hiustenhellimisviikot kampaamoalan huippuetuja -40%

Terveystuotteet (18 kpl)

Bodyflex Glucosamin 750  ravintolisä 140 tabl.

Bodyflex Glucosamin 750 ravintolisä...

15,40
Verkkokaupassa
Valitse myymälä

Vahva, 100 % kasvipohjainen glukosamiinivalmiste nivelten ja ruston hyvinvoinnille. Yksi tabletti sisältää 750 mg kasviperäistä Regenasure® glukosamiinihydrokloridia. Tuote ei sisällä eläinperäisiä raaka-aineita, joten se sopii myös kasvisruokavaliota noudattaville sekä kala- ja äyriäisallergisille.
Glukosamiini on rustokudoksen rakennusaine, joka on tärkeä rustojen joustavuudelle ja kestävyydelle. Rusto muodostuu glukosaminoglukaaneista ja proteoglukaaneista. Mikäli näiden tuotanto heikkenee, nivelrusto vaurioituu ja kipeytyy. Glukosamiini on tätä prosessia rajoittava aine, joten sen saaminen ravintolisänä voi lisätä kehon omaa glukaanituotantoa.
Kasviperäinen Regenasure® glukosamiinihydrokloridi valmistetaan maissipohjaisesta glukoosista fermentaation avulla, ilman orgaanisia liuottimia. Vuorokausiannos 1 tabletti sisältää 750 mg glukosamiinihydrokloridia, jossa glukosamiinia 623 mg. Laktoositon, hiivaton, makeuttamaton ja gluteeniton ravintolisä, ei sisällä eläinperäisiä ainesosia. Ei suositella kasvuikäisille, raskauden tai imetyksen aikana eikä käytettäväksi verenohennuslääkkeiden kanssa. Bodyflex Glucosamin 750 valmistetaan suomalaisessa lääketehtaassa.

3,0 / 5
Möller Nivelille -nivelten hyvinvointiin

Möller Nivelille -nivelten hyvinvointiin

17,90
Verkkokaupassa
Valitse myymälä

Möller Nivelille - tukee nivelten hyvinvointia. Omega-3-rasvahappoja (EPA+DHA), inkivääriä ja ainutlaatuinen FlexSystem -yhdistelmä. FlexSystem on uniikki koostumus D3-vitamiinia ja kuparia, joka antaa entistä tehokkaamman vaikutuksen niveliin. D3-vitamiini auttaa rakentamaan ja ylläpitämään vahvaa luustoa ja lihaksia ja kupari tervettä sidekudosta. Kaikki nämä tukevat nivelten rakennetta ja hyvinvointia.

Tuoteinfo:

Päiväannos: 2-3 kapselia.

5,0 / 5
Arthrobalans Plus -ravintolisä nivelille

Arthrobalans Plus -ravintolisä nivelille

43,50
Verkkokaupassa
Valitse myymälä

Lisää liikkumisen iloa! Arthrobalans Plus sisältää nivelten tärkeimmät 3 tehoainetta yhdessä tabletissa. Ainesosat ovat nivelen omia luonnollisia rakennusaineita, jotka uudistavat nivelrustoa ja aktivoivat rustosoluja tuottamaan nivelnestettä.

Tuoteinfo:

Annostus 1 tabletti päivässä. Ei raskauden ja imetyksen aikana. Voi aiheuttaa oireita kala-/äyriäisallergikoille. Arthrobalans Plus ei sisällä sokeria, laktoosia, gluteenia tai hiivaa.

5,0 / 5
Calcia 800 Plus -luustoa vahvistavat kalkki-monivitamiini-mineraalitabletit

Calcia 800 Plus -luustoa vahvistavat...

