hiustenhellimisviikot kampaamoalan huippuetuja -40%

Terveystuotteet (23 kpl)

Konjak 180 tabl.

Konjak 180 tabl.

49,90
Verkkokaupassa
Valitse myymälä

Konjak on valmistettu vesiliuokoisesta morphophallus konjac -juurimukulan kasvikuidusta. Tämä glucomannan kuitu imee vettä jopa 300 %. Ennen ruokailua nautittuna se täyttää vatsaa, jolloin laihduttajan on helppo pienentää aterioiden annoskokoa. Yhdessä makeanhimoa hillitsevän kromin kanssa Konjak on erittäin tehokas ravintolisä painonpudotukseen ja ohjaa pysyvään ruokailutapojen muutoksiin. EU:n elintarviketurvallisuusvirasto on tieteellisten tutkimustulosten perusteella hyväksynyt, että glucomannan-kuitu tehostaa painonpudotusta yhdessä vähäenergisen ruokavalion kanssa. Konjakin avulla painonpudotus on jopa 60 % suurempi kuin pelkällä ruokavaliolla eli jokaista pudotettua painokiloa kohti voi pudottaa jopa 1,6 kg.

Tuoteinfo:

Konjak on clugomannan-kasvikuitua ja kromia painonhallintaan. Se tehostaa painopudotusta jopa 60 %. Ota 2 tablettia (1 g glucomannania / ateria) 1-2 suurehkon vesilasillisen kera, noin puoli tuntia ennen päivän jokaista kolmea pääateriaa. Päivän kokonaisannos on 6 tabl.

4,0 / 5
pH-balance PASCOE(R) -jauhe -kivennäisainevalmiste 260 g

pH-balance PASCOE(R) -jauhe -kivennäi...

24,90
Verkkokaupassa
Valitse myymälä

pH-balance PASCOE(R) -jauhe sisältää emäksisiä kivennäisaineita, joiden happamuuden neutralointikyky on markkinoiden parhaita. Nykyinen elämäntyyli – väärät ruokailutottumukset, liikunnan vähäisyys, kiire, stressi, tupakka ja alkoholi – happamoittavat elimistöä. Riittoisa ja edullinen jauhepaketti kestää käytössä yli 2 kuukautta. Sokeriton, laktoositon, hiivaton ja gluteeniton.

Tuoteinfo:

pH-balance PASCOE(R) -jauhe 260 g Kivennäisainevalmiste. Annostus: 1 teelusikallinen päivässä. Sekoita jauhe lasilliseen vettä.

4,4 / 5
MethodDraine Detox omena -kehon puhdistuskuuri 250 ml

MethodDraine Detox omena -kehon puhdi...

29,90
Verkkokaupassa
Valitse myymälä

Puhdistaa kehosi sisältäpäin - luonnollisesti ja tehokkaasti! Aktivoi elimistösi oma puhdistusprosessi MethodDraine Detox-kuurin avulla. Detox-kuuri stimuloi myrkkyjen poistumista elimistöstäsi, laittaa nesteet liikkeelle ja tekee olostasi kevyen ja virkeän. Lopputuloksena kirkkaampi iho, hoikempi olemus ja vilkkaampi aineenvaihdunta. Detox-tuotteet sisältävät viittä eri elintä stimuloivia yrttejä ja ovat täysin luomutuotantoa. Detox-kuurin aikana tippuu usein muutama kilo matkan varrelle, ja se toimii oivana starttina painonpudotukselle. Kuurin aikana ei tarvitse kärsiä nälästä, sillä se ei vaadi erillistä paastoa.

Tuoteinfo:

Luonnollinen ja tehokas puhdistuskuuri. 12 ml liuosta sekoitetaan 1,5 litraan vettä ja juodaan pitkin päivää. Lisäksi kannattaa juoda noin 1,5 litraa muita nesteitä kuten vähämineraalista vettä tai yrttiteetä. Suosittelemme kuurin ajaksi välttämään valkoisten viljojen, punaisen lihan, alkoholin, kahvin ja tupakan käyttöä. Kevyt ruokavalio ja liikunnan lisääminen tehostavat kuurin vaikutuksia. Kuuri kestää 20 päivää. Voit ottaa kuurin 2-4 kertaa vuodessa esimerkiksi aina vuodenaikojen vaihtuessa.

BioCare Body proteiini 93 % 500 mg 360 tabl.

BioCare Body proteiini 93 % 500 mg 36...

19,90
Verkkokaupassa

Norjassa kehitetyllä uudella patentoidulla 24 h-prosessilla valmistettu 93 % liukeneva ja nopeasti imeytyvä BioCare Body proteiini sopii osaksi painonpudottajan monipuolista ruokavaliota. Proteiini auttaa säilyttämään lihakset dieetin aikana. Se on gluteiiniton, sokeriton ja laktoositon. Sopii myös kala-allergikoille.

