivaa, gluteenia, sokeria tai hunajaa eikä sitrushedelmiä. Sopii keliaakikoille ja vegaaneille.

Vain myymälässä
Frantsila Siankärsämö yrttiuute 50 ml

Frantsila Siankärsämö yrttiuute 50 ml

Vaivojen tuhattaituri, joka elvyttää, puhdistaa ja kohottaa vastustuskykyä.

Tuoteinfo:

Siankärsämö on Suomen luonnon tärkein rohtokasvi, jota käytetään mitä erilaisempien vaivojen hoitoon. Parantaa mm. vastustuskykyä, edistää ruuansulatusta, virtsaneritystä, laukaisee kouristuksia sekä parantaa ääreisverenkiertoa. Annostus aikuiselle 15-20 tippaa 2-5 kertaa päivässä veteen sekoitettuna. Lapselle 1 tippa/ikävuosi 2-3 kertaa päivässä. Saataa aiheuttaa siankärsämölle allergisilla henkilöillä yliherkkyysihottumaa.

Vain myymälässä
Salus Floradix rautavalmiste 250 ml

Salus Floradix rautavalmiste 250 ml

Salus - energiaa kasvikunnan aarteista. Rauta-vitamiinivalmiste erikoisruokavalioiden tueksi. Gluteeniton, hiivaton ja makeuttamaton.

Tuoteinfo:

Rauta-vitamiinivalmiste väsymykseen ja uupumukseen. Annostus 10 ml 30 minuuttia ennen ruokailua 2 kertaa päivässä. Ei tule ottaa yhdessä mustan teen, kahvin, maitotaloustuotteiden, antasidien, tetrasykliinien eikä kalsiumvalmisteiden kanssa, jotka hidastavat raudan imeytymistä.

5,0 / 5
Vain myymälässä
Salus Floradix rauta-vitamiinivalmiste 500 ml

Salus Floradix rauta-vitamiinivalmist...

Rauta-vitamiinivalmiste, joka sisältää myös hedelmämehuja ja vahvistavia yrttejä. Väsymykseen ja uupumukseen. Imeytyy hyvin eikä ärsytä vatsaa. Ei säilöntäaineita.

5,0 / 5
Vain myymälässä
{}
Sivun alkuun