13,60
Verkkokaupassa
Valitse myymälä

Riittävä kalsiumin saanti on terveen luuston perusta. Calcia 800 Plus on monipuolinen kalkki-monivitamiini-monimineraalivalmiste kaikenikäisille luuston ja tukikudoksen hyvinvoinnille. Calcia 800 Plus-tabletissa kalkki on ravitsemuksellisesti helppoliukoisena kalsiumkarbonaattina, joka on luonnon oma mineraali. Tuote sisältää lisäksi tukikudokselle tärkeitä vitamiineja ja mineraaleja kuten B6-, C-, D- ja K-vitamiinia, foolihappoa sekä piitä, magnesiumia, sinkkiä, mangaania ja booria. Kalsium on luuston tärkein mineraali. Luuston tiheys saavuttaa huippunsa noin 35 vuoden iässä, minkä jälkeen se alkaa vähentyä. Kalsiumin tarve on erityisen suuri kasvuiässä, etenkin murrosiässä. Naisilla kalsiumin tarve lisääntyy raskaus- ja imetysaikana sekä vaihdevuosista eteenpäin. Kalsiumtäydennystä kannattaa harkita myös, jos ei käytä maitotaloustuotteita, laihduttaa tai noudattaa kasvisruokavaliota. Vuorokausiannos 2 tablettia sisältää kalsiumia 800 mg, magnesiumia 350 mg, C-vitamiinia 60 mg, sinkkiä 15 mg, mangaania 2,5 mg, D3-vitamiinia 10 mcg, B6-vitamiinia 2,2 mg, foolihappoa 300 mcg ja K-vitamiinia 70 mcg. Laktoositon, hiivaton, makeuttamaton ja gluteeniton ravintolisä.

Tuoteinfo:

Kalsium-vitamiini-kivennäisaine -ravintolisä luuston hyvinvointiin kaikenikäisille. Annostus: 2 tablettia päivässä.

1,5 / 5
NivelTeho -ravintolisä

NivelTeho -ravintolisä

Hainrusto ja glukosamiini sisältävät nivelen rakennusaineita ruston sekä nivelpintoja liukastavan nivelnesteen luonnollista uudistumista tukemaan. MSMS ja inkivääriuute auttavat ylläpitämään nivelen aineenvaihduntaa ja hillitsevät rasituksen aiheuttamaa tulehdusreaktiota.

Tuoteinfo:

Ravintolisä nivelten luonnollisen liikkuvuuden ylläpitämiseen. Sisältää nivelruston ja -nesteen rakennusaineita ja aineenvaihduntaa ylläpitäviä aineita. 1-2 kapselia päivässä. Kapselit niellään veden kera.

4,0 / 5
Vain myymälässä
MOVO™ jauhe 200 g

MOVO™ jauhe 200 g

Ruusunmarjajauhe. Ruusunmarja auttaa ylläpitämään nivelten liikkuvuutta. Ruusunmarjan sisältämä C-vitamiini edistää solujen suojaamista hapettumisstressiltä.

MOVO™ - ruusunmarjavalmiste nivelille. MOVO™ sisältää aitoa Tanskan Langelandin alueen ruusunmarjaa, joka auttaa ylläpitämään nivelten liikkuvuutta. Tämä ruusunmarja sisältää runsaasti GOPO-galaktolipidiä. GOPO-pitoisen ruusunmarjan vaikutuksia niveliin on tutkittu yli 15-vuoden ajan. Siitä on tehty yli 30 tieteellistä raporttia ja 7 julkaistua tutkimusta.
MOVO™ valmistetaan patentoidulla kylmäkuivatusmenetelmällä, joka säilyttää ruusunmarjan luontaiset ravintotekijät, kuten GOPO-galaktolipidin toimivana. MOVO-ruusunmarjajauhe valmistetaan käyttäen koko ruusunmarja – kuori, hedelmäliha ja siemenet. Mitään ei lisätä, eikä mitään oteta pois = Whole food concentrate.
MOVOssa käytetty Original GOPO ruusunmarja sisältää luontaisesti C-vitamiinia, joka edistää normaalia kollageenin muodostusta nivelrustojen normaalia toimintaa varten. C-vitamiini on lisäksi tärkeä antioksidantti, joka edistää solujen suojaamista hapetusstressiltä. MOVOa on saatavana jauheena ja kapseleina.

Vain myymälässä
Vegekalk kalsium 140 tabl.

Vegekalk kalsium 140 tabl.