Valittu vuoden painonhallintatuotteeksi NutraIngredients Awardseissa 2016.

Miinus 5 vihreä kahvi ja vihreä tee -uutetabletti 30 tabl.

Miinus 5 vihreä kahvi ja vihreä tee -...

16,00
Verkkokaupassa
Valitse myymälä

Miinus 5 on eurooppalainen ruokavaliota tukeva painonhallintavalmiste. Se vaikuttaa sokereiden, nopeasti imeytyvien hiilihydraattien ja rasvojen aineenvaihduntaan. Tuote sopii erityisen hyvin tukemaan myös karppausta. Tuoteinfo: Miinus 5 on ruokavaliota tukeva painonhallintavalmiste. Sen vaikuttavia aineita ovat vihreän kahvipavun ja vihreän teen fenoliset yhdisteet. Ne vaikuttavat sokereiden, muiden nopeasti imeytyvien hiilihydraattien sekä rasvojen imeytymiseen ja aineenvaihduntaan. Yksi tabletti päivässä veden kera vähän ennen pääateriaa. Tuotetta voi käyttää joko kuuriluonteisesti nopeaan painonpudotukseen tai jatkuvasti torjumaan painon nousua ja jojo -ilmiötä. Tuote ei sisällä kofeiinia. Tuotetta ei kuitenkaan suositella henkilöille, joilla on vatsahaava tai jotka ovat raskaana tai imettävät.

pH-balance PASCOE(R) -tabletit -kivennäisainevalmiste 100 tabl.

pH-balance PASCOE(R) -tabletit -kiven...

23,90
Verkkokaupassa
Valitse myymälä

pH-balance PASCOE(R) -tabletit sisältävät emäksisiä kivennäisaineita, joiden happamuuden neutralointikyky on markkinoiden parhaita. Nykyinen elämäntyyli – väärät ruokailutottumukset, liikunnan vähäisyys, kiire, stressi, tupakka ja alkoholi – happamoittavat elimistöä. Pienet, helposti nieltävät tabletit. Sokeriton, laktoositon, hiivaton ja gluteeniton.

Tuoteinfo:

pH-balance PASCOE(R) -tabletit 100 tabl. Kivennäisainevalmiste. Annostus: 2 tablettia 4 kertaa päivässä runsaan veden kera.

4,25 / 5
Konjak 90 tabl.

Konjak 90 tabl.

28,50
Verkkokaupassa
Valitse myymälä

Aito Mezinan Konjak on glucomannankuitua ja kromia sisältävä puristetabletti, joka liukenee veden kanssa nautittuna vatsassa kalorittomaksi geelikuiduksi. Konjak on kaksitehoinen turvallinen laihdutusvalmiste, joka auttaa pudottamaan painoa terveellisesti. Konjak ohjaa säännölliseen ja kohtuulliseen ruokailuun, koska se täyttää vatsaa ja hillitsee makeanhimoa erittäin tehokkaasti. Glucomannankuitu (3 g / vrk) laihduttaa ja kromi (120 mcg) tasaa verensokeria. Konjakin avulla on helppoa pienentää aterioiden annoskokoa ja syödä kevyemmin. Konjak tukee laihtumista:• Täyttää vatsaa ja pitää olon kylläisenä• Kuitu ylläpitää hyvää suolentoimintaa• Ohjaa pienentämään aterioiden annoskokoa• Tasaa verensokerin vaihtelua• Tukee hyviä kolesteroliarvojaMezinan Konjak on TV:stä tuttu laihtumisen tuki (Rakas sinusta on tullut pullukka 2013/SUB, Dieettiklubi 2014/TV5 ja Suurin Pudottaja 2014/AVA). Annostus: 2 tablettia 3 kertaa päivässä puoli tuntia ennen ateriaa. Tabletit tulee nauttia runsaan veden kera (3-5 dl), jotta ne ehtivät mahalaukkuun ennen sulamista. Tabletit voi halutessaan liuottaa nesteeseen ja nauttia ruokaan sekoitettuna (esim. puuro, jugurtti, tuoremehu…)Konjakin glucomannankuitu on Amorphophallus konjac -nimisen kasvin juurimukulasta saatavaa kasvikuitua. Tämä vesiliukoinen kuitu imee vettä jopa 300 %. Ennen ruokailua nautittuna kaloriton kuitugeeli täyttää vatsaa, jolloin laihduttajan on helppo syödä vähemmän kerrallaan pienentämällä aterioiden annoskokoa. Yhdessä makeanhimoa hillitsevän kromin kanssa Konjak on markkinoiden tehokkain ravintolisä painonpudotukseen ja ohjaa pysyvään ruokailutapojen muutoksiin. EU:n elintarviketurvallisuusvirasto on tieteellisten tutkimustulosten perusteella vakuuttunut, että glucomannan-kuitu tehostaa painonpudotusta yhdessä vähäenergisen ruokavalion kanssa.

Tuoteinfo:

Annostus: 2 tablettia 3 kertaa päivässä puoli tuntia ennen ateriaa. Tabletit tulee nauttia runsaan veden kera (3-5 dl), jotta ne ehtivät mahalaukkuun ennen sulamista. Tabletit voi halutessaan liuottaa nesteeseen ja nauttia ruokaan sekoitettuna (esim. puuro, jugurtti, tuoremehu)

4,0 / 5
Nutrilett Premium Dark Chocolate -ateriankorvikepatukka 4x 60g

Nutrilett Premium Dark Chocolate -ate...

6,00
Verkkokaupassa
Valitse myymälä

Nutrilett -patukat on ateriankorvikkeita, jotka
sisältävät kaikki vitamiinit, kivennäisaineet ja muut ravintoaineet mitä tarvitset mutta vain vähän kaloreita. Patukka sisältää runsaasti proteiinia ja kuituja, jotka auttavat säilyttämään kylläisyyden tunteen.


Tuoteinfo:

Kun haluat pudottaa painoasi, korvaa kaksi tai tai kolme ateriaa päivittäin Nutrilett-ateriankorvikkeella. Kun haluat ylläpitää ja hallita painoasi painonpudotuksen jälkeen, korvaa yksi ateria päivässä Nutrilett-ateriankorvikkeella.

3,5 / 5
Nutrilett Quick Weight Loss Creamy Vegetable Soup -niukkaenerginen valmiste 15 x 33 g

Nutrilett Quick Weight Loss Creamy Ve...

18,95
Verkkokaupassa
Valitse myymälä

Nutrilett Quick weight loss on nopein tapa pudottaa painoa. Se on erittäin niukkaenergiainen (VLCD) valmiste, jolla voi korvata kaikki tai osan päivän aterioista. Se sisältää vähän energiaa mutta kaikki päivittäin tarvittavat ravintoaineet kuten proteiini, hiilihydraatit, vitamiinit ja kivennäisaineet.

Tuoteinfo:

Nopein tapa pudottaa painoa. Jos käytät ravintonasi ainoastaan Nutrilett Quick weight loss - tuotteita, päivittäisen ravintoaineiden saannin turvaamiseksi on tärkeää, että nautit joka päivä viisi annosta (miehet kuusi).

4,3333 / 5
Nutrilett Quick Weight Loss Creamy Chicken Soup -niukkaenerginen valmiste 15 x 33 g

Nutrilett Quick Weight Loss Creamy Ch...

Nutrilett Quick weight loss on nopein tapa pudottaa painoa. Se on erittäin niukkaenergiainen (VLCD) valmiste, jolla voi korvata kaikki tai osan päivän aterioista. Se sisältää vähän energiaa mutta kaikki päivittäin tarvittavat ravintoaineet kuten proteiini, hiilihydraatit, vitamiinit ja kivennäisaineet.

Tuoteinfo:

Nopein tapa pudottaa painoa. Jos käytät ravintonasi ainoastaan Nutrilett Quick weight loss - tuotteita, päivittäisen ravintoaineiden saannin turvaamiseksi on tärkeää, että nautit joka päivä viisi annosta (miehet kuusi).

4,25 / 5
Vain myymälässä
Figurel CLA 80 + kromi -tehokas rasvanpolttaja ja kehon kiinteyttäjä CLA-kromikapselit 150 kaps.

Figurel CLA 80 + kromi -tehokas rasva...

25,50
Verkkokaupassa
Valitse myymälä

Figurel CLA 80 + kromi -kapselit sisältävät CLA:ta eli konjugoitua linolihappoa sekä makeanhimoa ja verensokerin vaihteluita hillitsevää kromia. Tutkittu, laadukas, laimentamaton Clarinol(TM) CLA-öljy on luonnollinen, tehokas ja turvallinen konjugoidun linolihapon (CLA) lähde, jonka on useissa tutkimuksissa osoitettu vähentävän rasvaa erityisesti vatsasta ja reisistä sekä lisäävän kiinteää lihasmassaa. Kromi on sokeriaineenvaihdunnalle ja solujen energiantuotannolle tärkeä hivenaine, joka tasoittaa verensokerin vaihtelua. Figurel CLA 80 + kromi soveltuu erityisesti laihduttajille, urheilijoille ja kuntoilijoille. Vahva CLA-pitoisuus 80 %, josta 93 % aktiivisia isomeerejä, joista 50 % cis-9, trans-11 ja 50 % trans-10, cis-12. Tuotteen tehon kannalta on tärkeää, että se sisältää molempia isomeerejä tasapainoisessa suhteessa. Vuorokausiannos 3 kapselia sisältää CLA:ta 1200 mg ja kromia 50 mcg. Laktoositon, hiivaton, makeuttamaton ja gluteeniton ravintolisä.