Riittävä kalsiumin saanti on terveen luuston perusta. Vegekalk kalsium - D-vitamiinitabletit sisältävät luonnollista, kasviperäistä Aquamin™ kalsiumkarbonaattia ja D2-vitamiinia. Aquamin™ kalsiumkarbonaatti on peräisin Islannin kirkkaissa vesissä kasvavasta Lithothamnion calcaereum -merilevästä, joka sisältää 74 eri mineraalia, kalsiumin lisäksi mm. magnesiumia, fosforia, sinkkiä, rikkiä, booria, seleeniä, mangaania ja molybdeenia. Vegekalk-tablettien sisältämä Lalmin® VitaD on luonnollinen, ei-eläinperäinen D2-vitamiinin lähde. Se saadaan altistamalla Saccharomyces cerevisiae –hiivaa auringonvalolle säädellyissä olosuhteissa. Hiivan ergosteroli muuttuu näin ergokalsiferoliksi. Hiiva inaktivoidaan ja kuivataan. Hiivamassassa on pieniä määriä myös muita hiivan hyödyllisiä ainesosia, kuten B-vitamiineja ja beetaglukaania. Vegekalk -tabletit eivät sisällä mitään eläinperäisiä ainesosia, joten tuote sopii myös vegetaristeille. Vuorokausiannos 2 tablettia sisältää kalsiumia 800 mg ja D2-vitamiinia 20 µg. Laktoositon, makeuttamaton ja gluteeniton ravintolisä. Ei sisällä eläinperäisiä ainesosia. Kalsiumia ja D-vitamiinia tarvitaan luuston ja hampaiden pysymiselle normaaleina ja edistämään lihasten normaalia toimintaa. Kalsium myös edistää normaalia veren hyytymistä ja normaalia hermovälitystä sekä ruoansulatusentsyymien toimintaa. D-vitamiini edistää kalsiumin hyödyntämistä ja immuunijärjestelmän normaalia toimintaa sekä ylläpitää veren normaalia kalsiumtasoa. Pakkaus sisältää 140 tablettia.

Tuoteinfo:

Luonnollinen kasviperäinen kalsiumkarbonaatti ja luonnollinen, ei-eläinperäinen D2-vitamiini luuston hyvinvoinnille. Kalsium ja D-vitamiini auttavat ylläpitämään luuston ja hampaiden pysymistä normaaleina. D-vitamiini edistää kalsiumin imeytymistä. Vegekalk kalsium-D-vitamiinitabletit eivät sisällä mitään eläinperäisiä ainesosia.

Vain myymälässä
Serraflex 60 kapselia

Serraflex 60 kapselia

Serraflex-kapselit sisältävät vaikuttavana aineena mikrobiologisesti tuotettua Serrazimes(R) proteaasientsyymiä 100 000 U. Tämä serrapeptidaasi vaikuttaa niveliin ja lihaksiin edistäen niiden toimintakykyä esim. urheilusuorituksen tai raskaan ponnistuksen jälkeen. Myös huono asento tai runsas paikallaan olo voi jäykistää lihakset ja nivelet.Voidaan käyttää urheiluvammoihin (venähdykset, revähdykset, mustelmat ja ruhjeet), nopeavaikutteinen. Sopii niin akuuttehin kuin kroonisiin tiloihin. Serrazimes(R) entsyymiä on käytetty myös hengitysteiden ja sydämen hyvinvointiin sekä immuniteetin vahvistamiseksi.Valmistetta voi käyttää tarpeen mukaan kausittain tai jatkuvasti. Serrapeptidaasientsyymin vaikutus perustuu siihen, että se pilkkoo rasituksen tuottamia aineenvaihduntatuotteita ja edistää niiden poistumista elimistöstä. Laktoositon ravintolisä, ei sisällä eläinperäisiä ainesosia. Saattaa sisältää vähäisiä määriä kassava- tai perunadekstriiniä.

Tuoteinfo:

Vahva serrapeptidaasi 100 000 U. Annostus: 1 kapseli kerran päivässä nesteen kera aterioiden välillä tyhjään vatsaan (viimeistään tunti ennen ateriaa tai aikaisintaan 2 tuntia aterian jälkeen). Ei suositella raskaana oleville, imettäville, lapsille tai henkilöille, joiden veren hyytyminen on jostain syystä alentunut. Suositellaan keskeyttämään käyttö antibioottikuurin aikana tai ennen leikkausta.

Vain myymälässä
Diasporal Magnesium 400 Extra Direkt magnesiumlisä

Diasporal Magnesium 400 Extra Direkt...