Tuoteinfo:

CLA-kromi -ravintolisä painonhallintaan ja kuntoilijoille. Annostus: 3 kapselia päivässä.

4,0 / 5
Nutrilett Quick Weight Loss Strawberry Shake -niukkaenerginen valmiste 15 x 33 g

Nutrilett Quick Weight Loss Strawberr...

17,00
Verkkokaupassa
Valitse myymälä

Nutrilett Quick weight loss on nopein tapa pudottaa painoa. Se on erittäin niukkaenergiainen (VLCD) valmiste, jolla voi korvata kaikki tai osan päivän aterioista. Se sisältää vähän energiaa mutta kaikki päivittäin tarvittavat ravintoaineet kuten proteiini, hiilihydraatit, vitamiinit ja kivennäisaineet.

Tuoteinfo:

Nopein tapa pudottaa painoa. Jos käytät ravintonasi ainoastaan Nutrilett Quick weight loss - tuotteita, päivittäisen ravintoaineiden saannin turvaamiseksi on tärkeää, että nautit joka päivä viisi annosta (miehet kuusi).

Nutrilett Quick Weight Loss Chocolate Shake -niukkaenerginen valmiste 495 g

Nutrilett Quick Weight Loss Chocolate...

17,00
Verkkokaupassa
Valitse myymälä

Nutrilett Quick weight loss on nopein tapa pudottaa painoa. Se on erittäin niukkaenergiainen (VLCD) valmiste, jolla voi korvata kaikki tai osan päivän aterioista. Se sisältää vähän energiaa mutta kaikki päivittäin tarvittavat ravintoaineet kuten proteiini, hiilihydraatit, vitamiinit ja kivennäisaineet.

Tuoteinfo:

Nopein tapa pudottaa painoa. Jos käytät ravintonasi ainoastaan Nutrilett Quick weight loss - tuotteita, päivittäisen ravintoaineiden saannin turvaamiseksi on tärkeää, että nautit joka päivä viisi annosta (miehet kuusi).

4,0 / 5
Nestemin 120 tabl.

Nestemin 120 tabl.

23,50
Verkkokaupassa
Valitse myymälä

Nestemin on tehokas apu turvotuksen poistoon ja painonpudotukseen.Riippakoivun, nokkosen ja peltokortteen vahva yhteisvaikutus antaa hyvän alun laihdutuskuurille tai pidempiaikaiseen painontarkkailuun sekä poistaa tehokkaasti suolaisen ja rasvaisen ruoan sitomaa ylimääräistä nestettä. Nesteminiin on lisätty magnesiumia, jotta solujen elektrolyyttitasapaino säilyy laihdutuksenkin aikana.

Tuoteinfo:

2 tablettia 2 kertaa päivässä.

3,0 / 5
Spirulina Diet 100 -spirulinalevätabletti 290 tabl.

Spirulina Diet 100 -spirulinalevätabl...

17,95
Verkkokaupassa
Valitse myymälä

Spirulina-mikrolevä on maailman rikkaimpia ravintolähteitä. Spirulina sisältää runsaasti proteiinia, vitamiineja (erityisesti B-vitamiineja ja beetakaroteenia), kivennäisaineita (mm. fosforia, magnesiumia, rautaa, kaliumia, sinkkiä ja mangaania) sekä aminohappoja. Monipuolisen koostumuksensa ansiosta spirulina on superfoodia tiivistetyssä muodossa, ihanteellinen ravintolisä erityisesti kasvisruokailijoille, kuntoilijoille, epäsäännöllisesti ja yksipuolisesti aterioiville sekä laihduttajille edistämään painonhallintaa. Tutkimusten mukaan spirulinan on todettu estävän virusten lisääntymistä ja vahvistavan immuunipuolustusjärjestelmää. Spirulina Diet –tablettien raaka-aine kasvatetaan valvotuissa, puhtaissa olosuhteissa makeassa vedessä. Vuorokausiannos 5 tablettia sisältää spirulina-mikrolevää 1800 mg. Ei sisällä eläinperäisiä ainesosia. Laktoositon, hiivaton, makeuttamaton ja gluteeniton ravintolisä.

Tuoteinfo:

Spirulina-ravintolisä, luonnollinen ja monipuolinen ruokavalion täydentäjä. Annostus: 5 tablettia päivässä.

4,0 / 5