18,50
Verkkokaupassa
Valitse myymälä

Appelsiininmakuinen magnesiumlisä magnesiumin puutostilojen lievittämiseen ja ennaltaehkäisyyn. Extra vahva - extra hedelmäinen. Sisältää orgaanista magnesiumsitraattia ja magnesiumoksidia. Ei sisällä sokeria eikä keinotekoisia makeutusaineita. Gluteeniton ja laktoositon.Pakkauksessa 20 annospussia.

Tuoteinfo:

Appelsiininmakuinen magnesiumlisä magnesiumin puutostilojen lievittämiseen ja ennaltaehkäisyyn. Annostus; 1 annospussi päivässä, nautitaan ilman vettä.

Nutrilenk Active kukonhelttavalmiste nivelille 30 kaps

Nutrilenk Active kukonhelttavalmiste...

24,00
Verkkokaupassa
Valitse myymälä

Kukonhelttaa liikkuville nivelille. Kukonheltan sisältämällä hyaluronihapolla on vaikutusta nivelnesteen koostumukseen ja nivelruston ravitsemiseen. Se edistää nivelnesteen tuotantoa sekä vaikuttaa nesteen viskositeettiin auttaen pehmentämään kehoon kohdistuvia tärähdyksiä sekä voitelee niveliä vaikuttaen kehon liikkuvuuteen ja notkeuteen.

Tuoteinfo:

NutriLenk Active on valmistettu kukonheltasta. Sen hyvin imeytyvä, hydrolisoitu hyaluroni tukee nivelnesteen iskunvaimennuskykyä, voiteluominaisuutta sekä ravinteiden imeytymistä nivelrustoon. NutriLenk Active soveltuu hyvin kaikenikäisille aktiivisille nivelille erilaisiin nivelongelmiin. Se edistää niivelnesteen iskunvaimennuskykyä ja tukee nivelten hyvää voitelua. Annostus: 2 kapselia päivässä 2 viikon ajan, jonka jälkeen 1-2 kapselia päivässä tarpeen mukaan. NutriLenk Active ja NutriLenk Gold -tuotteiden yhteiskäytöllä saat tehokkaimman tuen niveltesi toimivuuteen.

4,0 / 5
Vahva Nokkos-Kalkki-Inkivääri+Vihersimpukka -ravintolisä 60 tabl.

Vahva Nokkos-Kalkki-Inkivääri+Vihersi...

Vahva Nokkos-Kalkki sisältää samoja aineita kuin perinteinen Nokkos-Kalkki. Silti tuotteissa on merkittäviä eroja. Vahvan Nokkos-Kalkin suositeltu päiväannos on vain kaksi tablettia. Siitä saa enemmän vihersimpukkaa, inkivääriä, kansanperinteessä käytettyä nokkosta sekä tulehdusvastaista, sekä välttämätöntä D3-vitamiinia. Tabletissa on jakoura.

Tuoteinfo:

Vahva Nokkos-Kalkki on valmistettu samoista aineista kuin perinteinen Nokkos-Kalkki. Silti tuotteissa on merkittäviä koostumuseroja. Vahvan Nokkos-Kalkin päiväannos on vain kaksi tablettia. Silti siitä saa enemmän vihersimpukkaa ja sen ainesosia, perinteisesti käytettyä inkivääriä ja nokkosta sekä monipuolisesti vaikuttavaa D3-vitamiinia. Nokkos-kalkki on laktoositon, gluteeniton, hiivaton, soijaton, makeuttamaton ja väriaineeton valmiste. Nautitaa ruuan kanssa. Inkiväärin vuoksi tuotetta ei suositella raskaana oleville.

Vain myymälässä
Fortesan -nivelten liikkuvuutta lisäävät kurkuma-fenyylialaniinitabletit

Fortesan -nivelten liikkuvuutta lisää...

Fortesan sisältää kurkumiinin suhteen standardoitua kurkumauutetta ja DL-fenyylialaniinia. Kurkuma on ominaisuuksiltaan monivaikutteinen antioksidantti, joka estää vapaiden radikaalien haitallista toimintaa elimistössä. Sillä on maksaa suojaava ja haimaa aktivoiva vaikutus. Kurkumauute valmistetaan mausteenakin käytetyn kurkumakasvin Curcuma longa L. juurakoista. Kurkuma kuuluu inkiväärikasvien (Zingiberaceae) heimoon. Sen vaikuttavia aineita kutsutaan kurkuminoideiksi, joista tärkein on kurkumiini. Fenyylialaniini on ihmiselle välttämätön aminohappo, joka vaikuttaa aivojen välittäjäaineiden kautta. Fortesanin vaikutus alkaa jo 2-3 päivän kuluttua. Vuorokausiannos 2 tablettia sisältää kurkumiinia 500 mg ja Dl-fenyylialaniinia 500 mg. Ei sisällä eläinperäisiä ainesosia. Laktoositon, hiivaton, makeuttamaton ja gluteeniton ravintolisä.

Tuoteinfo:

Kurkuma-fenyylialaniini -ravintolisä nivelten ja koko kehon hyvinvointiin. Annostus: 1 tabletti 2 kertaa päivässä. Ei suositella raskaana oleville, imettäville eikä kasvuikäisille. Sisältää fenyylialaniinin lähteen.

Vain myymälässä
Arthrobalans Plus -ravintolisä nivelille

Arthrobalans Plus -ravintolisä nivelille

14,35
Verkkokaupassa
Valitse myymälä

Lisää liikkumisen iloa! Arthrobalans Plus sisältää nivelten tärkeimmät 3 tehoainetta yhdessä tabletissa. Ainesosat ovat nivelen omia luonnollisia rakennusaineita, jotka uudistavat nivelrustoa ja aktivoivat rustosoluja tuottamaan nivelnestettä.

Tuoteinfo:

Annostus 1 tabletti päivässä. Ei raskauden ja imetyksen aikana. Voi aiheuttaa oireita kala-/äyriäisallergikoille. Arthrobalans Plus ei sisällä sokeria, laktoosia, gluteenia tai hiivaa.

4,6667 / 5
Calcia Sitraatti -luustoa vahvistavat kalsiumsitraatti - D-vitamiinitabletit

Calcia Sitraatti -luustoa vahvistavat...

10,95
Verkkokaupassa
Valitse myymälä

Riittävä kalsiumin saanti on terveen luuston perusta. Calcia Sitraatti sisältää luustoa vahvistavaa kalkkia sekä sen imeytymistä tehostavaa D-vitamiinia. Kalkki imeytyy valmisteesta erittäin hyvin, sillä se on orgaanisessa muodossa kalsiumsitraattina. Kalsium (kalkki) on ihmiselle välttämätön mineraali läpi elämän. Sitä tarvitaan mm. luuston ja hampaiden rakennusaineeksi ja normaaliin kasvuun. Luuston tiheys saavuttaa huippunsa noin 35 vuoden iässä, minkä jälkeen se alkaa vähentyä. Kalsiumin tarve on erityisen suuri kasvuiässä, etenkin murrosiässä. Naisilla kalsiumin tarve lisääntyy raskaus- ja imetysaikana sekä vaihdevuosista eteenpäin. Kalsiumtäydennystä kannattaa harkita myös, jos ei käytä maitotaloustuotteita, laihduttaa tai noudattaa kasvisruokavaliota. D-vitamiini edistää kalsiumin imeytymistä ja ylläpitää kalsiumtasapainoa. Se on tärkeää luustolle, hampaille, lihaksille, mielialalle, hormonitoiminnalleja vastustuskyvylle. D-vitamiinilisää suositellaan kaikille väestöryhmille etenkin pimeään vuodenaikaan. Vuorokausiannos 2-4 tablettia sisältää kalsiumia 400-800 mg ja D3-vitamiinia 5-10 mcg. Calcia Sitraatti sopii kaikenikäisille varmistamaan riittävä kalsiumin saanti. Laktoositon, hiivaton, makeuttamaton ja gluteeniton ravintolisä.

Tuoteinfo:

Kalsium-D-vitamiini -ravintolisä luuston hyvinvointiin kaikenikäisille. Annostus: 2-4 tablettia päivässä.

Bodyflex Combi -nivelten jäykkyyteen, luuston ja tukikudosten hyvinvointiin

Bodyflex Combi -nivelten jäykkyyteen,...

27,80
Verkkokaupassa
Valitse myymälä

Bodyflex Combi on monipuolinen yhdistelmävalmiste, joka sisältää nivelten, lihasten ja luuston hyvinvoinnille tärkeitä ravintoaineita. Suositellaan ikääntyville, raskaan ruumiillisen työn tekijöille, aktiiviliikkujille ja urheilijoille. Inkiväärin, nokkosen ja vihersimpukan aktiiviaineet auttavat niveliä säilyttämään toimintakykynsä sekä tuovat helpotusta nivelten ja lihasten jäykkyyteen, arkuuteen ja turvotukseen. Luonnollinen, orgaaninen rikkiyhdiste MSM (metyylisulfonyylimetaani) edistää nivelten aineenvaihduntaa ja toimintakykyä. MSM vastaa kudosten uusiutumisesta. Se on tärkeä terveiden nivelten, nivelsiteiden, jänteiden ja luiden muodostumisessa ja niiden toimintakyvylle. Suositellaan erityisesti urheilijoille osana lihashuoltoa. Kalkki, D-vitamiini ja magnesium ovat luuston hyvinvoinnille tärkeitä rakennusaineita, joita on hyvä saada ravinnosta samanaikaisesti. Vuorokausiannos 2-4 tablettia sisältää kalsiumia 400 - 800 mg, inkivääriuutetta 60-120 mg, magnesiumia 175-350 mg, pakastekuivattua vihersimpukkajauhetta 200-400 mg, MSM:a 200-400 mg, nokkosjauhetta 100 -200 mg ja D3-vitamiinia 2,5 - 5 mcg. Laktoositon, hiivaton ja gluteeniton ravintolisä.

Tuoteinfo:

Ravintolisä nivelten ja lihasten jäykkyyteen. Annostus: 2 tablettia 1-2 kertaa päivässä. Tabletit niellään kokonaisena runsaan nesteen kera. Ei suositella raskaana oleville eikä käytettäväksi verenohennuslääkkeiden kanssa.

Calcia 800 Magnesium -luustoa vahvistavat kalkki-magnesiumtabletit

Calcia 800 Magnesium -luustoa vahvist...

12,60
Verkkokaupassa
Valitse myymälä

Calcia 800 Magnesium on vahva kalsium-magnesium -ravintolisä luuston ja nivelten hyvinvoinnille. Kalsiumin ja magnesiumin yhdistelmä on erinomainen kaikille, jotka liikkuvat paljon ja haluavat huolehtia luustonsa hyvinvoinnista. Valmisteessa kalkki on ravitsemuksellisesti helppoliukoisena kalsiumkarbonaattina, joka on luonnon oma mineraali, ja magnesium oksidimuodossa. Kalsium on luuston tärkein mineraali. Luuston tiheys saavuttaa huippunsa noin 35 vuoden iässä, minkä jälkeen se alkaa vähentyä. Kalsiumin tarve on erityisen suuri kasvuiässä, etenkin murrosiässä. Naisilla kalsiumin tarve lisääntyy raskaus- ja imetysaikana sekä vaihdevuosista eteenpäin. Kalsiumtäydennystä kannattaa harkita myös, jos ei käytä maitotaloustuotteita, laihduttaa tai noudattaa kasvisruokavaliota. Magnesium on solujen toiminnalle välttämätön kivennäisaine, joka varmistaa sydämen ja lihaksiston maksimaalisen suoritustason mm. urheiltaessa. Magnesiumin tarve lisääntyy mm. raskaan ruumiillisen työn, imeytymishäiriöiden sekä runsaan alkoholin käytön seurauksena. Magnesiumin puute aiheuttaa lihasheikkoutta ja väsymystä sekä lisää allergiaherkkyyttä. Magnesiumia pidetään luonnon omana hermostoa rauhoittavana aineena. Vuorokausiannos 2 tablettia sisältää kalsiumia 800 mg ja magnesiumia 350 mg. Ei sisällä eläinperäisiä ainesosia. Sisältää luontaista appelsiini-sitruuna-aromia. Laktoositon, hiivaton, makeuttamaton ja gluteeniton ravintolisä.

Tuoteinfo:

Kalsium-magnesium -ravintolisä luuston hyvinvointiin kaikenikäisille. Annostus: 2 tablettia päivässä.

Sivun alkuun